ca...c
Yıllardır korktuğum burun operasyonu başarılı bir şekilde tamamladım. Sonuç son derece doğal oldu.
a....
kalça implantı yaptırmıştım kapsül ve cirkin duruş nedeni ile geri aldırmıştım. Tekrar ne yapılabilir diye düşünürken doktor beyle tanıştım ve Kırşehir den muayenesine gittim gerek tavırları gerek nezaketi gerekse yapılan implantın yanlış takılma nedenini tek tek anlatıp plan yapması kesinlikle işinde başarılı olduğunu gösteriyordu problemimi çözdü teşekkürler
fa...h
Eşim burun ucu düşmesi sebebiyle estetik ameliyat oldu. Ameliyat öncesinde nasıl bir ameliyat yapılacağını konuştuk ve doktor buna istinaden gerekli ön muayeneyi yaptı. Ancak ameliyat sonrasında, burunda kıkırdak bulunmadığı için konuştuğumuz formun verilemediğini söyledi. Burunda kıkırdak yok ise, bunu muayene esnasında anlaması gerekirdi.
Dikkat etmenizi öneririm... PR çalışmalarına aldanmayın.
Ahmet Karacalar isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ahmet Karacalar, Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi.
Ahmet Karacalar adresi nerede?Ahmet Karacalar şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Terrace Fulya - Teşvikiye Mah. Hakkı Yeten Cad. No: 13 D: 18 K: 6 Center2 Şişli İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ahmet Karacalar isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ahmet Karacalar online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Ahmet Karacalar isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ahmet Karacalar bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ahmet Karacalar ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Ahmet Karacalar hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Ahmet Karacalar hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 4 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde SGK kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra