Dr. Şeref İnal Öz Cd. Dağkapı, Diyarbakır
c....k
Boyun fıtığından dolayı iki hastahaneye gittim ikisinde de doktorlar ameliyat olmam gerektiğini ısrarla söylediler,fakat ameliyatın risklerini biliyordum ,tavsiye üzerine Dr Abdullah mesut'a gittim.Kendisi de fıtığın çok ilerlediğini fakat ilaç tedavisi önerdiklerini söyledi.yazdığı ilaçlar ve egzersizler bana şifa sebebi oldu.7 yıl sonra bu yorumu yazdım.Aynı rahatsızlıktan geçen sene eşimin tedavisi için kendisine misafir olduk eşim iyileşti.Boyun fıtığı olana Bu doktoru şidetle tavsiye ederim.Allah kendisinden razı olsun.
m....k
kardeşimin başında beyin tümörü tespit edildikten sonra Abdullah mesud ameliyat yaptı ameliyat yaptıktan sonra patoloji sonucu bekledik cikan patoloji sonucu malesef kötü huylu beyin tümörüydü Abdullah mesud çıkan sonuca göre bizi onkoloji Hastanesi'ne göndermesi gerekiyordu radyoterapi veya kemoterapi alması gerekiyordu hiçbir şekilde bizleri yonlendirmedi aradan geçen 6 ay sonra başındaki tümür tekrardan büyümesiyle yine ameliyat olması gerekiyordu bizde Ankara'ya gelip ikinci ameliyatını yaptık radyoterapi ve kemoterapi alıyor şuan çok şükür Allah'ıma şuan iyi.
n....ç
Beyin kanaması sonucu 59 yaşındaki annemizi tedavi altina alan, 14 günlük yoğun bakım sürecinde sabırla, özveriyle, insani tavırları ve aynı zamanda iş ahlakı ile örnek davranışlar sergileyen değerli hocamıza buradan teşekkür etmek istiyorum.Tedavi sonrası yönlendirmeleri ile, lgi ve alakası sonucu annemiz sağlığına kısa zamanda kavuştu çok şükür... Gözünüz kapalı doktorumuza güvenebilirsiniz. Allah bir kez daha razı olsun hocamızdan ve tüm yoğun bakım ünitesi çalışanlarından...
ha...u
anneme o kadar güzel bir tedavi uyguladıki allah ondan razı olsun her ne kadar hastaya bilgi verme yönünden eksik bir insan olsada sade ve mütevazi bir doktor olduğu için insanlar ondan çok razı allahta ondan razı olsun hemde ebediyen
as...j
kendisinin tedavi ettiği bir hastayım ve kendisinden tedavi dönemim de gerçekten çok memnun kaldım.kendisinde özellikle beğendiğim güzel yönü ahlakı ve sadeliği...
Abdullah Mesut isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Abdullah Mesut, Beyin Ve Sinir Cerrahisi.
Abdullah Mesut adresi nerede?Abdullah Mesut şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Dr. Şeref İnal Öz Cd. Dağkapı Diyarbakır
Adresine gitmek zorunda kalmadan Abdullah Mesut isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Abdullah Mesut online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Abdullah Mesut isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Abdullah Mesut bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Abdullah Mesut ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Abdullah Mesut hakkında ne düşünüyor?Toplam 5 hasta / danışan, Abdullah Mesut hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 4.5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Diyarbakır bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
Diyarbakır bölgesinde AIG Sigorta kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
Diyarbakır bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
Diyarbakır bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
Diyarbakır bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
Diyarbakır bölgesinde Inter Partner Assistance kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
Diyarbakır bölgesinde Ace European Sigorta kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları