se...
Kizimin sasilik ameliyati icin gitmisti cok tedirgindim bircok doktorla görüştüm ama adem bey gibi sakin aciklayici ve sabirla aciklama yapan boyle bey efendi bir insan gormedim hastasinin herseyiyle birebir ilgileniyor ve her adimini anlatiyor o kadar mütevazı bir insanki boyle doktorlar var mi dedirtti bana ameliyatimizda cok şükür guzel gecti kontrolümüzde guzeldi kesinlikle öneriyorum kesinlikle Allah binkere razi olsun omdan ve onun gibi doktorlardan
sa...i
Sayin adem hocam bundan 15bsene once bana platin takmisdiniz cok memnun gercekden allah her daim yolnuzu acik etsin gelebilrsem kontrollere gelcem saygilarla
fa...e
cok ıyı bır doktorsunuz hakkınız odeyemem 6 yasımda amelıyet oldum suan 22 yasındayım ve sınop 112 de calısıyorum sıze cok tesekkur edrım sayenızde...
ba...m
Mesleğinde profosyonel parmakla gösterilebilecek saygı duyulacak doktorlordan bir tanesidir . Ben 12.06.2011 yılında omuz çıkığı nedeniyle kendisine ameliyat oldum çok samimi çok ilgi söterdi bana ayrıca bunlar için tekrardan teşekkür ederim kendisine şuanda çok iyiyim daha omuz çıkığı gibi bi sorunum olmadı inş. olmazda gayet iyiyim ağrım sancım hiçbirşeyim yok allaha şükür. Allah Adem beyden binlerce milyonlarca kez razı olsun...
yu...e
şu zamana kadar tanıdığım en başarılı ve işiyle ve hastalarıyla en ilgili doktorlardan biri.kardeşim ile çok ilgilendi ve ayağının kısa kalmasından kurtardı.
Adem Türk isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Adem Türk, Ortopedi Ve Travmatoloji.
Adem Türk adresi nerede?Adem Türk şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Altınyaprak Mahallesi Hastane Sokak No: 27 Bafra
Adresine gitmek zorunda kalmadan Adem Türk isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Adem Türk online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Adem Türk isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Adem Türk bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Adem Türk ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Adem Türk hakkında ne düşünüyor?Toplam 5 hasta / danışan, Adem Türk hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.