Pendik, Aile Hekimliği
İstanbul Onkoloji Hastanesi
Aile hekimliği, Tıbbi onkoloji, Göğüs hastalıkları
, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Genel cerrahi, Beyin ve sinir cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Algoloji, Radyasyon onkolojisi, Radyoloji, Nükleer tıp, Tıbbi patoloji, Tıbbi mikrobiyoloji, Diyetisyen Daha fazlaCevizli Mah. Talatpaşa Cad. No :75, Maltepe • Harita
İstanbul Onkoloji Hastanesi
Hüseyin Araç Aile Sağlığı Merkezi ** Petroliş, Nirengi Sok. No:8, 34862, İstanbul • Harita
Hüseyin Araç Aile Sağlığı Merkezi
Fatih Sultan Mehmet Eğitim Araştırma Hastanesi **İçerenköy, D100 Üzeri, İstanbul • Harita
Fatih Sultan Mehmet Eğitim Araştırma Hastanesi
Galipbey Cad. Ay Ap. No:121 Maltepe/İstanbul, İstanbul • Harita
Maltepe 1 Nolu Aile Sağlığı Merkezi
Özel Maltepe Bölge Hastanesi
Aile hekimliği, İç hastalıkları, Kardiyoloji
, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi biyokimya, Spor hekimliği, Diyetisyen, Psikiyatri, Diş hekimi, Psikoloji, Fizyoterapi ve rehabilitasyon Daha fazlaBağlarbaşı Mahallesi Bağdat Caddesi No: 475, Maltepe • Harita
Özel Maltepe Bölge Hastanesi
Kocaeli Gebze Fatih Devlet Hastanesi
Aile hekimliği, İç hastalıkları, Kardiyoloji
, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Genel cerrahi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi patoloji, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Acil tıp, Pratisyen, Psikiyatri, Diş hekimi Daha fazlaOsman Yılmaz Mah. İlyas Uzuner Cad. No:1, Gebze • Harita
Kocaeli Gebze Fatih Devlet Hastanesi
Kaynarca Mahallesi Aydınlı Yolu Caddesi Bahçe Sokak No:24 Pendik/İstanbul, İstanbul • Harita
Pendik Kaynarca Aile Sağlığı Merkezi
İstiklal, Gelibolu Cd., İstanbul • Harita
6 nolu Aile Sağlığı Merkezi
Marmara Üniversitesi Pendik Eğitim Ve Araştırma Hastanesi
Aile hekimliği, İç hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları
, Gastroenteroloji, Nefroloji, Romatoloji, Hematoloji, Tıbbi onkoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk kardiyolojisi, Çocuk endokrinolojisi, Çocuk hematolojisi, Çocuk nefrolojisi, Çocuk nörolojisi, Çocuk alerjisi, Çocuk onkolojisi, Çocuk enfeksiyon hastalıkları, Neonatoloji, Çocuk göğüs hastalıkları, Çocuk ve ergen psikiyatrisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Gastroenteroloji cerrahisi, Çocuk cerrahisi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Algoloji, Radyasyon onkolojisi, Radyoloji, Nükleer tıp, Tıbbi patoloji, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Tıbbi farmakoloji, Acil tıp, Adli tıp, Fizyoloji, Embriyoloji ve histoloji, Pratisyen, Diyetisyen, Psikiyatri, Psikoloji, Çocuk genetik hastalıkları Daha fazlaFevzi Çakmak Mahallesi Muhsin Yazıcıoğlu Caddesi No:10, Pendik • Harita
Marmara Üniversitesi Pendik Eğitim Ve Araştırma Hastanesi
Atasehir, İstanbul • Harita
Meltem Naz Kuruoğlu Göker Muayenehanesi
Pendik Kaynarca Aile Sağlığı Merkezi
Özel Çamlık Tıp Merkezi
Aile hekimliği, İç hastalıkları, Gastroenteroloji
, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Kulak burun boğaz, Kadın hastalıkları ve doğum, Diyetisyen, Psikiyatri Daha fazlaÇamlık Mah. Çiğdem Sok. No:1 Çekmeköy, İstanbul • Harita
Özel Çamlık Tıp Merkezi
Türk Kızılay Altıntepe Tıp Merkezi
Aile hekimliği, İç hastalıkları, Kardiyoloji
, Göğüs hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Genel cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum Daha fazlaAltıntepe Mahallesi Cihadiye Caddesi No:40, Maltepe • Harita
Türk Kızılay Altıntepe Tıp Merkezi
Kartal Dr. Lütfi Kırdar Şehir Hastanesi
Aile hekimliği, İç hastalıkları, Alerji hastalıkları
, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları, Gastroenteroloji, Nefroloji, Romatoloji, Hematoloji, Tıbbi onkoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk onkolojisi, Neonatoloji, Çocuk göğüs hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Gastroenteroloji cerrahisi, Çocuk cerrahisi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, El cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyasyon onkolojisi, Radyoloji, Nükleer tıp, Tıbbi patoloji, Tıbbi genetik, Tıbbi biyokimya, Spor hekimliği, Acil tıp, Pratisyen, Psikiyatri Daha fazlaŞemsidenizer Cad.E-5 Karayolu Kartal, İstanbul • Harita
Kartal Dr. Lütfi Kırdar Şehir Hastanesi
Pendik Devlet Hastanesi İstasyon Semt Polikliniği
Aile hekimliği, İç hastalıkları, Nöroloji
, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Genel cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kadın hastalıkları ve doğum Daha fazlaBahçelievler Mah. İbni Sina Cad., İstanbul • Harita
Pendik Devlet Hastanesi İstasyon Semt Polikliniği
Kadıköy Sahrayıcedid Sağlık Ocağı
Aile hekimliği, İç hastalıkları
Derya Sokak No:13 Sahray-I Cedid, İstanbul • Harita
Kadıköy Sahrayıcedid Sağlık Ocağı
Dr Lütfi Kırdar Kartal Eğitim Araştırma Hastanesi Adatepe Semt Polikliniği
Aile hekimliği, İç hastalıkları, Dermatoloji
, Ortopedi ve travmatoloji, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Acil tıp, Pratisyen Daha fazlaOğuzhan Cad.No:14 Kartal Lütfi Kırdar Eah., Maltepe • Harita
Dr Lütfi Kırdar Kartal Eğitim Araştırma Hastanesi Adatepe Semt Polikliniği