se...n
ilk defa bu kadar rahat konuştugum bı doktorum oldu ameliyatımda çok güzel geçti herkes çalışmayı unut derken 24 işime balşadım elerine saglık diyorum iyiki gelmiş mersine bütün hayatı boyunca başarılar diliyorum
Ahmet Güzeller isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ahmet Güzeller, İç Hastalıkları.
Ahmet Güzeller adresi nerede?Ahmet Güzeller şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- 82 Evler, İbn-i Sina Blv No:1 Tarsus
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ahmet Güzeller isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ahmet Güzeller online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Ahmet Güzeller isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ahmet Güzeller bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ahmet Güzeller ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Ahmet Güzeller hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Ahmet Güzeller hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.
Mersin İç Hastalıkları Uzmanları
Adana İç Hastalıkları Uzmanları