Acil Tıp
Havzan Mah. Havzan Cad. No:88/101, Konya • Harita
Uzm. Dr. Necmettin Tüfekci Muayenehanesi
Havzan, Havzan Cd. No: 87 D:102, Meram/Konya, • Harita
Oxypharma Doğal Sağlık Hizmetleri
Kazımiye mah. salih omurtak cad. no:16 Olimpia Ablok Kat:4 no:15, Tekirdağ • Harita
Dr. Ökkeş ŞİMŞEK
Haramidere Caddesi, Delta Deluxe C Blok No:150, İstanbul • Harita
Hamza Yetim Migren Tedavi Muayenehanesi
Yalı Mahallesi 6436/2 No:18/6, İzmir • Harita
Op. Dr. Behram Yıldırımşimşek
Kadıköy Mahallesi Esendal Sokak 45/B İç Kapı No:1 İzmit Kocaeli, Kocaeli • Harita
Ali Ekber Kara Muayenehanesi
Yenişehir Mah. Mimar Sinan Cd. No: 3, Mersin • Harita
Uzm. Dr. Mehmet Alioğlu Muayenehanesi
Unkapanı Medipol Üniversitesi Diş Hastanesi
Acil tıp, Nöroloji, Anesteziyoloji ve reanimasyon
, Ağız diş ve çene cerrahisi, Diyetisyen, Diş hekimi, Ortodonti, Periodontoloji, Diş hastalıkları ve tedavisi, Ağız diş ve çene radyolojisi, Çocuk diş hekimliği (pedodonti), Endodonti, Protetik diş tedavisi Daha fazlaAtatürk Bulvarı No27 Fatih/İstanbul, İstanbul • Harita
Unkapanı Medipol Üniversitesi Diş Hastanesi
Özel Ekol Balçova Tıp Merkezi
Acil tıp, İç hastalıkları, Dermatoloji
, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Kulak burun boğaz, Diyetisyen Daha fazlaBahçelerarasıi Mithatpaşa Caddesi, Balçova • Harita
Özel Ekol Balçova Tıp Merkezi
Özel Nev Bandırma Tıp Merkezi
Acil tıp, İç hastalıkları, Gastroenteroloji
, Göğüs hastalıkları, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Genel cerrahi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Kadın hastalıkları ve doğum, Radyoloji, Diyetisyen, Diş hastalıkları ve tedavisi Daha fazla600 Evler Mahallesi Atatürk Caddesi No:8, Bandırma • Harita
Özel Nev Bandırma Tıp Merkezi
Özel Ege İnci Tıp Merkezi
Acil tıp, Kardiyoloji, Nöroloji
, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Genel cerrahi, Beyin ve sinir cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Diyetisyen, Psikiyatri Daha fazlaIlıca Mahallesi Mithatpaşa Caddesi No:125, Narlıdere • Harita
Özel Ege İnci Tıp Merkezi
Medipol Acıbadem Bölge Hastanesi
Acil tıp, İç hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları
, Gastroenteroloji, Nefroloji, Hematoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk kardiyolojisi, Çocuk nörolojisi, Neonatoloji, Çocuk göğüs hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Algoloji, Radyasyon onkolojisi, Radyoloji, Tıbbi biyokimya, Pratisyen, Cerrahi onkoloji, Psikiyatri, Jinekolojik onkoloji cerrahisi Daha fazlaAcıbadem Mahallesi Şht. Emin Çölen Sokağı No:4, Kadıköy • Harita
Medipol Acıbadem Bölge Hastanesi
Medicana Çeşme Tıp Merkezi
Acil tıp, İç hastalıkları, Kardiyoloji
, Göğüs hastalıkları, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Genel cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Kulak burun boğaz, Kadın hastalıkları ve doğum Daha fazlaIlıca Mahallesi 5003. Sokak No:58, Çeşme • Harita
Medicana Çeşme Tıp Merkezi
Özel İzmir Avrupa Cerrahi Tıp Merkezi
Acil tıp, İç hastalıkları, Kardiyoloji
, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Beyin ve sinir cerrahisi, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Psikiyatri Daha fazlaYunus Emre, Şht. Pilot Volkan Koçyiğit Blv No:18, Karabağlar • Harita
Özel İzmir Avrupa Cerrahi Tıp Merkezi
Metropol Aliağa Tıp Merkezi
Acil tıp, İç hastalıkları, Kardiyoloji
, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Radyoloji, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Pratisyen Daha fazlaKültür, 252. Sk. No: 6, Aliağa • Harita
Metropol Aliağa Tıp Merkezi
HG Hospital
Acil tıp, İç hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları
, Gastroenteroloji, Romatoloji, Kardiyoloji, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk hematolojisi, Çocuk gastroenteroloji hepatoloji ve beslenme, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Üreme endokrinolojisi ve i̇nfertilite, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi biyokimya, Pratisyen, Diyetisyen, Psikiyatri Daha fazlaMerkez, Prof. Dr. Necmettin Erbakan Blv, Onikişubat/Kahramanmaraş, Kahramanmaraş • Harita
HG Hospital