Ali Paşa Mahallesi Fatih Sultan Mehmet Bulvarı No: 9, Kütahya
f.....
Ahmet Türk hocam dün tonsillektomi operasyonunu gerçekleştirdi. Gerek ameliyat öncesi ilgisi gerekse de ameliyat sonrası bilgilendirmesi olsun,çok memnun kaldım.Bir tıp öğrencisi olarak kesinlikle önereceğim bir hekim. Ameliyatı oldum,2 saat sonra taburcu oldum ve şuan gündelik hayatıma devam ediyorum. Teşekkürler hocam
bc...k
Ahmet bey, bundan 20 sene önce ben bir üniversite ögrencisiyken bademcik ameliyatımı gerceklestirdi.. En güzel şartlarda tedavi etti.
Kendisi gerçekten uzman bir doktor ve altın kalpli bir insan. Kendis
Almanyadan selamlar.. Bircan Kaya
nu...n
Cocugunu ameliyat ettirmek isteyen anne babalar tedirgindir yana yana iyi hekim ararlar. Ben bir anne olarak cok evhamliydim Ahmet Turk Bey cok iyi bir hekim Allah a sukur ki onu tavsiye ettiler. Kizimi o ameliyat etti Bademcik geniz eti. Cani gonulden tavsiye ediyorum cok efendi ve isinin ehli bir doktor.
n....n
kendisinden Allah razı olsun çok iyibir doktordur.tavsiye edebilirim.n.arslan
Ahmet Türk isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ahmet Türk, Kulak Burun Boğaz.
Ahmet Türk adresi nerede?Ahmet Türk şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Ali Paşa Mahallesi Fatih Sultan Mehmet Bulvarı No: 9 Kütahya
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ahmet Türk isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ahmet Türk online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Ahmet Türk isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ahmet Türk bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ahmet Türk ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Ahmet Türk hakkında ne düşünüyor?Toplam 4 hasta / danışan, Ahmet Türk hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.