Dermatoloji
Kültür Mahallesi Arnavutköy Yolu Sokak No:58, Beşiktaş • Harita
Etiler Estetik Dermatoloji
Özel Egemed Söke Hastanesi
Dermatoloji, İç hastalıkları, Kardiyoloji
, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Beyin ve sinir cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Kadın hastalıkları ve doğum, Radyoloji, Tıbbi biyokimya, Acil tıp, Diyetisyen, Psikiyatri, Diş hekimi Daha fazlaYenicami Mahallesi Nihat Aşkın Caddesi No:7, Söke • Harita
Özel Egemed Söke Hastanesi
Harbiye Mah. Abdi İpekçi Cad. Işıldar Apt. No:15 Kat:5 D:5 Nişantaşı, İstanbul • Harita
Uzm. Dr. Zahide Eriş
Acıbadem Mah. Şht. Emin Çölen Sokağı No:4, İstanbul • Harita
Medipol Acıbadem Bölge Hastanesi
Medicana International Samsun
Dermatoloji, İç hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları
, Gastroenteroloji, Romatoloji, Tıbbi onkoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Gastroenteroloji cerrahisi, Çocuk cerrahisi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Üreme endokrinolojisi ve i̇nfertilite, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyasyon onkolojisi, Radyoloji, Tıbbi patoloji, Tıbbi biyokimya, Acil tıp, Psikiyatri, Diş hekimi Daha fazlaYenimahalle Mh, Şehit Mesut Birinci Cad. No:85, Canik • Harita
Medicana International Samsun
Ataköy 7-8-9-10.Kısım mah. Çobançeşme E-5 yan yol cad. A Blok Kat:11 No:101 Nivo Ataköy, İstanbul • Harita
Uzm. Dr. Oya Yeşim Hacımustafaoğlu Utkan
Zuhuratbaba Mahallesi Yüce Tarla Caddesi No:41 D:5, İstanbul • Harita
Uzm.Dr. Filiz Kuşak Muayenehanesi
Medicana Bahçelievler Hastanesi
Dermatoloji, İç hastalıkları, Gastroenteroloji
, Nefroloji, Hematoloji, Tıbbi onkoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk endokrinolojisi, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Üreme endokrinolojisi ve i̇nfertilite, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Tıbbi patoloji, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Acil tıp, Pratisyen, Diyetisyen, Psikiyatri Daha fazlaEski Londra Asfaltı No: 2, Bahçelievler • Harita
Medicana Bahçelievler Hastanesi
Ataköy 2-5-6. Mahallesi Rauf Orbay Caddesi No:2/1Z, Bakırköy • Harita
Medicana Ataköy
Evka 3 Mahallesi 109. Sokak No:8/1, Bornova
Prof. Dr. Sedat Akdeniz
Medicana International İzmir Hastanesi
Dermatoloji, İç hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları
, Gastroenteroloji, Hematoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi biyokimya, Psikiyatri Daha fazlaYenişehir Mahallesi İşçiler Caddesi No:126, Konak • Harita
Medicana International İzmir Hastanesi
Konacık Mah. Kanuni Sultan Süleyman Cad. Ariva Ofisleri No:33/3, Muğla • Harita
Dr. Leyla Gürses Muayenehanesi
Fulya Terrace, Teşvikiye Mah.Hakkı Yeten Cad. No:11 Centre 1, Kat 9 No:43, İstanbul • Harita
Dr.Ayfer Aydın Muayenehanesi
Medicana Bursa Hastanesi
Dermatoloji, Romatoloji, Kardiyoloji
, Çocuk endokrinolojisi, Genel cerrahi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Acil tıp, Ağız diş ve çene cerrahisi, Çocuk beyin ve sinir cerrahisi, Aile danışmanlığı Daha fazla -
Alpaslan mahallesi Emrah cad no 23 A, Kayseri • Harita
PINAR ESTE-CLİNİC
Hoşdere Cad. Güzeltepe Mah. Alper Sk. 5/2, Ankara • Harita
Armin Müştak Muayenehanesi
Medicana Kadıköy Hastanesi
Dermatoloji, İç hastalıkları, Gastroenteroloji
, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Gastroenteroloji cerrahisi, Göğüs cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Radyoloji, Diyetisyen, Diş hekimi Daha fazlaZühtüpaşa Mahallesi Recep Peker Caddesi No:11, Kadıköy • Harita
Medicana Kadıköy Hastanesi
Kızılırmak Mah. Çukurambar, 1443.Cad. No:25B Kat:11 No:86 1071 Usta Plaza, Ankara • Harita
Dr Seval Karasatı Muayenehane
Ümit Mahallesi 2432.Cad Çamlıca Bulvar Sitesi D Blok 58/6, Ankara • Harita
Prof. Dr. Nuran Allı Muayenehanesi
Özel Denizli Cerrahi Hastanesi
Dermatoloji, İç hastalıkları, Kardiyoloji
, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi biyokimya, Acil tıp, Pratisyen, Diyetisyen, Cerrahi onkoloji, Psikiyatri, Psikoloji, Fizyoterapi ve rehabilitasyon, Metabolik cerrahi, Estetisyen Daha fazlaBağbaşı, Zeytinköy Mah Acıpayan Bulv, Antalya Yolu No:5, Denizli • Harita
Özel Denizli Cerrahi Hastanesi
Kızılırmak Mah. Dumlupınar Bulvarı No : 9 YDA Center A3 Kapısı Kat:7 No: 256, Ankara • Harita
Uzm. Dr. Ayça Uğurlu
Bahcelievler mah., Dizer Sk., Armağan Sitesi No:1, İstanbul • Harita
Sezen Takmaz Mandallı Kliniği
Medicana Konya Hastanesi
Dermatoloji, İç hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları
, Gastroenteroloji, Tıbbi onkoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Üreme endokrinolojisi ve i̇nfertilite, Nükleer tıp, Diyetisyen, Psikiyatri, Diş hekimi, Psikoloji, Pedagoji Daha fazlaMusalla Bağları Mah. Gürz Sok. No. 1 Selçuklu / Konya, Selçuklu • Harita
Medicana Konya Hastanesi
İNCİRLİ CADDESİ NO:61 DENİZ APARTMAN B BLOK KAT:1 DAİRE 2, İstanbul • Harita
FUNDA GARİP UÇAR DERMATOLOJİ KLİNİĞİ
Kemalpaşa Mah Medeniyet Cad No: 8/101, Sakarya • Harita
İnlova Klinik
Denizli Özel Denipol Hastanesi
Dermatoloji, İç hastalıkları, Kardiyoloji
, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi biyokimya, Acil tıp, Pratisyen, Diyetisyen, Psikiyatri, Psikoloji Daha fazlaMerkez Efendi Mahallesi 29 Ekim Bulvarı No:102, Denizli • Harita
Denizli Özel Denipol Hastanesi
Medicana Beylikdüzü International İstanbul
Dermatoloji, İç hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları
, Gastroenteroloji, Nefroloji, Tıbbi onkoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk kardiyolojisi, Neonatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, El cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Üreme endokrinolojisi ve i̇nfertilite, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyasyon onkolojisi, Radyoloji, Nükleer tıp, Tıbbi patoloji, Tıbbi biyokimya, Acil tıp, Pratisyen, Diyetisyen, Psikiyatri, Diş hekimi, Psikoloji, Pedagoji Daha fazlaBeylikdüzü Cad. No:3, Beylikdüzü • Harita
Medicana Beylikdüzü International İstanbul