Talatpaşa Bulvarı Adnan Saygun Cad. Samanpazarı, Altındağ
se...z
Geçtiğimiz 2 yıllık sürede; annemin evde düşmesi sonucu önce ciddi şekilde kalça kırığı meydana geldi, sonrasında sağ kolunun yaralama olayı sonucu ciddi şekilde kırılması üzerine yine acil sağlık desteğine ihtiyaç duyduk. Bu zorlu olaylarda anneme ilk müdahale ve ameliyatlar Sayın Adem ÜNLÜ hocamız tarafından başarıyla gerçekleştirildi. Adem hocamız, yaşadığımız bu son derece zor sağlık süreçlerinde yalnızca cerrahi alandaki üstün yeteneği ile değil, aynı zamanda bize karşı olan son derece insani yaklaşımıyla, bize hayatımızın ve sağlığımızın emin ellerde olduğunu yakinen hissettirdi, kendisiyle iletişimimizde bizi hiçbir zaman yalnız bırakmadı. Adem hocamız insan üstü gayret ve emeklerinin yanında, insan üstü bir özveri ve iyilikle bize yaklaşarak, canlarımızın ve sağlığımızın emin ellerde olduğunu her zaman yürekten hissettirdi.
gü...u
Merhabalar.2012 Ağustos ayında kızım Tarık Yazar ve ekibinden sevgili doktorumuz Adem tarafından ameliyat edildi.Kendisi gerçekten çok iyi bir doktor ayrıca çok iyi bir insan.Biraz gecikmeli oldu ama kendisine çok çok teşekkür ediyorum.
Adem Ünlü isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Adem Ünlü, Ortopedi Ve Travmatoloji.
Adem Ünlü adresi nerede?Adem Ünlü şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Talatpaşa Bulvarı Adnan Saygun Cad. Samanpazarı Altındağ
Adresine gitmek zorunda kalmadan Adem Ünlü isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Adem Ünlü online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Adem Ünlü isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Adem Ünlü bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Adem Ünlü ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Adem Ünlü hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Adem Ünlü hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Ankara bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Ankara bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Ankara bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Ankara bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Ankara bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Ankara bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Ankara bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Ankara bölgesinde SGK kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Ankara bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Ankara bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Ankara bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Ankara bölgesinde Yapı Kredi Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Ankara bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Ankara bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Ankara bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Ankara bölgesinde Merkez Bankası Mensupları kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Ankara bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Ankara bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları