Aile Hekimliği

• Hacımustafa Mah. Göl Sok.Köseköy, Kocaeli Harita

Köseköy Merkez Sağlık Ocağı

• MMT Amerikan Hastanesi

Aile hekimliği, İç hastalıkları, Gastroenteroloji

, Kardiyoloji, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Radyoloji, Tıbbi biyokimya, Pratisyen, Diyetisyen, Diş hekimi, Psikoloji, Pedagoji Daha fazla

Tepebaşı Mah. Yüksek Sok. No: 3/A, Şahinbey Harita

MMT Amerikan Hastanesi

• Özel Yaman Cerrahi Tıp Merkezi

Aile hekimliği, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon

, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi biyokimya, Diş hastalıkları ve tedavisi, Psikoloji Daha fazla

Hürriyet Mahallesi Atatürk Caddesi No:45, Bağcılar Harita

Özel Yaman Cerrahi Tıp Merkezi

• Özel Düzce Çağsu Hastanesi

Aile hekimliği, İç hastalıkları, Göğüs hastalıkları

, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Genel cerrahi, Beyin ve sinir cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi patoloji, Tıbbi mikrobiyoloji, Psikoloji Daha fazla

Cumhuriyet Mah. D-100 Karayolu Üz. Kerva Mevkii, Düzce Harita

Özel Düzce Çağsu Hastanesi

• Acıbadem Adana Hastanesi

Aile hekimliği, İç hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları

, Gastroenteroloji, Nefroloji, Tıbbi onkoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk endokrinolojisi, Çocuk hematolojisi, Çocuk enfeksiyon hastalıkları, Neonatoloji, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyasyon onkolojisi, Radyoloji, Nükleer tıp, Ağız diş ve çene cerrahisi, Pratisyen, Diyetisyen, Psikiyatri, Diş hekimi, Ortodonti, Psikoloji, Protetik diş tedavisi, Jinekolojik onkoloji cerrahisi, Ağız yüz ve çene cerrahisi Daha fazla

Döşeme Mah. Cumhuriyet Cad.No:66, Seyhan Harita

Acıbadem Adana Hastanesi

• Akmağdeni, Yozgat Harita

Yozgat Akdağmadeni 3 Nolu Aile Sağlığı Merkezi

• Aşık Veysel Mahallesi Süleyman Demirel Caddesi No:1, Esenyurt Harita

İstinye Üniversitesi Liv Hospital - Bahçeşehir

• Uzm. Dr. Nihal Turan Bayoba

Aile hekimliği, İç hastalıkları, Sertifikalı medikal estetik

Üniversiteler Mah. 1598. Cad. Bilkent Plaza A-3 Blok No : 3-21 Bilkent, Ankara Harita

Uzm. Dr. Nihal Turan Bayoba

• Atatürk Mahallesi, 31035 Sokak, No:11, Mezitli Harita

Özel Ortadoğu Mersin Hastanesi

• İstanbul Harita

Küçükçekmece Küçükköprü Aile Sağlığı Merkezi

• Mahmutbey Mah. Taşocağiyolu Cad. Polat Tower Basınekspres Kat:20 No:169, İstanbul Harita

Ayşegül Uludağ Muayenehanesi

Ondokuz Mayıs Üniversitesi

Kışla Mahallesi Mahallesi Barış Bulvarı No: 199, İlkadım Harita

Samsun Eğitim Ve Araştırma Hastanesi

Atakum Toplum Sağlığı Merkezi

• Kaynarca Mahallesi Aydınlı Yolu Caddesi Bahçe Sokak No:24 Pendik/İstanbul, İstanbul Harita

Pendik Kaynarca Aile Sağlığı Merkezi

• Saparmurat Niyaziov Caddesi Karamanlı Mahallesi, Kahramanmaraş Harita