Ülkü Mahallesi Talatpaşa Bulvarı No:5, Altındağ
ka...n
hocam ben kayserıın agırnas koyunden yazıyorum allah sızden razı olsun babamın amelıyatını sız yapmıstınız cook gecmedı uzerınden 6oldu amelıyat olalı am cok sukur sayenızde cook ıy allah sızın gıbı doktorları basımızdan eksık etmesın...
ce...u
SAYIN HOCALARIN HOCASI SİZE EN DERİN SAYGILARIMI İLETİYOR YÜCE RABBİM DEN SAĞLIKLI UZUN ÖMÜRLER DİLİYORUM. BEN 2003 YILINDA SAĞ AYAĞIMDA PARÇALI TİBİA KIRIĞI GEÇİRMİŞTİM. SİZ BENİ SERVİSİNİZE KABUL ETTİNİZ ve SİZDE RAHATSIZDINIZ. BANA ÖYLE BİR CESARET GÜÇ VERDİNİZ Kİ İSTANBAL' DA KALP AMELİYATI OLUP EN KISA SÜREDE GELİP SERVİSİNİ,ZDE BENİ AMELİYAT EDİB KESİLECEK OLAN SAĞ BACAĞIMI KURTARDINIZ. BENDE SİZİN BANA VERMİŞ OLDUĞUNUZ BİLGİ ÖĞÜTLERİ YERİNE GETİREREK ÇOK ŞÜKÜRLER OLSUN KISA SÜREDE AYAĞA KALKTIM ALLAHIM DAİM YARDIMCINIZ OLSUN: İYİKİ VARSINIZ:
si...ş
Iyi günler doktor bey..ben sizin eski bir hastanızım..1995 ya da 1996 yıllarında 10 yaşında kaza geçirmiştim....siz bacağımı ameliyat etmiştiniz..benim bacağımın femur başı kemiği parçalanmıştı..3ameliyat yapmıştınız.. Ve siz benim bacağımı iyileştirmiştiniz..ALLAH razı olsun sizden..aradan uzun zaman geçti..size kontrole gelemedim..en son 2000 yılı olabilir belki ama tam hatırlamıyorum kontrele o zamanlar gelmiştim..o yıldan beri gelemedim..şu an ben 28 yaşındayım..2 tane oğlum var..hamilelikte çok kilo aldım..60 kilo hamile kalıp 108 kiloya çıktım...lafın kısası kilo alıp kilo verdim..şuanda 76 kiloyum.. Ve bacağım 6 aydır inanılmaz ağrıyor...ameliyatımı siz yaptığınız için size sormak istedim...biraz korkuyorum bacağımdan dolayı..protez ne zaman takılacak bacağıma...
Ahmet Uçaner isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ahmet Uçaner, Ortopedi Ve Travmatoloji.
Ahmet Uçaner adresi nerede?Ahmet Uçaner şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Ülkü Mahallesi Talatpaşa Bulvarı No:5 Altındağ
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ahmet Uçaner isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ahmet Uçaner online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Ahmet Uçaner isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ahmet Uçaner bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ahmet Uçaner ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Ahmet Uçaner hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Ahmet Uçaner hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Ankara Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Etimesgut Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Gölbaşı Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Mamak Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Daha fazla (5)Altındağ bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Altındağ bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Altındağ bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Altındağ bölgesinde Yapı Kredi Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Altındağ bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Altındağ bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Altındağ bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Altındağ bölgesinde Inter Partner Assistance kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Altındağ bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Altındağ bölgesinde Aviva Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Altındağ bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Altındağ bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Altındağ bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Altındağ bölgesinde SGK kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları