Hatay İskenderun Körfez Devlet Hastanesi A Blok
Ulucami Cad. Körfez Dvh.Eski Adı, İskenderun
Herhangi bir hizmet eklenmemiş
Tüm görüşleriniz değerli.
Moderasyon sürecimiz hakkında daha fazlasını öğrenin.
O
o....s
Telefon numarası doğrulandı
Ilk once Allah boyle doktorlardan bin kez razi olsun oglum 19 aylikken ters bir hareket yaptigi icin uyluk kemigi kirilmisti Ahmet hocam tedavi etti cok zor donemlrdi sukur gecti dort dortluk ilgilendi ona cok tesekkur ediyorum sayesinde oglum sagligina kavustu tayinimz çıktığı icin ziyaretine gidemedim ona burdan cok cok tesekkur ediyorum isini cok iyi yapan hastanin tedavi yontemini en iyi sekilde uygulayan ender insanlardan biri iyiki varsiniz Ahmet bey Allah sizden razi olsun dualrm hep sizinle olacak saygilar...
Ahmet Arslan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ahmet Arslan, Ortopedi Ve Travmatoloji.
Ahmet Arslan adresi nerede?Ahmet Arslan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Ulucami Cad. Körfez Dvh.Eski Adı İskenderun
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ahmet Arslan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ahmet Arslan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Ahmet Arslan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ahmet Arslan bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ahmet Arslan ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Ahmet Arslan hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Ahmet Arslan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.
Yakınlardaki Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Yakın zamanda aranan bazı hastalıklar