Ağız Koruyucusu
Kısmi Protez(Diş)
Lazerli Diş Bakımı
Normal randevu
fu...n
Atilla hocaya çok teşekkür ederim.Alanında ve dalında uzman bir hoca 15 yaşındaki kızımın kırılan dişini öyle mükemmel yaptı ki gerçeğinden ayırt edilmiyor.Hatta gerçeğinden bile mükemmel diyebilirim.Emeğinize ve yüreğinize sağlık hocam.Yardımcınız Cemil Bey'e de çok teşekkür ederim onun vasıtasıyla sizi tanımış oldum.Tekrar ellerinize sağlık hocam.
Ahmet Atila Ertan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ahmet Atila Ertan, Protetik Diş Tedavisi. Size Ahmet Atila Ertan tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Diş İmplantı, Diş Köprüsü, Kısmi Protez(Diş), Diş Protez Bakımı, Lazerli Diş Bakımı, Ağız Koruyucusu, Diş Bakımı, Diş Bakımında Lazer Tedavisi, Dental Anestezi.
Ahmet Atila Ertan adresi nerede?Ahmet Atila Ertan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Sıhhiye Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ahmet Atila Ertan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ahmet Atila Ertan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Ahmet Atila Ertan isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Ahmet Atila Ertan, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit.
Ahmet Atila Ertan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ahmet Atila Ertan bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ahmet Atila Ertan ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Ahmet Atila Ertan hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Ahmet Atila Ertan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.
Ahmet Atila Ertan hangi sigortaları kabul ediyor?Ahmet Atila Ertan tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; SGK Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Ankara bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Protetik Diş Tedavisi Uzmanları
Ankara bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Protetik Diş Tedavisi Uzmanları
Ankara bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Protetik Diş Tedavisi Uzmanları
Ankara bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Protetik Diş Tedavisi Uzmanları
Ankara bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Protetik Diş Tedavisi Uzmanları
Ankara bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Protetik Diş Tedavisi Uzmanları
Ankara bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Protetik Diş Tedavisi Uzmanları
Ankara bölgesinde SGK kabul eden Protetik Diş Tedavisi Uzmanları
Ankara bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Protetik Diş Tedavisi Uzmanları
Ankara bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Protetik Diş Tedavisi Uzmanları
Ankara bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Protetik Diş Tedavisi Uzmanları
Ankara bölgesinde Yapı Kredi Sigorta kabul eden Protetik Diş Tedavisi Uzmanları
Ankara bölgesinde Merkez Bankası Mensupları kabul eden Protetik Diş Tedavisi Uzmanları
Ankara bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Protetik Diş Tedavisi Uzmanları