Altındağ, Protetik Diş Tedavisi
Barbaros Mahallesi İran Caddesi Konur İş Merkezi 13/9 Kavaklıdere, Çankaya • Harita
Dentunalı Dental Klinik
Kızılay, Meşrutiyet Cd. No: 20/4, 06420 Çankaya, Ankara • Harita
Ömer Bayar Muayenehanesi
Gaziosmanpaşa Mahallesi Tahran Caddesi 4/9, Ankara • Harita
Dent-in Ankara Diş Kliniği
Kavaklıdere Mah. Olgunlar Cd. No:2/16, Ankara • Harita
Diş Hekimi Doçent Doktor Hasan Güngör Protez Uzmanı
Kızlırmak mahallesi Dumlupınar caddesi. YDA Center A 3 blok 8.Kat No :312, Ankara • Harita
Dr.Aybike Düzgün Diş Kliniği
Özel Koru Ankara Hastanesi
Protetik diş tedavisi, İç hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları
, Gastroenteroloji, Nefroloji, Romatoloji, Hematoloji, Tıbbi onkoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk kardiyolojisi, Çocuk endokrinolojisi, Çocuk nefrolojisi, Çocuk nörolojisi, Neonatoloji, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Gastroenteroloji cerrahisi, Çocuk cerrahisi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, El cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Algoloji, Radyoloji, Nükleer tıp, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Acil tıp, Pratisyen, Diyetisyen, Psikiyatri, Diş hekimi, Periodontoloji, Psikoloji, Jinekolojik onkoloji cerrahisi, Metabolik cerrahi Daha fazlaKızılırmak Mah. 1450. Sok. No: 13 Çukurambar, Çankaya • Harita
Özel Koru Ankara Hastanesi
Balgat Mahallesi Mevlana Bulvarı 1422.Sokak No:4, Çankaya • Harita
Memorial Ankara Hastanesi
Dentidea Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği
Protetik diş tedavisi, Ağız diş ve çene cerrahisi, Diş hekimi
, Ortodonti, Periodontoloji, Diş hastalıkları ve tedavisi, Çocuk diş hekimliği (pedodonti), Endodonti, Restoratif diş tedavisi, Ağız yüz ve çene cerrahisi Daha fazlaKocatepe Mahallesi Mithatpaşa Caddesi No:62/9, Çankaya • Harita
Dentidea Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği
Kızlarpınarı Cad. Dutluk kavşağı Beşiktaş sok. 7/A, Ankara • Harita