ce...l
Hocam 30 saniyede panik atağıma çözüm buldu gerçekten hem hastalık tanısında hemde ilaç bilgisi olarak çok başarılı bir doktor. aradan 2 sene geçti ama teşekkür ediyorum kendisine buradan.
f....l
Kendisini Düzce üniversitesinde uzmanlık öğrencisi olduğu yıllardan tanıyorum. O yıllarda bile doğru teşhis ve tedavi şekilleri ile çok hastayı tedavi ettiğini biliyorum. Ben 3 yıl boyunca kendisine tedavi oldum. Çok düzgün birisidir. Başarılar dilerim
b....r
Gerçekten muhteşem bir doktordur.İlgili,bilgili,mütevazi ve hastasına değer veren ,teşhis ve tedavide çok iyi bir hekimdir.Uygulamış olduğu ilaç ve konuşma terapisiyle sağlığıma tekrar kavuştum.
Abdullah Maraş isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Abdullah Maraş, Psikiyatri.
Abdullah Maraş adresi nerede?Abdullah Maraş şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Elvan Mahallesi 1935. Sokak No:5 Etimesgut
Adresine gitmek zorunda kalmadan Abdullah Maraş isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Abdullah Maraş online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Abdullah Maraş isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Abdullah Maraş bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Abdullah Maraş ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Abdullah Maraş hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Abdullah Maraş hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.