Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Randevusu
Boğaz İltihabı Testi (Hızlı Streptokok Bakteri Testi) +13 daha fazla
Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Randevusu
Uzm. Dr Adem Canan Çocuk Kliniği
Boğaz İltihabı Testi (Hızlı Streptokok Bakteri Testi)
Büyüme Takibi
Çocuk Gelişim Testi
Çocuk Immünizasyonu(Aşılanması)
Çocuklarda Astım
Uzm. Dr Adem Canan Çocuk Kliniği
Adem hocamız mesleğini aşkla yapıyor, bu kesin. Yalnızca bir hekim olmanın yanında insan olarak da çok çok kıymetli birisi. Bebeğimizin inanılmaz derecede gaz problemi vardı ve gece gündüz sancı çekip ağlıyordu. Bizim için kabus gibi geçen o günlere, hocamızın verdiği bilgiler sayesinde veda ettik çok şükür. Kendisinin isabetli yönlendirmesi olmasaydı belki aylarca çözemeyecektik bu sorunu.
Ayrıca belirtmemek olmaz; çalışan tüm kişiler çok iyi, güler yüzlü ve pozitif davranıyorlar. Harika bir muayenehane.
Hem böyle bir doktor hem de böyle değerli bir insan tanıdığımız için çok mutluyuz, iyi ki yollarımız kesişmiş. :)
gi...ş
Kızım iki ay 25 günlük iken kendisine son çare olarak gittik besin enerjimizden bahsettik kendisi bizi rahatlattı güzel bir yol haritası çizdi kafamıza takılan bütün soruları sorduk unuttuğumuz soruları WhatsApp üzerinden yazdık hemen dönüş yaptı iyi ki kendisine gitmişiz umarım bu süreci Adem hocamızla rahat bir şekilde atlatırız.
tu...g
Adem hoca harika bir cocuk doktoru.Yeni ebeveyn olan bizlerin tum tedirginliklerini gideren bir iletisimle neredeyse 7/24 ulasilabilir durumda bizi zor durumda birakmadan gonlumuzu ferahlatan aciklamalar yapiyor surekli.Oglumuz Robin’in kilo kontrolunu hassasiyetle takip ediyor.Ilk ay beklenildigi gibi kilo alamayan oglum icin ikinci ayda hassasiyetle bir program yurutuyor.Ayrica oglumun asiri gaz sancisina da surekli alternatif cozumler uretiyor.Gaz sancisinin bittigini soyleyemeyecegim ancak dogru tedaviyi sonunda bulacagimiza inaniyorum.10 gunluk iken onunla basladigimiz bu surecin tecrubesiyle sikintisiz ve bizleri rahatlatan uygulamalari ile devam edecegine inaniyoruz.Yeni bir ebeveyn olarak Adem hoca ve ekibine dogru tercih.
Yenidoğan bebeğimiz için Adem hocamıza gittik daha önceden de arkadaşlarımız tarafından önerildi gerçekten çok ilgili hemşireler yine aynı şekilde bebeklere karşı çok dikkatli ve çok ilgililer.
s....y
İlgisi, bilgisi ve deneyimi ile çok başarılı bulduk.Astım hastası olan çocuğumuza çok fayda sağladı.Başarıları daim olur inşallah.
o.....
Değerli hocamıza ve çalışanlarına ilgileri için minnettarız. Randevusuz gitmemize rağmen ateşli oğlumuza tam desteklerini ve ilgilerini esirgemediler.
r.....
Kendisi alanında çok başarılı çok insancıl harika Bi insan çocuğumun 2 ayında kanlı mukus gördükten sonra Bi sürü doktora götürdüm hepsi besin alerjisi dedi ancak hiçbirinden istediğim ilgiyi alakayı görmedim adem beye gittikten sonra içimizi rahatlatan bilgilendirici açıklamalar yaptı Bi tedavi süreci başlattı şükür şuan çocuğum da sadece yumurta alerjisi kalmış o da paketli ürünler yiyebiliyor hala kendisine muayeneye gidiyorum çocuk hastalanınca gece 1 de bile arayıp sorduğuna şahit oldum işini çok severek ve profesyonelce yapan biri herkese tavsiye ederim bugun bile kendisine muayeneye gittik
r…....
Doktor bey kızımın sürekli tekrarlayan ateş problemini çözerek süreci daha hızlı ve stressiz atlatmamızı sağladı. Ve bunu antibiyotiksiz yaptı. Ayrıca hastaya yaklaşım tarzı,bilgisi ve açıklamalarıyla bizi baya rahatlattı…..
Uzm. Dr. Adem Canan
Ateş maalesef birçok ailenin baş belası..biz sadece sizin endişenizi azaltıp doğru tanı için ayrıntılı bir hikaye aldık.. teşekkür ediyoruz güzel düşünceleriniz için..
Doktor bey kızımın inatçı ateş problemini çözerek süreci daha hızlı ve stressiz atlatmamızı sağlamıstır ayrıca gereksiz yere antibiyotik ve atea düşürücü vermekten de bize kurtarmıştır. Gerçekten çok memnunuz . Daha önce de oğlumun istikrarla devam eden öksürük problemini de çözmüştü.
Uzm. Dr. Adem Canan
Güzel düşünceleriniz için teşekkür ediyoruz..Sizin güveniniz sayesinde doğru bir tanı koyduk..
er...a
Doktor beye ilk çocuğumun gelişim geriliği için 2 yıl önce tavsiye uzerine başvurmuştuk ..yaklaşım tarzı ,bilgisi ve açıklamaları ile bizi baya tatmin etmişti..bu sene ikinci bebeğim erken doğmuştu baya zor günler geçirmiştik yoğun bakım sürecinde... taburcu olduğu günden beri takibini yapıyoruz.. kaygilarimiza ilaç gibi geldi doktorumuz..herkese tavsiye ederim
Adem Canan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Adem Canan, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları. Size Adem Canan tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Randevusu, Enjeksiyon Im, Fototerapi, Kan Basıncı (Tansiyon) Ölçümü, Tam Kan Sayımı-Hemogram, Yenidoğan Işitme Taraması, Yenidoğan Takibi, Çocuk Gelişim Testi, Çocuk Immünizasyonu(Aşılanması).
Adem Canan adresi nerede?Adem Canan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Halilağa mah. 2 Nisan Caddesi No 117 / A, Van Van
Adresine gitmek zorunda kalmadan Adem Canan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Adem Canan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Adem Canan isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Adem Canan, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Adem Canan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Adem Canan tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Adem Canan hakkında ne düşünüyor?Toplam 67 hasta / danışan, Adem Canan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Adem Canan hangi sigortaları kabul ediyor?Adem Canan tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Allianz Sigorta, Ziraat Sigorta, Halk Hayat Ve Emeklilik Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Van bölgesinde SGK kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Van bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Van bölgesinde PTT kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Van bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Van bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Van bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Van bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Van bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Van bölgesinde Aviva Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Van bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Van bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Van bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Van bölgesinde Vakıfbank Mensupları kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Van bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Van bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Van bölgesinde Halk Hayat Ve Emeklilik kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla