Adnan Bey’e 7 sene önce kulal zarı ameliyatı için gitmiştim bana yeni bir kulak zarı yaptı. Her sene kontrollerime giderim farklı şehirlerde muhteşem işçilik diye fikir belirtir doktorlar. Kendisi benimle çok güzel ilgilenmişti. Hasta iletişimi muhteşem. Haftasonları bile kontrolüme gelmiş pansumanları bile kendisi yapmıştı. Allah razı olsun kendisinden devlette böyle iyi hocaların olduğunu görmek gurur verici. Yine kontrolden çıktım rutin ve kendisini saygıyla anmak için buraya geldim hemen
Kulak zarı delinme ameliyatı oldum ve sonrasında çok güzel ilgilenilip bilgi verildi her muayenede. 1 kere başka hastanede olmuştum ama delik kapanmadigi için 2 ameliyatımı Adnan bey yaptı ve delik kapandı çok teşekkür ederim.
be...k
Doktor Adnan beye burun eti şikayetim için gittim.kendisi ilgi ve alakayi eksik etmedi çok sukur sayesinde sağlıklı nefes almaya başladım.Allah o ve onun gibi doktorları başımızdan eksik etmesin. Kendisine ve çalıştığı a sistanina ilgilerinden dolayı çok teşekkür ederim.
se...l
2 sene önce geniz eti ameliyatımı yapmıştı. Tüm şikayetlerim bitmişti. Geçen sene de oğlum 3,5 yaşındayken onun geniz etini aldı. Her seferinde ilgiyle muayene etti. Vizite esnasında bile oğlumun düştüğü için yarılan ağzının durumuna baktı. Allah razı olsun, ne muradı varsa versin.
ah...r
Adnan beye burun ameliyatı oldum kendisinden allah razı olsun çok memnunum rahat nefes alıyorum kişilik olarakta çok iyi bir insan allah uzun ömür versin
se...i
Yan cene kemiginin yaninda bir sislik vardi ve ben kendisine gittigim zaman hemen oran igne yardimiyla patca alip patalojiye gonderdi neyseki sonuclar temiz cikti bu ilgiyi hicbir doktor gostermrzken kendisi cok ince bir hassasoyey gosterdi Adnan Çelik Beye cok tesekkur ediyorum.
Adnan Çelik isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Adnan Çelik, Kulak Burun Boğaz.
Adnan Çelik adresi nerede?Adnan Çelik şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- İsmet Paşa Mahallesi İzmit Karayolu 3.Km Çiftlikköy
Adresine gitmek zorunda kalmadan Adnan Çelik isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Adnan Çelik online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Adnan Çelik isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Adnan Çelik bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Adnan Çelik ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Adnan Çelik hakkında ne düşünüyor?Toplam 6 hasta / danışan, Adnan Çelik hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul Kulak Burun Boğaz Doktorları
Kadıköy Kulak Burun Boğaz Doktorları