al...z
karaciğer yetmezliği olan annemin tedavisi için bir arkadaşımız Zeki hoca nın ismini vermişti. Doğrusu annemin yaşamasından ümidi kesmiş durumdaydık. Ancak hocamız anneme önce moral sonra sağlık kazandırdı. Bizimle her zaman yakından ilgilendi. Hastanade yatış süreci içinde asistan ve stajyer doktorların da zeki hocanın bilgisine çok güvendiklerini gördük. Şükürler olsun ki annem şu anda çok daha iyi. teşekkürler hocam
mi...r
babamın karaciğer kanserinin tedavisinin olmadığı söylenmişti. Zeki hocanın ismini duyup ona gittik. Bizi gayet iyi karşıladı. Yapılabilecek tedaviler olduğunu özellikle karaciğer nakli ile babamın kurtulabileceğini söyledi. Kardeşim karaciğerini verince babam şu anda gayet sağlıklı şekilde yaşamına devam ediyor. Güler yüzü, ilgisi ve bilgisi için teşekkür borçluyuz.
seni seviyoruz hocam.
ahmet aydoğan
mi...r
Beni ilk olarak güler yüzü ile psikolojik olarak tedavi etti. Çok teşekkür ederim kendisine. Keşke fırsatım olsa da kontroller için sürekli kendisine gidebilsem. Ne üzücüdür ki bulunduğum şehirde onun gibi bi doktor yok. Zeki Beye teşekkür ediyorum.
ce...n
doktorumun güler yüzü yeter beni ilk önce psikolojik olarak tedavi etti kendisine çok teşekkür ediyorum...keşke fırsatım olsa da kontrollerimi yine zeki beyin yapması mümkün olsa bulunduğum şehirde doğru düzgün doktor yok.
di...k
DOKTORUM SAYESİN DE ÇOK ŞÜKÜR İYİYİM ONA MİNNET BORÇLUYUM TEŞEKKÜRLER DOKTORUMMM.ARA SİZİ ZİYARETE GELİCEM UMARIM SİZİ SIKINTIYA SOKMAM :)HEMŞİRE DİLEK
ay...k
annem karaciğer nakli oldu 2008 yılında annem organ nakli için ege üniversitesine geldi orda tanıştık doktor beyle ameliyatımıza karar veren doktorumuz sayın.prof.dr.abdullah zeki karasu o türkiyenin en iyi gastroentoloji.o güler yüzlü bir doktor allah ondan razı olsun teşekkür ederiz. ayla konuk oğlu ercan konuk.
Abdullah Zeki Karasu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Abdullah Zeki Karasu, Gastroenteroloji.
Abdullah Zeki Karasu adresi nerede?Abdullah Zeki Karasu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Ankara Cad. No:243/7 Bornova İzmir
- Kazımdirik Mah. No 9 Ege Üniversitesi Bornova
Adresine gitmek zorunda kalmadan Abdullah Zeki Karasu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Abdullah Zeki Karasu online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Abdullah Zeki Karasu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Abdullah Zeki Karasu bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Abdullah Zeki Karasu ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Abdullah Zeki Karasu hakkında ne düşünüyor?Toplam 6 hasta / danışan, Abdullah Zeki Karasu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İzmir bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Gastroenterologlar
İzmir bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Gastroenterologlar
İzmir bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Gastroenterologlar
İzmir bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Gastroenterologlar
İzmir bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Gastroenterologlar
İzmir bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Gastroenterologlar
İzmir bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Gastroenterologlar
İzmir bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Gastroenterologlar