Acil Tıp

Havzan, Havzan Cd. No: 87 D:102, Meram/Konya, Harita

Oxypharma Doğal Sağlık Hizmetleri

• Dr. Ökkeş Şimşek

Acil tıp, Sertifikalı medikal estetik

Kazımiye mah. salih omurtak cad. no:16 Olimpia Ablok Kat:4 no:15, Tekirdağ Harita

Dr. Ökkeş ŞİMŞEK

• Dr. Hamza Yetim

Acil tıp, Pratisyen, Akupunktur

Haramidere Caddesi, Delta Deluxe C Blok No:150, İstanbul Harita

Hamza Yetim Migren Tedavi Muayenehanesi

• Yalı Mahallesi 6436/2 No:18/6, İzmir Harita

Op. Dr. Behram Yıldırımşimşek

• Kadıköy Mahallesi Esendal Sokak 45/B İç Kapı No:1 İzmit Kocaeli, Kocaeli Harita

Ali Ekber Kara Muayenehanesi

Yenişehir Mah. Mimar Sinan Cd. No: 3, Mersin Harita

Uzm. Dr. Mehmet Alioğlu Muayenehanesi

• Unkapanı Medipol Üniversitesi Diş Hastanesi

Acil tıp, Nöroloji, Anesteziyoloji ve reanimasyon

, Ağız diş ve çene cerrahisi, Diyetisyen, Diş hekimi, Ortodonti, Periodontoloji, Diş hastalıkları ve tedavisi, Ağız diş ve çene radyolojisi, Çocuk diş hekimliği (pedodonti), Endodonti, Protetik diş tedavisi Daha fazla

Atatürk Bulvarı No27 Fatih/İstanbul, İstanbul Harita

Unkapanı Medipol Üniversitesi Diş Hastanesi

• Özel Ekol Balçova Tıp Merkezi

Acil tıp, İç hastalıkları, Dermatoloji

, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Kulak burun boğaz, Diyetisyen Daha fazla

Bahçelerarasıi Mithatpaşa Caddesi, Balçova Harita

Özel Ekol Balçova Tıp Merkezi

• Özel Nev Bandırma Tıp Merkezi

Acil tıp, İç hastalıkları, Gastroenteroloji

, Göğüs hastalıkları, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Genel cerrahi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Kadın hastalıkları ve doğum, Radyoloji, Diyetisyen, Diş hastalıkları ve tedavisi Daha fazla

600 Evler Mahallesi Atatürk Caddesi No:8, Bandırma Harita

Özel Nev Bandırma Tıp Merkezi

• Özel Ege İnci Tıp Merkezi

Acil tıp, Kardiyoloji, Nöroloji

, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Genel cerrahi, Beyin ve sinir cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Diyetisyen, Psikiyatri Daha fazla

Ilıca Mahallesi Mithatpaşa Caddesi No:125, Narlıdere Harita

Özel Ege İnci Tıp Merkezi

• Medipol Acıbadem Bölge Hastanesi

Acil tıp, İç hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları

, Gastroenteroloji, Nefroloji, Hematoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk kardiyolojisi, Çocuk nörolojisi, Neonatoloji, Çocuk göğüs hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Algoloji, Radyasyon onkolojisi, Radyoloji, Tıbbi biyokimya, Pratisyen, Cerrahi onkoloji, Psikiyatri, Jinekolojik onkoloji cerrahisi Daha fazla

Acıbadem Mahallesi Şht. Emin Çölen Sokağı No:4, Kadıköy Harita

Medipol Acıbadem Bölge Hastanesi

• Medicana Çeşme Tıp Merkezi

Acil tıp, İç hastalıkları, Kardiyoloji

, Göğüs hastalıkları, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Genel cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Kulak burun boğaz, Kadın hastalıkları ve doğum Daha fazla

Ilıca Mahallesi 5003. Sokak No:58, Çeşme Harita

Medicana Çeşme Tıp Merkezi

• Özel İzmir Avrupa Cerrahi Tıp Merkezi

Acil tıp, İç hastalıkları, Kardiyoloji

, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Beyin ve sinir cerrahisi, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Psikiyatri Daha fazla

Yunus Emre, Şht. Pilot Volkan Koçyiğit Blv No:18, Karabağlar Harita

Özel İzmir Avrupa Cerrahi Tıp Merkezi

• Metropol Aliağa Tıp Merkezi

Acil tıp, İç hastalıkları, Kardiyoloji

, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Radyoloji, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Pratisyen Daha fazla

Kültür, 252. Sk. No: 6, Aliağa Harita

Metropol Aliağa Tıp Merkezi

• HG Hospital

Acil tıp, İç hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları

, Gastroenteroloji, Romatoloji, Kardiyoloji, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk hematolojisi, Çocuk gastroenteroloji hepatoloji ve beslenme, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Üreme endokrinolojisi ve i̇nfertilite, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi biyokimya, Pratisyen, Diyetisyen, Psikiyatri Daha fazla

Merkez, Prof. Dr. Necmettin Erbakan Blv, Onikişubat/Kahramanmaraş, Kahramanmaraş Harita

HG Hospital

Static Map Image