Op. Dr.
Ameliyatsız Göz Kapağı Estetiği
Ameliyatsız Yüz Estetiği
Tümünü gösterHizmetler
Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi Randevusu
Vişnezade Mah. Bayıldım Cad. Acısu Sk. Salih Bey Apt. No: 16 Kapı No: 1, İstanbul
Ameliyatsız Cilt Gençleştirme
Göz Kapağı Estetiği
Göz Kapağı Germe
Karın Germe
Özel Muayenehane
Karın Germe - Abdominoplasty (Tummy Tuck)(Liposakşın)
Liposakşın
Meme Estetiği
Rinoplasti
Vücut Şekillendirme
Yüz Estetiği
Yüzey Kök Hücre ve Yağ Enjeksiyonu
s....
Yaklaşık 1 ay öncesinde Ahmet Bey'e rinoplasti ameliyatı oldum. Kendisi hastalarıyla son derece ilgili bir doktor. Ameliyattan sonra çok ilgilendi. Sürekli sorunum olduğunda yazdım, cevap verdi hala daha irtibat halindeyiz. Kendisi çok başarılı bir doktor. Biz Kilis'teyiz Ahmet Bey Kilis için bir nimet.
Ahmet Bey çok memnun kaldığım, gerek ilgisi gerekse bilgisiyle gayet iyi ve başarılı bir doktor. Kendisi kepçe kulak ameliyatımı gerçekleştirdi. Ameliyat öncesinde ve sonrasında her türlü ayrıntılı bilgilendirmelerde yaptı. Geçirdiğim ameliyatımdan gayet memnunum.
e....
Kendisine meme büyütme protezi ameliyatı oldum. Gerek benimle ilgilenmesi ve bilgilenme sürecinden gerekse ameliyatın sonucundan çok memnun kaldım. Kendisi gerçekten ilgili, bilgili ve özenli bir doktor. Bu doktoru tavsiye ederim.
ş....
Doktor Bey hastalarıyla yakından birebir ilgileniyor, çok nazik birisi. Ahmet Bey dudak dolgusu, paris ışıltısı, bişektomi işlemlerimi yaptı. Yapılan işlemlerden gayet memnunum. Kendisi birebir bilgilendirmelerde bulunuyor. Konuşmalarını kendisi yapıyor.
f.....
Tedavimden oldukça memnunum. Ahmet Bey'e çok teşekkür ediyorum. Arkadaşlarımda benim referansımla kendisinde tedaviye başlayacaklar. Ahmet Bey jawline, yüz botoksu, mezoterapi işlemlerimi yaptı. Yapılan işlemlerden memnunum. Kendisinin eli oldukça hafif en güzelide işlem yaptıktan sonra ne uygulandı, neler yapıldı, hangi ürünleri kullandığını belirtti.
Ahmet Bey burun ameliyatımı gerçekleştirdi. Ameliyatımdan bu yana çok memnunum. Nefes alma sorunum vardı şu anda yok, şeklinden de sıkıntım yok ondan da memnunum. Burnum hem kırıktı hem de estetik oldum. Ahmet Bey çok tatlı, çok ilgili ve mütevazi bir doktor. Kendisi çok güzel ilgileniyor.
Doktorumdan çok memnunum. Ahmet Bey samimi, güleryüzlü, eli iyi, başarılı bir doktor. Kendisi rinoplasti ameliyatımı gerçekleştirdi. Ameliyatımdan çok memnun kaldım.
Ahmet Hocaya silikon taktırdım inanılmaz güzel oldu. Ben çok memnunum. Kendisi çok ilgili birisi. O gece nöbetçi değildi arattırdığımda inanılmaz ilgilendi. Ayrıca botoksumuda Ahmet Hocaya yaptırıyorum ondan da çok memnunum. Kendisi çok iyi niyetli bir insan. Ameliyattan inanılmaz korkuyordum ama başarılı geçti. Kendisi gerçekten çok iyi bir doktor. Ben çok memnunum.
me....
Gerçekten Umut Bey Alanının en iyisinden. 360 body lift ve kol germe kombine ameliyatımı yaptı. Aynaya her baktığımda gülümseyerek anıyorum. Çok ilgili ve yetenekli. Herşey için tekrar teşekkür ediyorum hocam başarılarınızın devamını diliyorum.
Ahmet Umut Yuvacı isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ahmet Umut Yuvacı, Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi. Size Ahmet Umut Yuvacı tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi Randevusu, Yüzey Kök Hücre ve Yağ Enjeksiyonu, Yüz Estetiği, Göz Kapağı Estetiği, Rinoplasti, Vücut Şekillendirme, Meme Estetiği, Karın Germe - Abdominoplasty (Tummy Tuck)(Liposakşın), Botoks, Randevu.
Ahmet Umut Yuvacı adresi nerede?Ahmet Umut Yuvacı şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Vişnezade Mah. Bayıldım Cad. Acısu Sk. Salih Bey Apt. No: 16 Kapı No: 1 İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ahmet Umut Yuvacı isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ahmet Umut Yuvacı online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Ahmet Umut Yuvacı isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Ahmet Umut Yuvacı, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Ahmet Umut Yuvacı hangi dilleri konuşuyor?Ahmet Umut Yuvacı ile İngilizce, Almanca, Türkçe dilinde konuşabilirsiniz.
Ahmet Umut Yuvacı isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ahmet Umut Yuvacı bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ahmet Umut Yuvacı ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Ahmet Umut Yuvacı hakkında ne düşünüyor?Toplam 9 hasta / danışan, Ahmet Umut Yuvacı hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde SGK kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra