zu...6
Trafik kazası sonucu vücudunun bir çok yerinde özellikle bacaklarında çok fazla kırık olan kızıma diğer doktorlar iyileşemez bir daha yürüyemez dediler, Ahmet bey 6 ay içerisinde kızımı tedavisiyle ayağa kaldırdı. Alanında çok başarılı bir hekim. Kızım şimdi yürümeyi geçtim çalışıyor bile. Herkese tavsiye ediyorum, Allah bin kere razı olsun
f.....
Ben 2016 ekim ayında bel fıtığından kapalı ameliyat oldum çok çok teşekkür ederim Dr Ahmet yılmaz bey çooook memnunum Teşekkürler ellerinize sağlık herkese tavsiye ederim
dü...a
merhabalar 7 yıl önbce annem dizlerinden bir türlü yürüyemiyordu ahmet bey anneme tedavi uyguladı annem yürümeye başladı 7 yıldır herhangi bir şikayeti olmadı şimdi annem tekrar dizlerinde ağrı olduğunu söyleyerek sızlamnmaya başladı ve şimdi ahmet beyi arıyordum yorumları gördüm bende yazmak istedim çok başarılı çok mükemel bir doktor buradan teşekür ediyorum kendisine .
al...a
Allah razı olsun. Mükemmel bir ortapedist.
ke...n
dr.ahmet yılmaz bugüne kadar tanıdığım en başarılı hekimdir. çok heklim gezdim ama onun kadar başarılı birini tanımadım. hiçkimsenin iyileştiremediği ortopedik rahatsızlığımı mükemmel bir şekilde iyileştirmiştir. kendisine sonsuz teşekkürler, ALLAh ondan razı olsun. çevremdeki insanlara da kendisini tavsiye ettim, herkes benim kadar memnun.
Ahmet Yılmaz isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ahmet Yılmaz, Ortopedi Ve Travmatoloji.
Ahmet Yılmaz adresi nerede?Ahmet Yılmaz şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kışla mah 4522. sk No:1 Yüreğir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ahmet Yılmaz isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ahmet Yılmaz online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Ahmet Yılmaz isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ahmet Yılmaz bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ahmet Yılmaz ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Ahmet Yılmaz hakkında ne düşünüyor?Toplam 5 hasta / danışan, Ahmet Yılmaz hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Seyhan Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Adana Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Çukurova Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Tarsus Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Mersin Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Ceyhan Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Sarıçam Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Daha fazla (2)Yüreğir bölgesinde SGK kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Yüreğir bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Yüreğir bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Yüreğir bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Yüreğir bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Yüreğir bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Yüreğir bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Yüreğir bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Yüreğir bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Yüreğir bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Yüreğir bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Yüreğir bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Yüreğir bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Yüreğir bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Yüreğir bölgesinde Aviva Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Yüreğir bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Yüreğir bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Yüreğir bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Yüreğir bölgesinde Yapı Kredi Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Yüreğir bölgesinde Garanti BBVA Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları