Altındağ, Ağız Diş Ve Çene Cerrahisi
Ağız diş ve çene cerrahisi, Tıbbi mikrobiyoloji, Diş hekimi
, Ortodonti, Periodontoloji, Diş hastalıkları ve tedavisi, Ağız diş ve çene radyolojisi, Çocuk diş hekimliği (pedodonti), Endodonti, Protetik diş tedavisi, Ağız yüz ve çene cerrahisi Daha fazlaEmek Mahallesi 82. Sokak No:4, Çankaya • Harita
Ankara Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesi
Ağız diş ve çene cerrahisi, İç hastalıkları, Alerji hastalıkları
, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları, Gastroenteroloji, Nefroloji, Romatoloji, Hematoloji, Geriatri, Tıbbi onkoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk kardiyolojisi, Çocuk metabolizma hastalıkları, Çocuk hematolojisi, Çocuk nörolojisi, Çocuk onkolojisi, Çocuk ve ergen psikiyatrisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Gastroenteroloji cerrahisi, Çocuk cerrahisi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Üreme endokrinolojisi ve i̇nfertilite, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Algoloji, Radyasyon onkolojisi, Radyoloji, Nükleer tıp, Tıbbi patoloji, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Spor hekimliği, Sualtı hekimliği ve hiperbarik tıp, Acil tıp, Halk sağlığı, Aile hekimliği, Cerrahi onkoloji, Tıbbi ekoloji ve hidroklimatoloji, Psikiyatri, Diş hekimi, Ortodonti, Akupunktur, Çocuk romatolojisi, Jinekolojik onkoloji cerrahisi Daha fazlaEmrah Mahallesi General Tevfik Sağlam Caddesi, Keçiören • Harita
Ankara Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesi
Kızılırmak Mahallesi Muhsin Yazıcıoğlu Caddesi 1456. Sokak İnci Apt. No: 1/4 Çukurambar, Çankaya • Harita
Özel Miss Diş Kliniği
Ankara Özel Ortadoğu Hastanesi
Ağız diş ve çene cerrahisi, İç hastalıkları, Gastroenteroloji
, Nefroloji, Kardiyoloji, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk nefrolojisi, Neonatoloji, Dermatoloji, Genel cerrahi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Pratisyen, Diyetisyen, Psikiyatri, Diş hekimi, Psikoloji, Çocuk romatolojisi Daha fazlaGayret Mahallesi İvedik Caddesi No:41, Yenimahalle • Harita
Ankara Özel Ortadoğu Hastanesi
Ankara 75.Yıl Ağız Ve Diş Sağlığı Merkezi
Ağız diş ve çene cerrahisi, İç hastalıkları, Diş hekimi
, Diş hastalıkları ve tedavisi, Endodonti Daha fazlaSakarya Mahallesi Ulucanlar Cad., Ankara • Harita
Ankara 75.Yıl Ağız Ve Diş Sağlığı Merkezi
Uzm. Dt. Murat Dikici
Ankara, Ankara • Harita
Uzm. Dt. Murat Dikici
Dr. Elşen Muradov
Ağız diş ve çene cerrahisi, Diş hekimi
Prof. Dr. Derviş Yılmaz
Ağız diş ve çene cerrahisi
Kızılırmak Mahallesi Ufuk Üniversitesi Caddesi No:7 Gümüş Apt. D:4 Balgat, Ankara • Harita
Deha Ankara Diş Poliklniği
Özel Ersöz Ağız Ve Diş Sağlığı Polikliniği
Prof. Dr. Barış Şimşek
Emniyet Mahallesi İnci Taş Caddesi, Yenimahalle • Harita
Ağız diş ve çene cerrahisi, Diş hekimi, Ortodonti
, Periodontoloji, Diş hastalıkları ve tedavisi, Ağız diş ve çene radyolojisi, Çocuk diş hekimliği (pedodonti), Endodonti, Protetik diş tedavisi Daha fazlaEmniyet Mahallesi İnci Taş Caddesi, Yenimahalle • Harita
Çağlayan Mahallesi, Ankara • Harita
Ankara Mamak Ağız Ve Diş Sağlığı Merkezi
Ankara Tepebaşı Ağız Ve Diş Sağlığı Hastanesi
Ağız diş ve çene cerrahisi, Diş hekimi, Ortodonti
, Periodontoloji, Ağız diş ve çene radyolojisi, Endodonti, Protetik diş tedavisi Daha fazlaGüçlü Kaya Mah. Fatih Cad. Çağla Sok. No:2, Keçiören • Harita
Ankara Tepebaşı Ağız Ve Diş Sağlığı Hastanesi
Özel Miss Diş Kliniği