Adnan İPÇİOĞLU 1969 Kahramanmaraş doğumludur. 1994 yılında İstanbul Çapa Tıp Fakültesinden mezun oldu. 1998’deİstanbul Okmeydanı SSK Hastanesinde Göz Uzmanlığı ihtisasını tamamladı. Ardından Bursa İnegöl Hastanesinden görevini tamamladıktan sonra Bursa Şevket Yılmaz Devlet Hastanesinde 2006 yılına kadar hem göz Doktoru hem de Başhekim yardımcılığı görevini üstlendi. 2006 – 2016 yılları arasında Bursa Göz Merkezinde Op. Dr. olarak çalışmaya başladı. Nisan 2016’da ise Osmangazi Aritmi ve İnegöl Aritmi Hastanelerinde görev almaktadır. Yabancı dil olarak İngilizce bilmektedir, hobilerinin arasında motor sporları ve yelken sporu vardır. Op. Dr. Adnan İpçioğlu yelken ehliyetine sahiptir. Evli ve 2 çocuk babasıdır.
Op. Dr. Adnan İpçioğlu’nun üye olduğu dernekler;
ESCRS (European Society of Cataract & Refractive Surgeons)
EURETINA ( European Society of Retina Specialists)
TOD (Türk Oftalmoloji Derneği)
AAO ( American Academy of Ophthalmology)
Lazer Ameliyatı
Lazer Ameliyatı
Refraktif Cerrahi
Vitrektomi
se...
12 Temmuz 2024 günü katarakt ameliyatımı başarı ile yapan doktorumu tavsiye ederim.Şevkat ve ilgi ile açıklamalarını yaptı ,operasyonu birlikte planladık.Hiçbir acı duymadan ameliyatımı yaptı.Kendisi ve ekip hemşirelerine minnettarım.
t.....
23.01.2024 tarihinde Adnan bey göz lazer ameliyatımı yaptı. Çok memnun kaldım ve hiç bir sorun yaşamadım. Lens var gibi net görüyorum. Kontrolümde güzel geçti.Çok güler yüzlü ve anlayışlı bir doktor .
br....
Rutin göz kontrolü için gittiğim kontrol sürecinde memnun kalmadım.açıklamalarini yeterli bulamadım.
se...
Uzak ve yakın gözlüğünden kurtulmak için lens ameliyatımı Adnan Hoca'da yaptırma kararı aldım. Başarılı ve rahat bir ameliyat geçirdim .Ameliyat düşünen ama karar veremeyenler boşa zaman kaybetmesin.
Ne yazıkki bebeğimin göz muayenesinden memnuniyetle ayrılmadım. Bebeğime astigmat tanısı koydu fakat astigmatın ne olduğunu detaylı açıklamadı. Astigmatı kulak kepçeliğiyle benzeştirdi fakat bu bizim için yeterli bir açıklama değildi. Daha sonra kendim çevremden soruşturarak doktordan duymam gereken bilgileri kendi çabamla edindim. Bizim için kötü bir deneyimdi. Tekrar yollarımızın kesişmemesi umuduyla kendisine başarılar diliyorum.
y.....
Değerli Hocam, annemin katarkt ameliyatını mükemmel bir şekilde yaptığınız için size minnettarız. Daha önce diğer gözünü başka bir doktora ameliyat ettirmiştik. Fakat sonuçtan hiç memnun kalmamıştı. Görüşü ile ilgili devam eden sıkıntıları oldu. Öbür gözün de yapılması gerekiyordu. Sonra sizinle tanıştık. İlginiz ve çok güven veren açıklamalarınızla çok korkan annem rahat bir şekilde ameliyata girdi. Daha da önemlisi ameliyat ettiğiniz gözü mükemmel görmeye başladı. Hiçbir sıkıntı da yaşamıyor. Ellerinize, emeğinize sağlık. İyiki varsınız.
m....k
2014 Yilinda beni cok rahatsız eden gözlük kullanmaktan 10 dakikalık Lazer operasyonla kurtaran güzel insan...
Merhaba.27 yaşındayım 12 yıldır lens ve gözlük kullanıyordum. Son üç yıldır daha çok gözlük kullanıyordum, gözüm artık lensi kabul etmiyordu. Lazer Ameliyatını hep düşünüyordum fakat ne kadar yaygınlaşmış olsa da insan tedirgin oluyor. Doktorum Adnan bey operasyon öncesi bana detaylı bir şekilde lazer çeşitlerini anlattı ve kornea filmim sonucunda gözüme uygun olan lazer türünü söyledi ve tekrar anlattı. Operasyon esnasında da benimle iletişim halindeydi aşırı rahat ve kısa bir sürede operasyonum tamamlandı. Kendisine ilgisi için çok teşekkür ederim. Sayesinde gözlüklerimden kurtuldum ve bir hayalimi gerçekleştirmiş oldum.
da...a
çok ilgili ve bilgili bir doktor lasek göz ameliyatı oldum üzerinden 1.5 hafta geçti çok memnunum iyiki olmuşum allah razı olsun ondan
iy...m
76 yaşındayım. 3 yıl önce sağ gözümden katarakt ameliyatı oldum. 14-06-2019 tarihinde de sol gözümdeki kataraktı da aldırmak için gene Adnan Bey'i tercih ettim. Ameliyat esnasında ve sonrasında hiçbir sorun yaşamadım. Mesleğinde çok başarılı, değerli bir doktor. Kendisine ve ekibine çok teşekkür ediyorum.
İbrahim Yağcı
Adnan İpçioğlu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Adnan İpçioğlu, Göz Hastalıkları. Size Adnan İpçioğlu tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Katarakt Ameliyatı, Görme Alanı Testi, Refraktif Cerrahi, Vitrektomi, Lazer Ameliyatı.
Adnan İpçioğlu adresi nerede?Adnan İpçioğlu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Odunluk Mahallesi, İzmir Yolu Cd No:41 Nilüfer
Adresine gitmek zorunda kalmadan Adnan İpçioğlu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Adnan İpçioğlu online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Adnan İpçioğlu isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Adnan İpçioğlu, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Adnan İpçioğlu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Adnan İpçioğlu tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Adnan İpçioğlu hakkında ne düşünüyor?Toplam 17 hasta / danışan, Adnan İpçioğlu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 4.5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Adnan İpçioğlu hangi sigortaları kabul ediyor?Adnan İpçioğlu tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Allianz Sigorta, Güneş Sigorta, Demir Hayat Sigorta, Generali Sigorta, Eureko Sigorta, Axa Sigorta, Halk Sigorta, HDI Sigorta Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Nilüfer bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Göz Doktorları
Nilüfer bölgesinde SGK kabul eden Göz Doktorları
Nilüfer bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Göz Doktorları
Nilüfer bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Göz Doktorları
Nilüfer bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Göz Doktorları
Nilüfer bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Göz Doktorları
Nilüfer bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Göz Doktorları
Nilüfer bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Göz Doktorları
Nilüfer bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Göz Doktorları