Kulak Burun Boğaz Randevusu
Preoperatif Değerlendirme
Radyofrekans Uygulamaları
Rinoplasti
Ahmet Şentürk Muayenehanesi
Septoplasti(Nazal Hava Yolu Cerrahisi)
Sinüs Cerrahisi
Tam Kan Sayımı-Hemogram
Ahmet Şentürk Muayenehanesi
Timpanoplasti ( Kulak Zarı Değişimi)
Timpanoplasti(Kulak Zarı Ameliyatı)
Tonsillektomi
ay...
Hastanede 2021'de ameliyat oldum.Her gittiğimizde hemşireye söyletmemize rağmen dinlenme odasından 15dk sonra çıkardı.
Burnumu nasıl yapacağını da narkozdan 30sn önce falan ancak sorabildim.Hem yanıma gelmemişti hem de bir önceki randevuya.Buz al asla demedi, sormamıza rağmen hiçbir bilgi vermedi, "sadece burda ol" dedi.Ameliyat bitti,buz gözlüğüm yok. Söylemedi. Yüzüm gözüm neredeyse kulaklarımdan çeneme kadar morardı.Tek gece kalmam gerekiyordu 2 gece tutmak zorunda kaldı. İletişim, ilgi ve özen konusunda memnun kalmadım.
h....d
burun amelıyatımı gerceklestırdı hersey harıka ılerledı tedavı surecım cok ıyı gectı amelıyattan sonrada cok ılgılıydı sureklı kontrol etti tedavısınden ve amelıyattan cok memnun kaldım
r....
Ahmet Bey her zaman ulaşabilecek, kulak burun boğaz işlemlerini görebilecek, problemsiz bir doktorumuz. Kendisini iyi ki tanımışız, iyi ki var. Boğaz enfeksiyonlarımdan dolayı sıkıntım vardı. Ahmet Bey ilaç tedavisi uyguladı. Şu anda hiçbir sıkıntım yok.
Ahmet Bey'den çok memnunum. Kendisi 2 kere rinoplasti ameliyatımı gerçekleştirdi. İlk ameliyatımdan sonra kaza geçirdim ve burnum kırıldığı için tekrar ameliyat oldum. Geçirdiğim ameliyatlılarımdan çok çok memnunum. Ahmet Bey'i herkese tavsiye ederim. Kendisi kulak burun boğaz doktoru olduğu için daralma olmuyor plastik cerrahları daraltıyor.
f....
Ahmet Bey iki kere muayene oldum. Kendisi gayet güler yüzlü, işinin ehli bir doktor. Ciddi anlamda alerjim vardı ve nefes alamıyordum. Uyguladığı tedaviden sonra şikayetlerim kısa sürede geçti. Çocuğumla alakalı uygulanan tedaviden de fayda ve etkisini gördük.
Ahmet Bey çok ilgili, alakalı, işinde başarılı, güzel, iyi ve severek gittiğim bir doktor. Bütün işlemleri sorunsuzdu ben çok memnun kaldım. Kendisi rinoplasti ameliyatımı gerçekleştirdi. Geçirdiğim ameliyatımdan çok memnun kaldım. Ahmet Bey gönül rahatlığıyla herkese tavsiye edebileceğim, rinoplastiyle alakalı herkesin çekinmeden kendisini emanet edebileceği bir doktorumuz.
t.....
Ahmet Şentürk çok başarılı bir cerrah. Kendisi ilgili alakalı birisi. gerçekten ameliyatları çok güzel oluyor. Ameliyat öncesinde ve sonrasındaki anlatımları ilgisi, yaklaşımları gerçekten çok güzel ve açıklayıcı. Ameliyat sonrasında da çok memnunuz. Ahmet Bey rinoplasti ameliyatımı gerçekleştirdi. Her türlü işlemden dolayı çok memnunuz.
Ahmet Bey'le epey zamandır tanışıklığım bulunmakta. Kendisinden memnun kaldım. Bugüne kadar yüzümü kara çıkartmadı. Ahmet Bey'e minnettarız. Üst solunum yolu enfeksiyonumdan dolayı muayene oldum. Kriptik tonsilitten şikayetçiydim kendisinin gerçekleştirdiği ameliyattan sonra bayağı rahatladım.
s....
Ahmet Şentürk on numara bir insan. Kendisi işinde çok ilgili birisi. Hastalar her zaman kendisinden memnundurlar. Bizde hastasıyız işimiz olduğunda koşa koşa gideriz. Boğaz enfeksiyonundan dolayı muayene oldum. Ediminde burun ameliyatını gerçekleştirdi. Ahmet Bey'in tedavilerinden ve gerçekleştirdiği ameliyatından çok memnunuz.
Ahmet Bey iyi, iletişimi kolay ve tedavisi iyi bir doktor. Üsye şikayetimden dolayı kendisine muayene oldum. Tedavisiyle şikayetlerim geçti, iyileştim.
Ahmet Şentürk isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ahmet Şentürk, Kulak Burun Boğaz. Size Ahmet Şentürk tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Adenoidektomi, Apse Insizyonu Ve Drenajı, Elektron Işınlı Bilgisayarlı Tomografi, Enjeksiyon Im, Enjeksiyon Iv, Esd (Sedimantasyon), Geniz Eti Ameliyatı, Kulak Tüpü Takılması, Laringoskopi, Laserasyon Onarımı.
Ahmet Şentürk adresi nerede?Ahmet Şentürk şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Körfez Mahallesi Atatürk 5.Kısım Bulvarı No;71/9 Samsun
- Yenidoğan Mah. Aziziye Cad.No:86 İlkadım
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ahmet Şentürk isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ahmet Şentürk online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Ahmet Şentürk isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Ahmet Şentürk, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Kredi kartı.
Ahmet Şentürk isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ahmet Şentürk bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ahmet Şentürk ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Ahmet Şentürk hakkında ne düşünüyor?Toplam 37 hasta / danışan, Ahmet Şentürk hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 4.5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Ahmet Şentürk hangi sigortaları kabul ediyor?Ahmet Şentürk tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Samsun bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Samsun bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Samsun bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Samsun bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Samsun bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Samsun bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Samsun bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Samsun bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Samsun bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Samsun bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Samsun bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Samsun bölgesinde Inter Partner Assistance kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Samsun bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Samsun bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları