Adli Tıp
Altınüzüm Köyü Beldesi, Gaziantep • Harita
Islahiye Aydınoğlu(Altınüzüm) Sağlık Ocağı
Rize Üniversitesi Tıp Fakültesi
Adli tıp, İç hastalıkları, Alerji hastalıkları
, Gastroenteroloji, Hematoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Tıbbi patoloji, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Acil tıp, Halk sağlığı, Fizyoloji, Aile hekimliği, Anatomi, Embriyoloji ve histoloji, Psikiyatri Daha fazlaİslampaşa Mah. Tıp Fakültesi Dekanlığı 53100, Rize • Harita
Rize Üniversitesi Tıp Fakültesi
Bekçiyörükler Yerleşkesi Konuralp, Düzce • Harita
Düzce Üniversitesi Araştırma Ve Uygulama Hastanesi
Topkapı, Turgut Özal Millet Cd,, İstanbul • Harita
İstanbul Tıp Fakültesi Hastanesi
Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi 01330 Balcalı, Çukurova • Harita
Adana Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi
Bilim Üniversitesi Tıp Fakültesi
Adli tıp, İç hastalıkları, Gastroenteroloji
, Nefroloji, Geriatri, Kardiyoloji, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk ve ergen psikiyatrisi, Genel cerrahi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Tıbbi patoloji, Tıbbi genetik, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Tıbbi farmakoloji, Acil tıp, Halk sağlığı, Fizyoloji, Aile hekimliği, Anatomi, Embriyoloji ve histoloji Daha fazlaLevent Mah. Büyükdere Cad. No:120, İstanbul • Harita
Bilim Üniversitesi Tıp Fakültesi
Adli Tıp Kurumu Başkanlığı İstanbul
Adli tıp, İç hastalıkları, Nükleer tıp
, Tıbbi patoloji, Aile hekimliği Daha fazlaFevziçakmak Mah. Sanayi Cad.No:2 Kımız Sok.Çobançeşme Mevkii, İstanbul • Harita
Adli Tıp Kurumu Başkanlığı İstanbul
Feyzullah Mah. Bağdat Cad. No. 52, İstanbul • Harita
Maltepe Belediyesi Hekimliği
Yeni Yüzyıl Üniversitesi Tıp Fakültesi
Adli tıp, Kardiyoloji, Nöroloji
, Genel cerrahi, Üroloji, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Nükleer tıp, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Halk sağlığı, Fizyoloji, Embriyoloji ve histoloji, Periodontoloji Daha fazlaYılanlı Ayazma Caddesi, No: 26 Cevizlibağ Topkapı, Zeytinburnu • Harita
Yeni Yüzyıl Üniversitesi Tıp Fakültesi
Uzm. Dr. Mustafa Dalgıç