Ameliyatsız Prostat Kanseri Tedavisi
Radyocerrahi
Radyoterapi
Stereotaktik radyocerrahi (SRS)
sa...k
Ben Sivas'ta yaşayan Meme Ca hastasıyım. Bir doktorun tavsiyesi üzerine Dr.Ahmet ÖBER beye gittim.Doktor ve insan olarak fevkalade bir hekim ,tedavimln tüm safhalarında dikkatle izleyerek mükemmel yaptı.Hastasına müşteri olarak değilde ,insan olarak yaklaşan çok mükemmel bir doktor Ahmet Öber gibi doktorlarımızın çoğalması dileğiyle, hocama çok sağlıklı ve uzun ömürler diliyorum.Ayrıca kendisi gibi nazik,ve yardımlarını esirgemeyen sekreteri Kübra Hanıma'da buradan çok teşekkürlerimi iletiyorum.
me...k
Ahmet Bey çok iyi bir doktor olmanın yanında hastaya müşteri olarak değil de hasta olarak yaklaşan türü tükenmekte olan hekimlerden. Onkolog olarak bilgisi zaten tartışma götürmez. Tamamen güvenilebilecek bir doktor olaraktan herkese öneririm.
hl...y
Ahmet Bey'in hastasına yaklasımı ikna kabiliyeti ve tedavısi sayesinde gözümü tekrar kazandım. Teşekkür ederim.
Ahmet Öber isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ahmet Öber, Radyasyon Onkolojisi. Size Ahmet Öber tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Radyoterapi, Kanser Görüntüleme Kanser Deteksiyonu, Eksternal Radyoterapi, Ameliyatsız Prostat Kanseri Tedavisi, Prostat Radyoterapisi, Işın Tedavisi, Normal Randevu, Radyocerrahi, Stereotaktik radyocerrahi (SRS).
Ahmet Öber adresi nerede?Ahmet Öber şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Nisbetiye Mahallesi Yücel Sok. No:6 1. Levent Beşiktaş
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ahmet Öber isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ahmet Öber online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Ahmet Öber isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Ahmet Öber, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Ahmet Öber isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ahmet Öber bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ahmet Öber ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Ahmet Öber hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Ahmet Öber hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Ahmet Öber hangi sigortaları kabul ediyor?Ahmet Öber tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Allianz Sigorta, Güneş Sigorta, Ak Sigorta, Eureko Sigorta, Axa Sigorta, Ergo Sigorta, Mapfre Sigorta, Groupama Sigorta Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
İstanbul Radyasyon Onkologları
Ümraniye Radyasyon Onkologları
Başakşehir Radyasyon Onkologları
Esenyurt Radyasyon Onkologları
Bağcılar Radyasyon Onkologları
Daha fazla (12)Beşiktaş bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Radyasyon Onkologları
Beşiktaş bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Radyasyon Onkologları
Beşiktaş bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Radyasyon Onkologları