Irmak Mah. Hasan Güven Cad.No:21, Gaziemir
na...i
ben ahmet bey sayesinde rahatsızlığımı erken dönemde öğrendim bir numara bir doktor ahmet beyi nörolojik sorunları olan bütün her keze tavsiye ediyorum duyarlı mükemmel ötesi işinin piri bir uzman
fa...m
Kesinlikle Mükemmel Bir Doktor... Hocamıza çok teşekkür ediyorum. Sorununuzu, en ince ayrıntısına kadar sorup değerlendiriyor. Gerekirse tetkik ve tahlil yaptırmanızı istiyor... Konusunda uzman ve bilgi sahibi birisi olduğu hemen belli oluyor... Bundan önceki gittiğim doktor yeterince ilgilenmiyor ve ilacı yazıp gönderiyordu... Sağolsun Ahmet Hocamız çok ilgilendi...
ha...u
on numara doktor allah ondan razı olsun bende boyun fıtğı bel fıtığı lumbago rahatsızlıkları var.hangi doktora gittiğsem bana ilaç verip gönderdiler.ahmaet bey şikayetlerimi dinledi ve fibromiyalji denilen bir rahatsızlığım olduğunu belirtti.onun verdiği ilaç bana iyi geldi.çok iyi dinleyen iyiteşhis koyan bir doktor.kimin ihtiyacı olursa bu doktoru öneriyorum.çok teşekkürler ahmet bey
Ahmet Can Kulan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ahmet Can Kulan, Nöroloji.
Ahmet Can Kulan adresi nerede?Ahmet Can Kulan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Irmak Mah. Hasan Güven Cad.No:21 İzmir
- Saim Çıkrıkçı Cad.No:59 Karabağlar
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ahmet Can Kulan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ahmet Can Kulan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Ahmet Can Kulan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ahmet Can Kulan bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ahmet Can Kulan ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Ahmet Can Kulan hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Ahmet Can Kulan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İzmir bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Nörologlar
İzmir bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Nörologlar