s....s
Annem ve babamın ikisinin de belinde kanal daralması olduğu teşhisi konmuştu. Ahmet Hocanın da muayene etmesini istedik. İşini seven genç bir hekim olarak sonsuz güvendik kendisine. İlaç tedavisi ile ağrıları dindirdik. Allah Ahmet Hocadan razı olsun.
ze....
Yaklaşık bir senedir başka bir hastanede hipofiz makroadenomu uzerine tedavi gormekteydim ancak acil ameliyat denilmesine rağmen ve ciddi ölçüde rahatsız olmama rağmen ameliyatim sürekli ertelendi. Şükürler olsun ki Sayın Ahmet Soyer hocamla tanıştım we en kısa sürede müdahale etti. Gerek moral ve motivesi gerek ilgi ve alakası ile gönül rahatlığıyla ameliyata girdim. Bir çok risk olduğunu belirtmişti kendisi ancak okadar güzel we rahat bir surecden geçmeme vesile oldu ki anlatamam. 21 Haziranda ameliyat oldum ve çok şükür çok iyim. Gözü kapalı kendinizi emanet edebileceğiniz bir doktor. Rabbime şükürler olsun ki karşıma mükemmel bir doktor çıkardı. Ahmet Soyer hocama teşekkür ederim.
a,...e
Eşimin bel fıtığı ameliyatını tam kapalı full endoskopik ameliyat ile gerçekleştirdi. Ameliyat öncesi ve sonrası ilgi ve alakası tarifsiz. Operasyon da çok başarılı geçti. Genç, mesleğini ve insanı seven, değer veren başarılı bir doktor.
fr...e
5 yıldır süregelen bel fıtığımı Ahmet Hocayla takip ediyorduk. Bu süreçte defalarca ben bile artık ameliyat önereceğini tahmin etmeme rağmen kendisi mümkün mertebe beni hep ameliyatsız çözümlere yönlendirdi. Fakat 2 haftadır ağrılarım geceleri bağırtan, sabahlara kadar ağlatan bir noktaya ulaşınca tekrar kontrol üzerine fıtığın patlamış olduğunu ve ameliyat gerektiğini söyledi. Ahmet Hocanın samimiyetine güvendiğim için hiç tereddüt etmedik. Hemen gün aldık ve ameliyatım tam kapalı (full endoskopik) şekilde gerçekleştirildi. Ağrılarım ameliyattan hemen sonra resmen sıfırlandı ve operasyondan 2 saat sonra yürüdüm. 1 gece önlem amaçlı yattım ertesi gün öğlen rahatça evime döndüm. Hocanın bu 6 yıllık süreçte ve özellikle ameliyat sürecindeki ilgisi en üst düzeydi. Kendisi kesinlikle hayal satanlardan değil. Çok gerçekçi. Çok ilgili. Gözünüz kapalı teslim olabilirsiniz. Hocam ve ekibinden Allah razı olsun.
Ahmet Soyer isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ahmet Soyer, Beyin Ve Sinir Cerrahisi.
Ahmet Soyer adresi nerede?Ahmet Soyer şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Mevlana Bulvarı No:86/88 Çankaya
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ahmet Soyer isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ahmet Soyer online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Ahmet Soyer hangi dilleri konuşuyor?Ahmet Soyer ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Ahmet Soyer isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ahmet Soyer bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ahmet Soyer ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Ahmet Soyer hakkında ne düşünüyor?Toplam 4 hasta / danışan, Ahmet Soyer hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Ankara Beyin Ve Sinir Cerrahları
Etimesgut Beyin Ve Sinir Cerrahları
Pursaklar Beyin Ve Sinir Cerrahları
Mamak Beyin Ve Sinir Cerrahları
Pendik Beyin Ve Sinir Cerrahları
Daha fazla (4)Çankaya bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
Çankaya bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
Çankaya bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
Çankaya bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
Çankaya bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
Çankaya bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
Çankaya bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
Çankaya bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
Çankaya bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
Çankaya bölgesinde T.C. Ziraat Bankası A.Ş. Mensupları kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
Çankaya bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
Çankaya bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
Çankaya bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
Çankaya bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
Çankaya bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
Çankaya bölgesinde Merkez Bankası Mensupları kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
Çankaya bölgesinde Türk Telekom Sağlık Ve Sosyal Yardım Vakfı kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
Çankaya bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları