Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi 01330 Balcalı, Çukurova
Sigortası olan hastalar ve sigortasız hastalar
Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Randevusu
Çocuk Immünizasyonu(Aşılanması)
Çocuklarda Egzema
Çocukta gelişimi izleme
Adana Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi
Çocuk sağlığı izlemi, sağlam çocuk takibi, bağışıklama (rutin ve rutin dışı aşılar), anne sütü ve emzirme danışmanlığı, anne sütünün arttırılması ve geri getirilmesi (relaktasyon) uygulamaları, sarılık, tamamlayıcı beslenme (ek gıdaya başlama ve devam ettirme), çocukluk çağında normal büyümenin ve gelişmenin takibi, büyüme-gelişme geriliği ve malnütrisyon, tuvalet eğitimi, uyku eğitimi, iştahsız çocuk, sık hastalanan çocuk, besin alerjileri, allerjik astım gibi konular başta olmak üzere; allerjik veya enfeksiyöz tüm çocukluk çağı hastalıkları açısından muayene, tetkik, tedavi ve danışmanlık hizmeti vermekteyim.
Kliniğimizde öncelikli olarak "çocuk sağlığının korunması ve sürdürülmesi" amaçlanmaktadır.
ar...
Adnan hoca şanstır. Detaylı muayene yapması, esimin deftere not alarak sordugu onlarca soruya güler yüzle cevap vermesi, bebeğimiz yenidogan iken tanıştık, emzirme sürecindeki yönlendirmeleri, uygulamalı olarak nasıl olması gerektiğini adım adım göstermesi ve alanına hakimiyetiyle örnek bir hekim. Şehir dışından geliyoruz ama gelemediğimiz zamanlarda DoktorTakvimi uygulaması üzerinden sorduğumuz sorulara detaylı açıklama yapması ayrıca bir güzellik katıyor.
ha...
Bizde bugün Adnan hocamızla tanışma fırsatı bulduk iki aylık bebeğimizin takip ve rutin kontrollerinde birlikte yol alacağız hocamız gerçekten her anlamda çok ilgiliydi soru soracak bişey bulamadık çünkü her konuda detaylıca bilgi verip netlik kazandırıyor bilgisi ve ilgisi ile biz çok memnun kaldık tavsiye ederim
Dr. Adnan beye çocuğumu uzun süredir çözemediğim pişik şikayeti ile götürdüm. Dr bey ve ekibi tüm vücut muayenesi , büyüme gelişme takibi yaptı , aşı ve çocuk bakımı ile bizi bilgilendirdi . Verdiği tedavi ile aylardır geçmeyen pişik düzelmeye başladı.Cok memnun kaldık.
ö....t
Sevgili Adnan Hocamizi çevremizden çok duymuştuk ve çözülemeyen istahsizlik-kilo alamama sikayetimiz için takibine girdik. Ilgisinden ve problemlerimizi dinlemesinden cok memnun kaldık. Bebeğimin iştahsızlıgi icin tahliller yapıldı ve yemek önerilerinde bulundu. Tahlillerimiz temiz geldi ve yemek değişiklikleri sayesinde de kilo artisimiz oldu. Muayene sırasında bebeğimle ilgisi gayet uyumlu olup bebeğim ağlamadan randevumuzu tamamlıyoruz.
İştahsızlık, gaz sancısı, diş ağrıları… Çocuğumun gelişiminde karşıma çıkan her probleme güler yüzle, ilgiyle yanıt bulduğum sevgili Adnan Hocam her kontrolde yeniden iyi ki diye düşünmemizi sağlıyor
m....k
Kızımda gelişim geriliği vardı, kontroller sırasında hem çok güzel bilgilendirildim hem de çocuğum gelişimi konusunda çok güzel geri dönüşler aldım.
bc...k
Çocuğumun uzun süredir öksürük sıkıntısı vardı adnan hocam hemen astım tanısı koydu ilacını başladı ve önerilerde bulundu antibiyotik kullanmaktan kurtulduk her şey için çok mutluyum
Çocuğumun uzun bir süredir devam den kabızlığı vardı. Çok fazla doktor gezdik. Bu kadar ilgili, ailenin sorularını sabırla cevaplayan, çözümcü bir doktorla karşılaşmamıştık. Beslenme önerilerinde bulundu, bana tarifler verdi. Kızım bade çok mutluydu, hiç ağlamadı. Adan hocamın yaklaşımı sayesinde doktor korkumuzu yendik. Kabızlık sorunumuz çözüldükten sonra izlemde de çok bilgili, yönlendirmeleri çok güzeldi. Umarım Adana’da kalmaya devam eder. Biz çok memnun kaldık. Herkese tavsiye ederim.
i̇...g
Adnan hocam oldukça ilgili, bize yeterli vakit ayırdı. Uzun süredir adını duyduğumuz bir doktordu. Genel çocuk sağlığı takibi açısından gerekli tüm bilgileri verdi. Emzirme önerileri, emzirme tekniği, ek gıdaya geçiş sürecinde detaylı bilgi verdi. Aşılarımızı çok güzel takip ediyor. Muayene sırasında hiçbir zorluk çekmedik.
m....e
Bebeğimin sık sık tekrarlayan ağlama nöbetleri vardı, emziremiyordum, büyümesi ve kilo alımı da gerilemişti, birçok doktor gezdikten sonra yaptığım araştırmalar sonucu Adnan hocamın adını çok duyduğum için kendisine başvurdum. Üstün bilgileri, ilgisi, doğru tanıları ve tedavileri sayesinde artık bebeğimi emzirebiliyorum, herşey gayet yolunda gidiyor. Kendisine minnettarım, harika bir doktor, iyi ki tanışmışız.
Adnan Barutçu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Adnan Barutçu, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları. Size Adnan Barutçu tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Randevusu, Normal Randevu, Tam Kan Sayımı-Hemogram, Enjeksiyon Im, Enjeksiyon Iv, Çocuk Immünizasyonu(Aşılanması), Emzirme Danışmanlığı, Kan Basıncı (Tansiyon) Ölçümü, Topuk Kanı Alımı.
Adnan Barutçu adresi nerede?Adnan Barutçu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi 01330 Balcalı Çukurova
Adresine gitmek zorunda kalmadan Adnan Barutçu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Adnan Barutçu online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Adnan Barutçu isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Adnan Barutçu, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Adnan Barutçu hangi dilleri konuşuyor?Adnan Barutçu ile İngilizce, Arapça dilinde konuşabilirsiniz.
Adnan Barutçu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Adnan Barutçu tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Adnan Barutçu hakkında ne düşünüyor?Toplam 47 hasta / danışan, Adnan Barutçu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Adnan Barutçu hangi sigortaları kabul ediyor?Adnan Barutçu, sigortanın mevcut olup olmadığını belirtmedi. Sigortanızı kapsayıp kapsamadığını veya yalnızca sigortasız hastaları kabul edip etmediğini öğrenmek için önce Adnan Barutçu ile iletişime geçmenizi öneririz.
Adana Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Seyhan Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Yüreğir Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Mersin Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Tarsus Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Ceyhan Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Sarıçam Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Daha fazla (2)Çukurova bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Çukurova bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Çukurova bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Çukurova bölgesinde Aviva Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Çukurova bölgesinde SGK kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Çukurova bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Çukurova bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Çukurova bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Çukurova bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Çukurova bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Çukurova bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Çukurova bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Çukurova bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Çukurova bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Çukurova bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Çukurova bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Çukurova bölgesinde Dubai Starr Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Çukurova bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Çukurova bölgesinde AIG Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Çukurova bölgesinde Yapı Kredi Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla