Kanser Görüntüleme Kanser Deteksiyonu
Radyoterapi
Alaeddin Keykubad Kampüsü 42075, Selçuklu
Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi
ab...5
Prostat tedavisinden dolayı 41 gün ışın tedavisi gördüm.Ahmet Yolcu beye gittiğimde PSA 20 idi 41 günlük ışın tedavisi sonucu PSA 001 e geriledi.Şuanda çok iyi ve sağlıklıyım.6 ayda bir kan tahlili yapılıyor.Ahmet beyde şu özelliği gördüm 1.insanlara güler yüz ve hoşgörü ile bakıyor 2. Gelen hastaları iyice dinliyor ve yapacağı işlemleri insanların anlayacağı bir şekilde anlatıyor.Hiç sinirlenmiyor ve kızmıyor. Bir insanın bir saat daha fazla yaşamasını özveriyle sağlıyor TEKİRDAĞ için bulunmaz bir velinimettir ben çok memnun kaldım tavsiyelerini harfiyen yaptım şu anda sağlığım çok iyi Allah ondan razı olsun
hü....
Radyosyon onkolojisinde tedavi gördüğüm 2010-2011 yıllarında bilgisi ve yardımseverliğiyle tedavimin olumlu bir süreçte devam etmesine katkıda bulunduğundun dolayı teşekkür eder başarılar dilerim.
na...y
MESLEKİ VE İNSANİ ANLAMDA SON DERECE MÜKEMMEL BİRİSİ. HASTALARINA KARŞI SON DERECE NAZİK.ALLAH ONDAN RAZI OLSUN.HASTALIĞIMIN TESŞHİS,TAKİP VE TEDAVİ SÜRECİNDE BİZLERİN YANINDAYDI.TEKİRDAĞ DA BÖYLE BİR BÖLÜMÜN VE BÖYLE DONANIMLI HEKİMLERİN BULUNMASININ BİZLER İÇİN BÜYÜK ŞANS DİYE DÜŞÜNÜYORUM.
Ahmet Yolcu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ahmet Yolcu, Radyasyon Onkolojisi. Size Ahmet Yolcu tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Kanser Görüntüleme Kanser Deteksiyonu, Radyoterapi.
Ahmet Yolcu adresi nerede?Ahmet Yolcu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Alaeddin Keykubad Kampüsü 42075 Selçuklu
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ahmet Yolcu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ahmet Yolcu online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Ahmet Yolcu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ahmet Yolcu bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ahmet Yolcu ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Ahmet Yolcu hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Ahmet Yolcu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.