Ameliyatsız Diz Kireçlenmesi Tedavisi
Kemik Iliği Biyopsisi
Kemik Metastazı
Kemik Uzatma Cerrahisi
Konya Şehir Hastanesi
Kemik Yoğunluğu Ölçümü(Kemik Taraması)
Kemik İliği Transplantasyonu(Periferik Hematopoiet
Yeni Doğan Kalça Ultrasonu
Ön Çapraz Bağ Bağların Ameliyatı
İlizarov ile Boy Uzatma ve Deformite Cerrahisi
Konya Şehir Hastanesi
Ortopedi ve Travmatoloji alanının kapsamına giren tüm hastalıklarda hizmet veriyorum ancak öncelikli olarak aşağıda sıraladığım hastalık ve klinik durumlarla ilgileniyorum:
1. Doğuştan kalça çıkığı ameliyatları ve ameliyat dışı tedavileri
2. Çocuk kalça hastalıkları (Perthes, femur başı epifiz kayması gibi)
3. Bacak uzunluk eşitsilikleri
4. Bacak eğrilikleri, şekil bozuklukları ve bu hastalıkların ameliyatları
5. Bacak uzatma ameliyatları
6. Çarpık ayak ve çocuklardaki ayak sorunları (Pes ekinovarus, PEV)
7. Serebral palsi ortopedik tedavileri
8. Diz ve kalça kireçlenmelerinin ameliyat dışı tedavileri (Kök hücre tedavisi, PRP tedavisi, hyaluronik asit enjeksiyonları)
9. Diz ve kalça kireçlenmesinde yapılan protez ameliyatları
10. Tüm vücutta meydana gelen kırık ve çıkıkların ameliyat ve ameliyat dışı tedavileri
11. Kemik ve kıkırdak çürümesi hastalıkları (Osteonekroz, avasküler nekroz ve OCD gibi).
le...
Oğlumun kolundaki implant (platin) başarılı bir şekilde çıkardı. Kendisine minnettarım.
Hasta
Oğlumun kolu kırılmıştı ona gittimizde çok ilgi ve alaka gösterdi memnun kalmıştım her gittiğimizde de ilgilenirdi Allah razı olsun tavsiye ederim
mu...
Oğlumuzun kolu kırıldığında doktor beye tedavi için başvurduk. Kendinden emin, iletişimi ve insan ilişkileri çok iyi son derece beyefendi bir insan. Uzmanlığı, hastalara va yakınlarına davranış ve tutumu harika. Konya'dan ayrıldığımızda bile sorularımıza uzaktan cevap verdi. Kendisinin en iyi yerlere gelmesini ve böyle doktorlarımızın sayısının artmasını diliyorum.
os...
Ahmet Sinan hocama bir yakınımın tavsiyesi ile dizim için randevu aldım çok memnun kaldım insana güven veriyor yaklaşımı çok güzel.Daha sonra el bileklerim kırıldı ameliyat yaptı platin takıldı 45 gün gibi kısa bir sürede ellerimi kullanmaya başladım çok teşekkür ederim kendisine Allah razı olsun
o.....
Dizimde menisküs ve aşınma vardı. Tavsiye üzerine Ahmet Bey'e ulaştım. İlaç tedavisi ve sıvı takviyesi tedavisi uyguladı. Çok memnun kaldım. Sonrasında el bileğim kırıldı. Yine kendisini tercih ettim. Ameliyat oldum ve platin takıldı. Operasyon güzel geçti. İyileşme sürecim beklediğimden çok daha hızlı oldu. Ahmet Bey çok alçak gönüllü ve kibar bir doktor. Hastasıyla diyaloğu çok güzel. İhtiyaç duyduğumda ulaşabildim.
Bebeğim doğuştan içe dönük ayak olarak doğdu. Doktor bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine Ahmet Bey'e ulaştım. Haftada bir olmak üzere 6 kere alçıya alındı. Sonrasında tendon ameliyatı oldu. Bölgesel uyuşturularak ameliyatı yaptı. Çok başarılı geçti. Sonrasında özel ayakkabıya geçtik. Şu an normale döndü. Ahmet Bey çok samimi ve çok doğal bir doktor. Her ayrıntıyı anlaşılır şekilde açıklıyor. Yakından ilgileniyor. Ne zaman ihtiyacımız olsa kendisine ulaşabildik. Yaklaşımından ve ilgisinden çok memnun kaldık.
k.....
Aşil tendonumun kopması sonucu ulaştım Ahmet Bey'e. Operasyon başarılı geçti. İyileşme sürecim de çok rahat oldu. Hastasıyla birebir ilgilenen bir doktor. Hastanın tüm sıkıntılarını detaylı dinliyor ve yardımcı oluyor. Operasyondan sonra da çok ilgilendi. Süreçte hiçbir sorun yaşamadım ve çok memnun kaldım.
t.....
Dizimde ileri derecede sıvı kaydı vardı. Kemikler deforme olmuştu. İlk olarak bir dizimden sonrasında çok memnun kaldığım için ikinci dizimden ameliyat oldum. Yürüyemiyordum. Ameliyatım çok güzel geçti. İyileşme sürecim de çok rahat ve hızlı oldu. Ahmet Bey çok güler yüzlü bir doktor. Şu an rahatça yürüyebiliyorum. Bu zamana kadar Ahmet Bey kadar hastasıyla ilgili bir doktor görmedim. Harika bir doktor. Ne zaman ihtiyaç duysam telefonla da rahatça ulaşabildim. Çok çok memnunum. Çevremden de birçok kişiyi kendisine yönlendirdim.
r.....
Kalça protezi ameliyatı için tavsiye üzerine ulaştım Ahmet Bey'e. Operasyon ve sonrası çok iyi geçti. Yürüteçle yürüyordum. Sonrasında koltuk değneğiyle devam ettim. Şuan tek başıma yürüyebiliyorum. Ahmet Bey mükemmel bir doktor.Hastasına yaklaşımı, karşılaması, yakın ilgisi çok çok güzel. Ameliyat öncesi ve sonrası hakkında çok detaylı bilgi verdi. Yapmam yada yapmamam gerekenleri en ince ayrıntısına kadar anlattı. 7/24 herzaman ulaşabildim kendisine. Rabbim sağlıklı hayırlı uzun ömürler versin.
e....k
Annemin kolu çıktığında tedavisini Op.Dr. Sayın Ahmet Sinan Sarı Beyefendi yapmıştı. Tedaviyi gerçekleştirirken, hiç acı çektirmeden dikkatli ve özenle çıkan kolu yerine getirmişti. Op.Dr. Ahmet Sinan Bey'in; kibar, mütevazi, işinin ehli, işini severek yapması ve hastalarla iletişiminin iyi olması takdire şayandır. Allah ondan razı olsun. Ailecek kendisinden çok memnun olduk..
Ahmet Sinan Sarı isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ahmet Sinan Sarı, Ortopedi Ve Travmatoloji. Size Ahmet Sinan Sarı tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Ortopedi Ve Travmatoloji Randevusu, Normal Randevu, PRP, Kök Hücre Tedavisi (CGF), Kök Hücre Tedavisi, Kalça Protezi, Diz Protezleri, Kemik Uzatma Cerrahisi, Boy Uzatma.
Ahmet Sinan Sarı adresi nerede?Ahmet Sinan Sarı şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Akabe Mah. Adana Çevre Yolu Cd. No:112 Karatay
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ahmet Sinan Sarı isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ahmet Sinan Sarı online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Ahmet Sinan Sarı isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Ahmet Sinan Sarı, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit.
Ahmet Sinan Sarı hangi dilleri konuşuyor?Ahmet Sinan Sarı ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Ahmet Sinan Sarı isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ahmet Sinan Sarı bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ahmet Sinan Sarı ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Ahmet Sinan Sarı hakkında ne düşünüyor?Toplam 16 hasta / danışan, Ahmet Sinan Sarı hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Ahmet Sinan Sarı hangi sigortaları kabul ediyor?Ahmet Sinan Sarı tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; SGK Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Karatay bölgesinde SGK kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Karatay bölgesinde Yapı Kredi Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Karatay bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Karatay bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Karatay bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Karatay bölgesinde AIG Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Karatay bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Karatay bölgesinde Inter Partner Assistance kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Karatay bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Karatay bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Karatay bölgesinde QNB Finansbank Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Karatay bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Karatay bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Karatay bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Karatay bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Karatay bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Karatay bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Karatay bölgesinde Dubai Starr Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları