Dr. Adnan İpçioğlu,Medicana Bursa Hastanesi'nde hizmet vermektedir.
Adnan İPÇİOĞLU 1969 Kahramanmaraş doğumludur. 1994 yılında İstanbul Çapa Tıp Fakültesinden mezun oldu. 1998’deİstanbul Okmeydanı SSK Hastanesinde Göz Uzmanlığı ihtisasını tamamladı. Ardından Bursa İnegöl Hastanesinden görevini tamamladıktan sonra Bursa Şevket Yılmaz Devlet Hastanesinde 2006 yılına kadar hem göz Doktoru hem de Başhekim yardımcılığı görevini üstlendi. 2006 – 2016 yılları arasında Bursa Göz Merkezinde Op. Dr. olarak çalışmaya başladı. Nisan 2016’da ise Osmangazi Aritmi ve İnegöl Aritmi Hastanelerinde görev almaktadır. Yabancı dil olarak İngilizce bilmektedir, hobilerinin arasında motor sporları ve yelken sporu vardır. Op. Dr. Adnan İpçioğlu yelken ehliyetine sahiptir. Evli ve 2 çocuk babasıdır.

Op. Dr. Adnan İpçioğlu’nun üye olduğu dernekler;

ESCRS (European Society of Cataract & Refractive Surgeons)
EURETINA ( European Society of Retina Specialists)
TOD (Türk Oftalmoloji Derneği)
AAO ( American Academy of Ophthalmology)

Nakit, Kredi kartı

Görme Alanı Testi

Katarakt Ameliyatı +3 daha fazla

Lazer Ameliyatı

Refraktif Cerrahi

Vitrektomi

Makaleler

Konum: Medicana Bursa Hastanesi Katarakt Ameliyatı

12 Temmuz 2024 günü katarakt ameliyatımı başarı ile yapan doktorumu tavsiye ederim.Şevkat ve ilgi ile açıklamalarını yaptı ,operasyonu birlikte planladık.Hiçbir acı duymadan ameliyatımı yaptı.Kendisi ve ekip hemşirelerine minnettarım.

T
Konum: Medicana Bursa Hastanesi Lazer Ameliyatı

23.01.2024 tarihinde Adnan bey göz lazer ameliyatımı yaptı. Çok memnun kaldım ve hiç bir sorun yaşamadım. Lens var gibi net görüyorum. Kontrolümde güzel geçti.Çok güler yüzlü ve anlayışlı bir doktor .

Konum: Medicana Bursa Hastanesi Randevu

Rutin göz kontrolü için gittiğim kontrol sürecinde memnun kalmadım.açıklamalarini yeterli bulamadım.

Konum: Medicana Bursa Hastanesi Diğer

Uzak ve yakın gözlüğünden kurtulmak için lens ameliyatımı Adnan Hoca'da yaptırma kararı aldım. Başarılı ve rahat bir ameliyat geçirdim .Ameliyat düşünen ama karar veremeyenler boşa zaman kaybetmesin.

Konum: Medicana Bursa Hastanesi Randevu

Ne yazıkki bebeğimin göz muayenesinden memnuniyetle ayrılmadım. Bebeğime astigmat tanısı koydu fakat astigmatın ne olduğunu detaylı açıklamadı. Astigmatı kulak kepçeliğiyle benzeştirdi fakat bu bizim için yeterli bir açıklama değildi. Daha sonra kendim çevremden soruşturarak doktordan duymam gereken bilgileri kendi çabamla edindim. Bizim için kötü bir deneyimdi. Tekrar yollarımızın kesişmemesi umuduyla kendisine başarılar diliyorum.

Y
Konum: Medicana Bursa Hastanesi Katarakt Ameliyatı

Değerli Hocam, annemin katarkt ameliyatını mükemmel bir şekilde yaptığınız için size minnettarız. Daha önce diğer gözünü başka bir doktora ameliyat ettirmiştik. Fakat sonuçtan hiç memnun kalmamıştı. Görüşü ile ilgili devam eden sıkıntıları oldu. Öbür gözün de yapılması gerekiyordu. Sonra sizinle tanıştık. İlginiz ve çok güven veren açıklamalarınızla çok korkan annem rahat bir şekilde ameliyata girdi. Daha da önemlisi ameliyat ettiğiniz gözü mükemmel görmeye başladı. Hiçbir sıkıntı da yaşamıyor. Ellerinize, emeğinize sağlık. İyiki varsınız.

Konum: başka bir yer Diğer

2014 Yilinda beni cok rahatsız eden gözlük kullanmaktan 10 dakikalık Lazer operasyonla kurtaran güzel insan...

Konum: Medicana Bursa Hastanesi Lazer Ameliyatı

Merhaba.27 yaşındayım 12 yıldır lens ve gözlük kullanıyordum. Son üç yıldır daha çok gözlük kullanıyordum, gözüm artık lensi kabul etmiyordu. Lazer Ameliyatını hep düşünüyordum fakat ne kadar yaygınlaşmış olsa da insan tedirgin oluyor. Doktorum Adnan bey operasyon öncesi bana detaylı bir şekilde lazer çeşitlerini anlattı ve kornea filmim sonucunda gözüme uygun olan lazer türünü söyledi ve tekrar anlattı. Operasyon esnasında da benimle iletişim halindeydi aşırı rahat ve kısa bir sürede operasyonum tamamlandı. Kendisine ilgisi için çok teşekkür ederim. Sayesinde gözlüklerimden kurtuldum ve bir hayalimi gerçekleştirmiş oldum.

Konum: Medicana Bursa Hastanesi lasek

çok ilgili ve bilgili bir doktor lasek göz ameliyatı oldum üzerinden 1.5 hafta geçti çok memnunum iyiki olmuşum allah razı olsun ondan

I
Konum: Medicana Bursa Hastanesi katarakt ameliyatı

76 yaşındayım. 3 yıl önce sağ gözümden katarakt ameliyatı oldum. 14-06-2019 tarihinde de sol gözümdeki kataraktı da aldırmak için gene Adnan Bey'i tercih ettim. Ameliyat esnasında ve sonrasında hiçbir sorun yaşamadım. Mesleğinde çok başarılı, değerli bir doktor. Kendisine ve ekibine çok teşekkür ediyorum.
İbrahim Yağcı