pe...n
Dr korkusu olan biriyken oglum gibi sevdim korkarak doktora gimekten kurtardi beni Dogru yonlendirmeleri ile. hastalıgım hakkındaki endiselerimi yok etti.her turlu sıkıntımda beni dogruya yonlendirdi .Belkide luzumsuz sordugum sorulara Hic sinirlenmedi sakin sakin guler yuzle cevapladı uygun tedavileriniz candan tesekkurleri İyi ki varsınız....
ne...u
Degerli Doc.Dr. Ahmet Acaer'e verdiği moral ve baslattıği botox uygulamasıyla hayatımı kolaylaştırdığı için minetterım.Balikesırli bir hastası olarak çok şanslı olduğumu düşünüyorum.Bundan böyle Balikesir'den cok hasta gelecektir.Sekreteri Pelin hanımada ayrıca teşekkür ederim.3 ay sonra görüşmek dileğiyle...
em...n
18 yıllık parkinson tedavisinin son 10 yılında bana yardımcı olan hekimimden son derece memnunum.
de...z
HAYATIMDA GÖRDÜĞÜM EN İYİ DOKTORLARDAN BİRİ HEM İNSANLIK HEMDE DOKTORLUK AÇISINDAN ÇOK İYİ
ra...e
doktorluğu yanında insanlığıda dikkatimi çekti..
Ahmet Acarer isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ahmet Acarer, Nöroloji.
Ahmet Acarer adresi nerede?Ahmet Acarer şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kazımdirik Mah. No 9 Ege Üniversitesi Bornova
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ahmet Acarer isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ahmet Acarer online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Ahmet Acarer isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ahmet Acarer bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ahmet Acarer ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Ahmet Acarer hakkında ne düşünüyor?Toplam 5 hasta / danışan, Ahmet Acarer hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.