Herhangi bir hizmet eklenmemiş

Konum: Ankara Gazi Mustafa Kemal Devlet Hastanesi Diğer

Hocamın iyi bir hekim olmasından öte insanlığı ve hastasına değer veren tutumu çok daha memnun edici . Diz ağrıları için gittim her iki dizime de eklem içi enjeksiyon uyguladı. Allah kendisinden razı olsun .

Konum: Ankara Gazi Mustafa Kemal Devlet Hastanesi Diğer

Sevgili Ahmet hocam kıkırdak kaybından dolayı annemi iğne ile tedavi eden o iğneleri uygularken anneme gösterdiği sevkati tatlı dilini hiç unutmiycam hocam Allah sizden razı olsun iyiki varsınız mükemmel doktor mukemmel insan

Konum: başka bir yer Diğer

Günlük yaşamımı ciddi şekilde etkileyen boyun fıtığı ağrısı, tutulmalar, diz problemleri şikayetleri ile doktora gittim. Sizin şikayetlerinizi öylesine dinlemektedir, ki dinlemek istemediği her halinden belliydi. hiç bir problemim hakkında ayrıntılı bilgi vermemiştir. O birim - hastane vb doğru birim olmayabilir yetersiz olabilir, bunlarla ilgili bile tek cümle etmemiştir. Kesinlikle tavsiye etmediğim bir doktor.

Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun

Konum: Ankara Gazi Mustafa Kemal Devlet Hastanesi

Dr. Ahmet Özgur Karakaş'a 9 temmuzda sabah sat 06.55 sağ elimden carpal tunel ameliyati oldum "yaşım tam 70" o aksam salata ve yemek yaptim ertesi gun araba kullanip halden alışveriş yaptim ALLAHAHSKINA MAŞALLAH DEYIN. yani elimi normal ameliyat olmamis gibi kullandim hocama Çok tesekkur ederim. NEJAT ÖZKAN

Konum: Ankara Gazi Mustafa Kemal Devlet Hastanesi Ayakta tumor

17 temmuz 2018 tarihinde annem şaduman alaçamin ayaginda bulunan tumuru örgur hocamiz ameliyatla almistir..belki cok basit bir operasyon ama doktorumuzun yaklasimi mesleginde ki heyecani hastasina verdigi guven gercekten harika..sabahin 7 sinde ameliyathaneyi kendi acan ve hastasini bekletmeden ameliyata alan baska bir doktor gormedim.tesekurler ahmet ozgur karakas doktorumuza

Ö
Konum: Ankara Gazi Mustafa Kemal Devlet Hastanesi Diz Protezleri

Sayın Ahmet Özgür Karakaş beye 2017 Eylül ayı ve 2018 Ocak ayında annem Sevil Çatal'ın diz protezi ameliyatları için gittik... Samimi, içten, sevecen ve saygılı davranışlarından ve sabahın erken saatlerinde mesai günü ve haftasonu dahi gelerek bizzat kendi yaptığı pansumanlarından, hastalarına vermiş olduğu güvenden dolayı ailem ve kendi adıma sonsuz teşekkürlerimi sunarım... İyi ki varsınız Allah yolunuzu açık etsin başarılarınız daim olsun...Saygılarımla Özlem Özçetin Çatal

Y
Konum: Ankara Gazi Mustafa Kemal Devlet Hastanesi diz ve ayak parmagi ameliyatı

dr ahmet özgür Karakaş beye eşimin diz ve ayak parmak ameliyatında bizlere gösterdiği ilgi ve başarılı ameliyatı için ve çalışma azmi mesleğine ve hastalarına verdiği değer için sonsuz teşekkürlerimizi sunarız süzan yildiz balikesir Gönen

Konum: Ankara Gazi Mustafa Kemal Devlet Hastanesi Aproskopik Topuk Dikeni Cerrahisi

Sevgili özgür hocam size sonsuz teşekkürler. Aylardan sonra ilk defa yataktan kalktığımda ayağım ağrımadan yere basabildim. 8 çarşamba günü topuk dikenim için gelmiştim.Saygı ve selamlar...

K

öncelikle bayramınızı kutlar ağrısından duramadığım ve yürürken zorlandığım sağ dizime uyguladığınız protez ameliyatımdan çok memnunum teşekkür ederim allah bütün dileklerinizi kabul etsin tekrardan çok teşekkür ederim Türkan YILMAZ

Hocamızı 5 senedir tanıyorum annemi 2defa diz ameliyatı yaptı saolsun cok memnun kaldık hakkıyla işini yaptıgı için çooook teşekkür lerimizi iletiyorum Allah razı olsun senden.

Profili düzenle veya yönet