ce...t
Sayın Dr.Akın Dayan annem Hatice Özyurt'un bir kaç yıldan bu yana doktorudur.Akın bey,doktorluk bilgisi açısından mükemmel bir doktordur.Ne zaman ihtiyacımız olsa'ki annem şeker hastası,her zaman güler yüzle,tatlı dille yardımlarını asla esirgemedi.Hastasında gördüğü rahatsızlığı sonuna kadar takip eder,bizleri sıkılmadan,sabırla bilgilendirir.Üstelik'te gelen hastaları belirli yaşı geçmiş hastalar olduğu halde,sabırla,sıkılmadan,hastası anlayana kadar anlatır..Keşke tüm doktorlar sevgili doktorumuz Akın Dayan gibi hastalarına ilgli ve sonsuz bilgili olsalar...Sonuç olarak,mükemmel bir doktor ve insan.Allah yolunu açık etsin,..
nu...k
Allah razıolsun cok iyi hastalarla iyi ilgileniyor cok memnunum ondan herkes onungibi olsa iyi olurdu hastaneler
og...r
Akın bey, gerçekten doktor hasta ilişkisinden öte dost ve insan canlısıdır. işine bağlı ve bilgilidir. kendisine ömür boyu sağlık dilerim. saygılarımla. oğuz diler
ha...t
akın bey nesli tükenmiş doktorlarımızdan.hastasıyla ilgilenen,onu dinleyen,tecrübeli,alçak gönüllü ,tecrübeli,mesaisinin son saatine kadar işinin başında olan bir doktor .mesleğinin en iyilerinden .teşekkürler doktorum.
nu...r
Müthiş Bilgili ve insani ilişkileri inanılmaz başarılı... İyi ki var !
em...r
akın bey gördüğüm en iyi doktor bence.sevim hanımdı sanırım bir bayan allah beni bir daha bu doktora düşürmesin demiş.allah muhtac etmez inşallah sizi.benim annemin şekeri vardı ve genel cerrahtan kalp damara kadar gitmediğimiz doktor kalmadı.ayağını kesiceklerdi.parmakları mosmordu.allah akın beyden binlerce kez razı olsun.annemin parmakları normala döndü.allaha çok şükür çok iyi şimdi ama ne gün derse doktor o zaman orda oluyor hiç ihmal etmiyoruz.4 aydır bende akın beyin hastasıyım 6 senedir düzelmeyen rahatsızlığım doğru ilaç ve akın beyin tecrübesiyle yoluna girmeye başladı.eğer haydarpaşa numune hastanesi çevresindeyseniz ve diyabet ve metabolizma rahatsızlığınız varsa yada çevrenizde olan varsa lütfen tavsiye edin.
se...ş
benn akın beye muayeneye gidecektim fakat hastanede randevuda uzun süredir adını bulamadım ve netten ulaşmak istedim bilgi alabilirim diye ama sevinç hanımın yorumnu okuyunca gerçekten şaşırdım akın bey benim 3 senelik dokktorum vee ben şuanda ayakta gezmemi ona borçluyum çünkü o hastların ilacını yazıp defetmeye çalışan bazı doktorlar gibi degill konuşarakk bilgilendiren yönlendiren sizi dinleyen bir doktor. benn doktor doktor gezdimm amaa benim rahatsızlıgımı araştırıp bi o buldu ve ben gerçekten akın beye özellikle diabet hstalarının mutlaka gitmesini öenriyorum. zaten numunede temizlik personeli ble çıktıgında akın bey hala hasta bakan mesai doldurma çabasında olmayan biri böyle bir hekimde kötü olacagını düşünmüyorum
se...m
merhabalar, doktoru facebookdan da buldum gerci. bu ay harif haril aradim ve en sonunda yorum yazabilecegim bir site buldum. oncelikle doktor cok iyi ama okadar unutkan ki, kime ne recete verdigini bile hatirlamiyor.Hastalarini tanimiyor. Benim hipoglisemi oldumu unutup hiperglisemi tedavisi uygulamaya calisiyor. Buna istinaden yapilan uyariyi hicte dikkate almiyor kiziyor. o gun is yerinden zorla izin aldiginizi bildigi halde ertesi gune veya ertesi haftaya gene gel diyor. Allah beni birdefa bu doktorun eline umarim dusurmez. eger ki sans eseri doktorumuz bu yaziyi okursa umarim kendine ceki duzen verir. Allahten temennim sadece bu. Saygilarimla, sevim ertem.
Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
Akın Dayan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Akın Dayan, Endokrinoloji Ve Metabolizma Hastalıkları.
Akın Dayan adresi nerede?Akın Dayan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Tıbbiye Cad. No: 40 Üsküdar
Adresine gitmek zorunda kalmadan Akın Dayan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Akın Dayan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Akın Dayan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Akın Dayan bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Akın Dayan ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Akın Dayan hakkında ne düşünüyor?Toplam 8 hasta / danışan, Akın Dayan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla
Maltepe Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla
Gebze Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla
Beylikdüzü Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla
Sarıyer Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla
Daha fazla (11)Üsküdar bölgesinde SGK kabul eden Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla
Üsküdar bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla
Üsküdar bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla
Üsküdar bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla
Üsküdar bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla
Üsküdar bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla
Üsküdar bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla
Üsküdar bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla
Üsküdar bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla
Üsküdar bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla
Üsküdar bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla
Üsküdar bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla
Üsküdar bölgesinde Inter Partner Assistance kabul eden Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla
Üsküdar bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla
Üsküdar bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla
Üsküdar bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla
Üsküdar bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla
Üsküdar bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla
Üsküdar bölgesinde Ace European Sigorta kabul eden Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla