Ortopedi Ve Travmatoloji Randevusu
Laserasyon Onarımı
Preoperatif Değerlendirme
Robotik Cerrahi
g....b
Omuz ağrısı ile Ahmet beye gittim. Omzumda yırtıklar varmis ameliyat dedi ayrintilariyla anlattı. Ameliyat oldum. Çok ilgili bilgili bir doktor
Tavsiye ederim
ah...k
Esimin ayak bilegi kirildi Ahmet Hocayla Sans Eseri tanistik iyikide Tanistik Cok ilgilendi esimi hemen ameliyata aldi bize her konuda cok yardimci oldu cok bilgili ve hastalarina karsi cok ilgili eli öpülesi bi doktor boyle doktorlar kolay kolay yetismiyor herseyin en iyisini hakeden sayili doktorlardan
bi...r
Annemi götürdüm kalça kırığı vardı çok ama çok ilgilendi ve tedavisini yaptı Konusunda on numara şahsiyetide on numara allah eksik etmesin başımızdan
Ahmet bey ile annemin diz ameliyati surecinde tanisma firsatimiz oldu, iyki de oldu! Annem uzun bir sure agrilari olmasina ragmen ameliyat olma konusunda hep tedirgindi; Ahmet hoca ile (baska bir hastasindan aldigimiz tavsiye ile gittik) tanistigi gün ameliyata karar verdi. Tüm profosyonelliginin yanisira hastalarina verdigi güven ve samimiyet çok kiymetli,. Gözü kapalı gidebilirsiniz.
ay....
Uzmanlık alanında çok iyi bir doktor. İki ay önce kendisine kalça protezi ameliyatı oldum. Ameliyattan 5 saat sonra ayaktaydım. İlk gece ağrı kesici iğneyi istemedim. İlk 1 saat ağrım oldu. Çok şükür şimdi çok daha iyiyim. 3 haftadır Normal yaşantıma döndüm. Kendisine çok teşekkür ediyorum. Allah razı olsun.
k.....
Tek kelimeyle mükemmel bir doktor. Annemin dizini ameliyat etti aynı gün ayağa kalkıp yuruyebildi. İlgili, alakalı herkese tavsiye edebileceğimiz tek doktor teşekkür ederiz..
me....
Omuzum çıktı. Gittim. İlk çıktığı zaman yerine koyduklarında ağrıdan bayikacaktm. Ahmet bey ağrısız sizisiz yerine koydu. Teşekkür ederim.
be...n
Fibula kemiğimde kırık vardı ahmet beyi önerdiler ameliyat dedi ve oldum cok memnun kaldım sonra platinleri aldırmak için başka doktora gittim ve kim yaptı bu ameliyatı dedi ve ahmet beyin ismini aldı kitap gibi ameliyat yapmış dedi ve ben alicam platinlerini dedi görmek istiyorum dedi çok memnun kaldım allah razı olsun ahmet beyden
üm...r
10senedir diz ağrım vardı doktor doktor gezdim.Allah razı olsun çok iyiyim.herkese tavsiye ederim.ağrılarımbitti ve yürüyorum.ilgili bir doktor..teşekkür ederim..
ar...a
Doktor Ahmet'e korkunç bacak ağrım için gitti. 2 hafta boyunca verdikleri ilaçlar ağrılarımı dindirmedi. 3 hafta gittiğimde ise mr çekilmesini talep ettim fakat doktor bey gerek görmedi. Başka bir kuruma başvurduğumda ise hemen mr çekildi ve cerrahi müdahale önerildi. Ayak düşmesine neden olmaması için en kısa sürede ameliyat olmam önerildi. Bu öneri birkaç ayrı kurum ve ayrı doktordan geldi. Doktor Ahmet beye kalsaydım ağrılarım geçecekti. En azından bir Beyin ve Sinir Cerrahına sevk edilebilirdim. Sitemliyim ne yazık ki....
Ahmet Uludağ isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ahmet Uludağ, Ortopedi Ve Travmatoloji. Size Ahmet Uludağ tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Ortopedi Ve Travmatoloji Randevusu, Esd (Sedimantasyon), Elektron Işınlı Bilgisayarlı Tomografi, Hemaferez, Normal Randevu, Preoperatif Değerlendirme, Laserasyon Onarımı, Robotik Cerrahi, Da Vinci Robotik Cerrahi.
Ahmet Uludağ adresi nerede?Ahmet Uludağ şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Batıkent Mah. Gerekli Sok.No:13 Tepebaşı
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ahmet Uludağ isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ahmet Uludağ online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Ahmet Uludağ isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Ahmet Uludağ, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Ahmet Uludağ hangi dilleri konuşuyor?Ahmet Uludağ ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Ahmet Uludağ isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ahmet Uludağ tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Ahmet Uludağ hakkında ne düşünüyor?Toplam 11 hasta / danışan, Ahmet Uludağ hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Ahmet Uludağ hangi sigortaları kabul ediyor?Ahmet Uludağ, sigortanın mevcut olup olmadığını belirtmedi. Sigortanızı kapsayıp kapsamadığını veya yalnızca sigortasız hastaları kabul edip etmediğini öğrenmek için önce Ahmet Uludağ ile iletişime geçmenizi öneririz.
Tepebaşı bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Tepebaşı bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Tepebaşı bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Tepebaşı bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Tepebaşı bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Tepebaşı bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Tepebaşı bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Tepebaşı bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Tepebaşı bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Tepebaşı bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Tepebaşı bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Tepebaşı bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Tepebaşı bölgesinde Fiba Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Tepebaşı bölgesinde Ace European Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Tepebaşı bölgesinde Dubai Starr Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Tepebaşı bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Tepebaşı bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Tepebaşı bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları