Abdominal Ultrasonografi
Başıbüyük Mevkii Göğüs Ve Kalp Damar Hastalıkları, Maltepe
İstanbul Süreyyapaşa Göğüs Hastalıkları Ve Göğüs Cerrahisi Eğitim Ve Araştırma Hastanesi
Afp Kan Testi(Alfa-Fetoprotein Kan Testi)
Akciğer Biyopsisi
Tam Idrar Tahlili(Tit)
Tam Kan Sayımı-Hemogram
Transvenöz Karaciğer Biyopsisi
Başıbüyük Mevkii Göğüs Ve Kalp Damar Hastalıkları, Maltepe
Tümör Nekrozu Faktörü (Tnf)
X-Ray
Başıbüyük Mevkii Göğüs Ve Kalp Damar Hastalıkları, Maltepe
Yoğunluk Ayarlı Radyoterapi (Yart)
bu...u
1 ay önce annem fıtik ameliyatı oldu. Akın hocamız okadar çok guzel ilgilendii meseleginde çok başarılı olan güleryüzlüluğüyle doktorumuza çok téşekkur ediyoruz ameliyat çok başarilı geçti güzel sonuçlar aldik ağrılarından kurtuldu herkesede tavsiye ediyoruzz kontrolleriyle çok guzel ilgilendi tereddürsüz akın hocamıza güvenip guzel sonuclar elde edeblirsiniz
ip...e
Dr. Akın Öztürk önceleri arkadaşımın annesinin (meme kanseri + akciğer nüks), şimdi ise babamın tedavisini (küçük hücreli + squamöz hücreli kombine akciğer kanseri) yürüten çok kıymetli bir hekim. Hastaya olan ilgisi, hastaya ve hasta yakınına yaklaşımı, uyguladığı tedavi, her an ulaşabiliyor olmak... bunların hepsi ayrı ayrı güven veren unsurlar. Zorlu bir tedavi sürecinde insanın moralini en yüksek düzeyde tutması çok mühim ve bu açıdan yolumuz Sn. Dr. Akın Öztürk'le kesiştiği için çok şanslı hissediyorum. Ayrıca Mine hanım ve Süreyyapaşa Onkoloji'de görev alan herkese çok ama çok teşekkür ederim.
mi...r
Dr AKın Öztürk bize gösterdiği ilgi ve alakası için çok teşekkür ederim tedavisi sayesinde tekrar hayata tutuldum iyiki böyle bir hekim var..
Doktor Akın Öztürk'ün,, destekleyici ve güler yüzlü yaklaşımının bu zorlu süreci olabildiğince kolay geçirmemde etkisi büyük. Tedavim henüz bitmedi, ancak bana uyguladığı tedaviyi hakkında yaptığı net açıklamalar beni rahatlatıyor,. İnşallah sonuç hepimizin yüzünü güldürür. Kendisine teşekkür ediyorum.
Akın Öztürk isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Akın Öztürk, Tıbbi Onkoloji. Size Akın Öztürk tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Platelet Sitaferezi(Hemaferezis), Radyoterapi, Kanser Görüntüleme Kanser Deteksiyonu, Mohs Mikrografik Cerrahisi, Brakiterapi, Periferik Kan Stem Hücre Transplantasyonu, Bilgisayarlı Tomografi Taraması(Bt), Cea(Karsinoembriyonik Antijen), Transvenöz Karaciğer Biyopsisi, Cyberknife Tedavisi.
Akın Öztürk adresi nerede?Akın Öztürk şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Başıbüyük Mevkii Göğüs Ve Kalp Damar Hastalıkları Maltepe
Adresine gitmek zorunda kalmadan Akın Öztürk isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Akın Öztürk online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Akın Öztürk isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Akın Öztürk bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Akın Öztürk ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Akın Öztürk hakkında ne düşünüyor?Toplam 4 hasta / danışan, Akın Öztürk hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Maltepe bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Onkologlar
Maltepe bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Onkologlar