Aile Hekimliği Randevusu
Sağlıklı Yaşam Danışmanlığı
Sünnet
Çocuk Gelişim Testi
as...k
Oğlum 28.11.2022 tarihinde sünnet oldu ve iyi ki Abdullah bey çok memnun kaldık sempatik olması , Güler yüzlü olması ve en önemli bilgilendirmesi çok güzeldi. Kesinlikle tavsiye ediyorum özellikle hastane olması gerektiğinden çok daha fazla temiz sıcak...
gö...n
Bu akşam oğlumuz sünnet oldu Abdullah bey ve ekibi gerçekten çok ilgili güler yüzlü insanlar çok tşk ederiz çok memnun kaldık tavsiye ederiz
Kendisinden çok memnun kaldık.Babaannemde yatak yarası vardı, kimse iyileştiremedi.Abdullah Bey iyileştirdi. Damarları zor bulunmasına, kuru olmasına rağmen Abdullah Bey bulabiliyordu.Bizi rahatsızlığıyla alakalı bilgilendiriyordu.Çok samimi ve hastayla çok ilgileniyor.Kesinlikle herkese tavsiye ediyoruz.Çevremizdeki herkesi kendisine yönlendiriyoruz.İşinde çok tecrübeli ve iyi bir doktor.
p.....
Ben memnunum, Allah razı olsun kendisinden.Soğuk alınlığında vücudumuzda kırgınlık olduğunda ailemle birlikte hep kendisine gidiyoruz.Tedavileri iyi geliyor, hastaya yaklaşımı çok mütevazi. Rahatsızlığımla alakalı bilgilendiriyordu.Ben her gittiğimde muayenesinden memnun kalıyordum.
Abdullah Parlakdağ isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Abdullah Parlakdağ, Aile Hekimliği. Size Abdullah Parlakdağ tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Glutatyon Tedavisi, Sünnet, Evde Bakım, Koruyucu Sağlık Hizmeti, Sağlıklı Yaşam Danışmanlığı, Çocuk Gelişim Testi, Fonksiyonel Tıp, Küçük Cerrahiler, Bağımlılık Tedavisi.
Abdullah Parlakdağ adresi nerede?Abdullah Parlakdağ şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Akçaburgaz Mah. Halil Fahri Orman Cad. No:75 İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Abdullah Parlakdağ isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Abdullah Parlakdağ online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Abdullah Parlakdağ isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Abdullah Parlakdağ, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Abdullah Parlakdağ hangi dilleri konuşuyor?Abdullah Parlakdağ ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Abdullah Parlakdağ isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Abdullah Parlakdağ bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Abdullah Parlakdağ ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Abdullah Parlakdağ hakkında ne düşünüyor?Toplam 4 hasta / danışan, Abdullah Parlakdağ hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Abdullah Parlakdağ hangi sigortaları kabul ediyor?Abdullah Parlakdağ tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Aile Hekimleri
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Aile Hekimleri