Elmalıkent Mahallesi, Adem Yavuz Cad. No:1, Ümraniye
pe...a
Adnan beye ve ekibine emeklerinden dolayı çok teşekkür ederim.ameliyatım çok başarılı geçti.ameliyatımın ikinci günü çok rahat konuşabiliyorum.
me...1
1 yıldır adnan beyin hastasıyım çok doktora gittim adnan bey gibi ilgilenen doktorla karşılaşmadım ameliyatımı da oldum 2 hafta oldu çok memnunum ağrım da yok çok şükür iyiki adnan beye gelip ameliyatımı olmuşum diyorum ameliyatımı da emeği geçen herkese teşekkür ediyorum
ef...8
Merhabalar ben 1 yıldır adnan beyin hastasıyım adnan beye ilk muayenemde benden biopsi istemişti bende korktum yaptırmadım aradan 7 ay geçtikten sonra adnan bey mutlaka biopsini görmem lazım dedi ve sürecin kolay oldugu yönünde beni cesaretlendirdi ve biopsimi yaptırdım ve ameliyat günümü aldım nisan 16 günü ameliyatımı oldum bugün ayın 19 çok rahatım hamd olsun hastanede 1 gün kaşdım 2 gün taburcu oldum bugünde pansumana gidecegim iyiki adnan beyi tanımışım buradanda adnan beye ve ekibine tşk lerimi sunuyorum.
sa...s
Güven veren mesleğinin kutsallığını bilen bir doktor.Gerçekleştirdiği operasyondan çok memnunum....emeğinize sağlık
su....
kendisi ameliyatımı gerçekleştirmiştir. Vermiş olduğu güvenden ve göstermiş olduğu ilgiden ,bilgilerden dolayı kendisine çok teşekkür ediyorum. Tüm hastalarımıza kendisini tavsiye ediyorum.
Adnan Özpek isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Adnan Özpek, Genel Cerrahi.
Adnan Özpek adresi nerede?Adnan Özpek şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Elmalıkent Mahallesi, Adem Yavuz Cad. No:1 Ümraniye
Adresine gitmek zorunda kalmadan Adnan Özpek isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Adnan Özpek online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Adnan Özpek isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Adnan Özpek bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Adnan Özpek ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Adnan Özpek hakkında ne düşünüyor?Toplam 5 hasta / danışan, Adnan Özpek hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Ümraniye bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
Ümraniye bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
Ümraniye bölgesinde AIG Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
Ümraniye bölgesinde Inter Partner Assistance kabul eden Genel Cerrahlar
Ümraniye bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
Ümraniye bölgesinde Compugroup Medical Bilgi Sistemleri A.Ş. (CGM ) kabul eden Genel Cerrahlar
Ümraniye bölgesinde Fortis Bank A.Ş. Mensupları Emekli Sandığı Vakfı kabul eden Genel Cerrahlar
Ümraniye bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
Ümraniye bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar