Sultanbeyli, Kulak Burun Boğaz
Yenişehir Mahallesi Mustafa Akyol Sokak No:7A Merlin Arwen Kat 2 Daire 7 Pendik /kurtköy, İstanbul • Harita
Turgay Ercan Tunç Muayenehanesi
Yenişehir Mahallesi Kardelen Sokak No:2, Pendik • Harita
Kulak burun boğaz, İç hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları
, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk endokrinolojisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Acil tıp, Diyetisyen, Diş hekimi, Ortodonti Daha fazlaFatih Cad.No:175, Sultanbeyli • Harita
Atatürk Cad. No:123 Sarıgazi, İstanbul • Harita
Kulak burun boğaz, İç hastalıkları, Gastroenteroloji
, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Genel cerrahi, Beyin ve sinir cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Diyetisyen, Psikiyatri, Diş hekimi Daha fazlaAtatürk Cad. No:123 Sarıgazi, İstanbul • Harita
Atatürk Cad. No:123 Sarıgazi, İstanbul • Harita
Via Hospital Sancaktepe
Kulak burun boğaz, İç hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları
, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, El cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Algoloji, Radyoloji, Tıbbi biyokimya, Acil tıp, Diyetisyen, Psikoloji, Akupunktur Daha fazlaSarıgazi Mah. Osmangazi Cd. No:34, Sancaktepe • Harita
Via Hospital Sancaktepe
Kulak burun boğaz, İç hastalıkları, Kardiyoloji
, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk endokrinolojisi, Çocuk ve ergen psikiyatrisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Göğüs cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Androloji, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Algoloji, Radyoloji, Acil tıp, Psikiyatri, Diş hekimi, Fizyoterapi ve rehabilitasyon Daha fazlaKurtköy Mah. Ankara Cad. No: 390/3, Pendik • Harita
Fatih Cad.No:175, Sultanbeyli • Harita
Op. Dr. Orhan Soyalp
Atatürk Cad.No:31 Zümrütevler, İstanbul • Harita
Maltepe Kardelen Tıp Merkezi
Kulak burun boğaz, İç hastalıkları, Kardiyoloji
, Göğüs hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Beyin ve sinir cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi mikrobiyoloji, Aile hekimliği, Pratisyen, Diyetisyen, Diş hekimi Daha fazlaAbdurrahmangazi Mahallesi Fatih Bulvarı No:75, İstanbul • Harita
Kulak burun boğaz, İç hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları
, Dermatoloji, Beyin ve sinir cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Diyetisyen Daha fazlaYenişehir Mahallesi Kardelen Sokak No:2, Pendik • Harita
Op. Dr. Melik Ayverdi
Çamlık Mah. Selçuklu Cad. No: 22, Pendik • Harita
Emsey Hospital
Özel Sultanbeyli Tıp Merkezi
Kulak burun boğaz, İç hastalıkları, Genel cerrahi
, Ortopedi ve travmatoloji, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Psikiyatri Daha fazlaFatih Bulvarı Atatürk Cad.No:110 Ve Doğumevi, Sultanbeyli • Harita
Özel Sultanbeyli Tıp Merkezi
Uzm. Dr. Nergis Salman