Sigortası olan hastalar ve sigortasız hastalar
Alkol Tedavisi
Ozon Tedavisi
Ozon Terapi
Romatizmal hastalıklar
Ahmet Şahin Alpay Muayenehanesi
Uzman Doktor Ahmet Şahin Alpay Biorezonans ve Ozon Terapi teknikleri ile Alerjik Hastalıklar , Astım , Diyabet , Obezite , KOAH , Romatizmal Hastalıklar , Kronik Hastalıklar , Ağrı Tedavileri , Sigarayı Bırakma ve Alkol Tedavileri alanlarında hastalarına hizmet vermektedir.
y....a
Biorezonans tedavisi için başvurdum. Çok ilgili ve işini iyi bilen bir doktor. Hastasını güler yüzlü bir şekilde karşılıyor. Kafamda hiçbir soru işareti kalmadı. Gerektiği kadar bilgi aktarımında bulunuyor. Zayıflamak için gittim. Verim almaya başladım, çok fazla memnunum. Herkese tavsiye ederim.
h....y
Doktorumdan çok memnunum. Alerji ve kaşıntı için gittim. Ozon ve radyofrekans seansları uyguladı. Sayesinde artık kendimi daha iyi hissediyorum. Herkese tavsiye ederim. PRP ve gençlik aşısı yaptırdım. Gençlik aşısı benim istediğim gibi olmadı. İşlem öncesinde ve sonrasında her şeyi ayrıntılı bir şekilde anlatıyor. İstediğim her şeyi sorabiliyorum. İlgisi ve alakası çok iyi. Allah razı olsun.
m....f
Mide rahatsızlığım dolayısıyla gittim beni aydınlatıcı bilgiler verdi ve tedaviye başladık tedavi sürecinde pozitif enerjileriyle beni motive etmeleride çok güzeldi öneriyorum yıllardır çok doktor gezdim ama sonuç alamamıştım Ahmet Bey ilgisi ve tedavi yöntemiyle beni iyileştirmeyi başardı
n....s
Nöroloji doktorumun önerisiyle, Migren, fibromiyalji, alerji, şeker, sedef, hormonal bozukluk gibi şikayetlerimle ilgili başvurdum. İkinci seansım bitti. Doktor bey çok ilgili, açıklayıcı, çok babacan davrandı. Kilinik çalışanları da çok ilgili. Çok memnunum. Ozon terapisi düşünen isteyenler gönül rahatlığıyla bu kliniğe başvurabilir.
s....s
Bence kendisi İzmir'in en iyi doktoru, yaklaşım konusunda da gayet iyi bulduğum sayılı doktorlardan bir tanesi diyebilirim, enerjisi ve hastaya yaklaşımı benim için çok önemli, ben kendisine haftada bir biofrekans için gidiyorum, son hafta sadece gidemedim, düzenli olarak gidiyorum, bunun dışında glutasyon ve ozon için de kendisine gidiyorum, devam da etmeyi düşünüyorum.
m....ç
Kızımın Hidradenitis suppurative halk arasında köpek memesi olarak geçen rahatsızlığıyla alakalı yaklaşık 2 yıldır kendisinin hastasıyız, kendisinden memnunuz, bu zamana kadar olumsuz bir şey yaşamadık, ne zaman gittiysek de güleryüzlü, babacan ve abi gibi yaklaşım gösterdi, hem kızım hem de biz gayet kendisinden memnunuz, tedavimize devam ediyoruz.
s....d
Ahmet hocaya uzun zamandır gidiyoruz ve çok memnunuz, hala da gitmeye devam ediyorum, bu anlamda kendisini tavsiye ederim, hem hastasına güven veriyor, hem de tecrübesiyle bizi de rahatlatıyor, ailecek kendisine gidiyoruz, enfeksiyon rahatsızlıklarımız olduğunda gidiyoruz, alerjik rahatsızlıklarda da kendisinin başarılı olduğunu düşünüyorum, bunun dışında dönem dönem ozon tedavisi de yaptırıyoruz.
y....e
Doktor beyin hem duygusal hem psikoljik olarak insanlara yaklaşımı, ses tonu çok güzel, özellikle bu süreçte bir hasta için en çok önemli olan şey piskolojidir, psikolojiye yönelik üslubu ve tarzı, her şeyiyle gerçekten mükemmel bir insan, yanında çalışanlar, yardımcı personelleri de gerçekten muazzam, randevuya gitiğimizde ben bile bir hekim olarak bu kadar randevulara sadık kalamıyorum, kullandığı cihazlar muaazam, aldığı eğitim ve bunların yansımaları aynı şekilde çok iyi, kliniğinin temiz ve titiz oluşu çok güzel, kendisi de son derece güleyüzlü ve hastasını motive edişiyle ikna etmeyi başarıyor, ben de bir hekimi ve zor bir hastayım, bu anlamda kendisi gerçekten muazzam bir insan.
g....e
Ben yaklaşık 2 yıl önce kendisine tedavi olmaya başladım, gerçekten bir çok anlamda şikayetlerimin tamamı düzeldi diyebilirim, sonrasında oğlumun da ciddi bir alerji durumu oldu, özellikle toz ve kedi alerjisi vardı, bu durumu ne yaptıysak çözemedik ama doktorumuz sayesinde çok şükür ondan da kurtulduk, hala kendisine tedavi olmaya devam ediyoruz, bundan sonrası için de genel sağlığı korumak adına rutin olarak her ay gidiyoruz, dönem dönem bu sıklık artabiliyor, ben biorezonans tedavisi için kendisine gidiyorum, kendisi son derece güleryüzlü, sıcakkanlı ve ilgili bir doktor.
ak...k
Hocama bugün ilk kez ozon tedavisi için gittim. Bu tedavi sürecini ekibiyle 15 dk.gibi kısa zamanda, temiz ve keyifli bir ortamda yaptık. Ancak asıl olan benim geçmiş sağlık profilim, hayat ve beslenme alışkanlıklarım, neleri doğru yapmam gerektiği, ek olarak nelere alejilerimin olabileceği, doğru beslenme ve sağlıklı yaşam için çözüm önerileri için uzun ve güzel bir görüşme fırsatımız oldu. Hocam gayet pozitif ve hastası ile empati kuran biri. Bundan sonrada kendisi ile devam edeceğim. Herkese tavsiye ederim.
Ahmet Şahin Alpay isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ahmet Şahin Alpay, Enfeksiyon Hastalıkları, Ozon Terapi. Size Ahmet Şahin Alpay tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Kronik yorgunluk sendromu, Diyabetik Ayak Tedavileri, Romatizmal hastalıklar, Bağışıklık Sistemi Güçlendirme, Dolaşım bozuklukları, Ozon Tedavisi, Otoimmün hastalıklar, Ozon Terapi, Alkol Tedavisi.
Ahmet Şahin Alpay adresi nerede?Ahmet Şahin Alpay şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Şair Eşref Bulvarı No:80 Güneş Apartmanı K:5 D:15 Alsancak İzmir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ahmet Şahin Alpay isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ahmet Şahin Alpay online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Ahmet Şahin Alpay isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Ahmet Şahin Alpay, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Ahmet Şahin Alpay hangi dilleri konuşuyor?Ahmet Şahin Alpay ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Ahmet Şahin Alpay isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ahmet Şahin Alpay tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Ahmet Şahin Alpay hakkında ne düşünüyor?Toplam 47 hasta / danışan, Ahmet Şahin Alpay hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Ahmet Şahin Alpay hangi sigortaları kabul ediyor?Ahmet Şahin Alpay, sigortanın mevcut olup olmadığını belirtmedi. Sigortanızı kapsayıp kapsamadığını veya yalnızca sigortasız hastaları kabul edip etmediğini öğrenmek için önce Ahmet Şahin Alpay ile iletişime geçmenizi öneririz.
İzmir bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanları
İzmir bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanları
İzmir bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanları
İzmir bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanları
İzmir bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanları
İzmir bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanları
İzmir bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanları
İzmir bölgesinde SGK kabul eden Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanları
İzmir bölgesinde Yapı Kredi Sigorta kabul eden Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanları
İzmir bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanları
İzmir bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanları
İzmir bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanları
İzmir bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanları
İzmir bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanları
İzmir bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanları
İzmir bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanları