i̇...ö
2021 yılında geçirmiş olduğum mide rahatsızlığımdan dolayı Ahmet hoca ile tanıştım.Kendisi detaylı bir muayaenden sonra tehşis ve tedavimi belirledi.2021 yılından bu yana çok şükür iyiyim.Kendiaine ve ekibine çok teşekkür ediyorum.
s....k
Ben Savaş koyuncu Geçen hafta Babam Mevlüt Koyuncu için kolonoskopi ve endoskopi için randevu alıp gittiğimiz Meram Akademi Hastanesi Syn Ahmet Hamamcı hocama ve tüm çalışma arkadaşlarına ilgi ve alakalarından dolayı sonsuz teşekkür ederim. Saygılarımla.
a ...
Miğde bulantısı ve ağrıs için Almanya’dan Ahmet beye geldi oğlum tek muayene nokta atışı kendisinden Allah razı olsun çok teşekkür ediyoruz buşekilde rahat sız olanlara şiddetle tavsiye ederim
ms...d
Midemden çok rahatsızdım. Ahmet hocam yakından ilgilendi hızlı bir şekil de endoskopi yapıldı ve sonuca hızlıca ulaştık. Bilgili ve güler yüzlü kıymetli bir hekim. Kendisine teşekkür ederim. Ayrıca yardim sever gastro ekibine de teşekkürü borç bilirim.
tu...z
Ahmet Beyle 12 sene önce kronik olan bir rahatsızlığım nedeniyle tanıştım ve o zamandan beri hastasıyım. Kesinlikle konusunda bilgili, tecrübeli, ilgili ve güleryüzlü bir doktor. Şu anda aynı ilde yaşamamama rağmen kontrollerim için hala ona gidiyorum ve ona çok güveniyorum. Allah ondan razı olsun bu 12 sene boyunca hem tedavi yöntemi hem de verdiği moral ile hamdolsun çok sıkıntı çekmedim. İlgili branşta rahatsızlığı olanlara kesinlikle tavsiye derim.
be...l
Bir Doktor olarak ilginiz, güleryüzünüz ve samimiyetiniz için hem size hem özel Slçuklu Hastanesine hemde Gastroenteroloji polikliniğine teşekkür ederim
os...ş
İLGİLİ.BİLGİLİ.TAKİP EDEN.KONUSUNA HAKİM.ÖZVERİLİ.YETENEKLİ.CİDDİ VE DÜRÜST. ÇOK DEĞERLİ.GÖREVİNDE VE HİZMETLERİNDE BAŞARILARININ DEVAMINI DİLERİM.TÜM DOST VE ARKADAŞLARIMIZA TAVSİYE EDRİZ.
mu...a
AHMET BEYİ BRANŞINDA EN GÜVENİLİR DOKTORLARDAN BİLİYORUM. BAŞARILARININ DEVAMINI DİLERİM
Ahmet Hamamcı isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ahmet Hamamcı, Gastroenteroloji.
Ahmet Hamamcı adresi nerede?Ahmet Hamamcı şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Alavardı Mahallesi.Beyşehir Cad.No:181 Meram
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ahmet Hamamcı isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ahmet Hamamcı online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Ahmet Hamamcı isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ahmet Hamamcı bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ahmet Hamamcı ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Ahmet Hamamcı hakkında ne düşünüyor?Toplam 8 hasta / danışan, Ahmet Hamamcı hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Meram bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Gastroenterologlar
Meram bölgesinde SGK kabul eden Gastroenterologlar