Diğer kurumları göster
Kimi arıyorsunuz?
Başka bir uzmanlık arayınHakkımızda
Başıbüyük Mevkii Göğüs Ve Kalp Damar Hastalıkları, Maltepe
nu...k
Çok positif,çoooook güleryüzlü ve çok başarılı bir doktor.herkese tavsiye ederim.bana yaptığı ebus işleminde, öncesinde güler yüzü insanı mutlu ediyor.
yb...
Mükemmel bir doktor yıllar önce ebusumu yapmıştı aklıma geldi kendisiyle ilgili olumlu görüşleri görünce ben de yazmak istedim :) (ağlak kız)
çi...
İlaç yazdırmak için gittim surekli kullandığımı rapor çıkartmak istediğimi söylediğimde ilacı veren doktor çıkartsın diyerek çözüm saglamadi. Öğretmen olduğumu randevu gelmekte zorlandığını ilacı 3 adet yazmasını rica ettim bi kereye mahsus 1 adet yazdığını ilacı veren doktorun yazmasını söyleyerek cok yardımcı olamadı malesef..
Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
Ekim 2023 tarhininde Süreyya paşa göğüs hastalıkları ve göğüs cerrahisi eğitim ve araştırma hastanesinin Başıbüyükteki binasında babamin koah hastalığının kontrolü icin gitmiştik.. gerek hastasiyla olan iletisimi gerekse bilgi ve tecrübesiyle hekimlik hizmetinden çok memnun kaldık.. iyi ki tanıdık kendisini
me...a
Doç. Dr. Gülbanu Horzum Ekinci'ye Süreyyapaşa Hastanesi kapatıldığından, Marmara Üniversitesi, Asaf Ataseven Ek Hizmet Binasında Muayene oldum. Öksürük ve nefes ile ilgili baz sorunlarım vardı,
Ben yıllardır Göğüs hastalıklarına gider gelirim. 2015 yılında Süreyyapaşa Hastanesinde Akciğer Ameliyatı oldum. Harika bir tedavi sürecim olmuştu. Saygıdeğer Hocam Doç. Dr. Gülbanu Horzum Ekinci Mükemmel ve Yüksek Bilgi birikimine sahip olduğunu gördüm. Ayrıca işini hakkıyla yaptığını ve o kadar çok ilgili ki Bende Harika duygular bıraktı. Ben işini iyi yapan her İnsana hayranım.Dr. Hocamıdan Allah Razı Olsun. Yolu Bahtı açık olsun. Sağlıklar Dilerim.
g....e
Tamamen tesadüfen bir kere gittim ancak boğazım açılmıyor burda tarif etmek çok zor. Yani öyle şişmiş ki resmen a diye açamadım. Covid sonrası oldu. Tabi çooook gittik acildir vs.. iğne verdi ama o açılmayan ağızim tek bir iğne dozunda düzeldi tabi 1hafta devam ettim. Burdan yazınca basit gibi görünebilir ama o kadar çok acile gittim ki kimse bişey yapmadı enfeksiyon diyorlar gargara veriyorlar. Yani bu yorumlar yapılmalı ve işini guzelce yapan her hekimin hakkı verilmeli. Çok yoğun hastası var ama mükemmel doktor kendisine teşekkür ediyorum.
Hasta
Babam entübe olarak Süreyyepaşa hastanesine geldi yoğun bakıma yatırıldı .Her sabah Dr Zuhal hanım telf la bilgi verirken o nazik naif ve insancıl yaklaşımı ,babamın durumunu bilgilendirirken bizim le iletişimi o kadar güzeldi ki babamın emin ellerde olduğunu hissettirdi. Rabbim ondan ve ekibinden razı olsun. Dr Zuhal Hanım mesleğini hakkıyla yerine getiren ve iyi insanların bu dünyada var olduklarını ispat eden yüce gönüllü insan.Ömrümce size dua edeceğim Allah sizden razı olsun …..
ar...u
Babam akciğer CA olduğu zaman tanışma şansımız oldu kendisi ile
Mükemmel bir insan
Sorduğunuz her soruya cevap alabileceğiniz
Sıkılmadan sizi dinleyen
Size elinden gelen gelebilecek herşeyi yapan
Olağanüstü bir insan mükemmel bir hekim
SELAHATTİN HOCAM SİZİ TANIDIĞIMIZA ÇOK AMA ÇOK MUTLUYUZ İYİKİ VARSINIZ RABBİM AYAĞINIZA TAŞ DEĞDİRMESİN ÖMRÜNÜZ SAĞLIKLI UZUN OLSUN İNŞALLAH
SİZİ ÇOK SEVİYORUZ ( Tesbihli kız )
ar...
O kadar tatlı dilliki ben ona hastanenin meleği diyorum..işini dört dörtlük yapıyor ..Bugün babamın pronomotaks ameliyatını gerçekleştirdi başarılı geçti çok şükür hem Rabbim hem de Cansel hocam sayesinde her detayı en ince ayrıntısına kadar aktarıyor iyi ki Cansel hocam iyi ki varsınız..Mustafa Kemal Atatürk beni Türk hekimlerine emanet edin diye boşuna dememiş o güzel ellerinizden öpüyorum ..dualarımız sizinle
a....
Pnömotoraks ameliyatı oldum ve doktor hanıma gelene kadar bir sürü yerde ameliyat olmama rağmen sonuç alamadım. Pandemide ameliyatımı yapıp üstüne o kadar ilgi ve alaka ne kadar teşekkür etsem az. Özverili çalışması hastaya olan tavrıyla her meslek grubundan insanın örnek alması gereken kişi. Gönül rahatlığıyla kendimi ona emanet edebilirim :))
İstanbul Süreyyapaşa Göğüs Hastalıkları Ve Göğüs Cerrahisi Eğitim Ve Araştırma Hastanesi, Maltepe şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?İstanbul Süreyyapaşa Göğüs Hastalıkları Ve Göğüs Cerrahisi Eğitim Ve Araştırma Hastanesi, Maltepe şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: Göğüs Hastalıkları Doktoru, Göğüs Cerrahı, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktoru, İç Hastalıkları Uzmanı, Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanı, Kulak Burun Boğaz Doktoru, Radyolog, Onkolog, Mikrobiyolog, Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanı, Kalp Ve Damar Cerrahı, Çocuk Alerjisi Doktoru, Çocuk İmmünolojisi Doktoru, Genel Cerrah, Kardiyolog, Çocuk Göğüs Hastalıkları Doktoru, Nörolog.
İstanbul Süreyyapaşa Göğüs Hastalıkları Ve Göğüs Cerrahisi Eğitim Ve Araştırma Hastanesi hangi hizmetleri sağlıyor?İstanbul Süreyyapaşa Göğüs Hastalıkları Ve Göğüs Cerrahisi Eğitim Ve Araştırma Hastanesi, toplam 122 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Anti-Mikrozomal Antikor(Anti-M)(Tiroid Peroksidaz Testi), Arter Kan Gazı Alma, Arteriografi, Bilgisayarlı Tomografi Taraması(Bt), Bronkoskopi, Cea(Karsinoembriyonik Antijen), Cnb(Meme Biyopsisi), Uyku Laboratuvarı (CPAP), Dekalsifikasyon(Kalp Kapakçıkları Hastalıkları Tedavisinde), Elektron Işınlı Bilgisayarlı Tomografi.
İstanbul Süreyyapaşa Göğüs Hastalıkları Ve Göğüs Cerrahisi Eğitim Ve Araştırma Hastanesi adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda İstanbul Süreyyapaşa Göğüs Hastalıkları Ve Göğüs Cerrahisi Eğitim Ve Araştırma Hastanesi online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
İstanbul Süreyyapaşa Göğüs Hastalıkları Ve Göğüs Cerrahisi Eğitim Ve Araştırma Hastanesi kurumundan nasıl randevu alabilirim?İstanbul Süreyyapaşa Göğüs Hastalıkları Ve Göğüs Cerrahisi Eğitim Ve Araştırma Hastanesi bu adreste hangi zaman dilimlerinin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimlerinde hangi zaman dilimleri olduğunu size bildirebilmeleri için doğrudan İstanbul Süreyyapaşa Göğüs Hastalıkları Ve Göğüs Cerrahisi Eğitim Ve Araştırma Hastanesi ile iletişime geçmenizi öneririz.
İstanbul Süreyyapaşa Göğüs Hastalıkları Ve Göğüs Cerrahisi Eğitim Ve Araştırma Hastanesi kurumuna ne zaman gidebilirim?Müsaitliği kontrol etmek için doğrudan telefonla İstanbul Süreyyapaşa Göğüs Hastalıkları Ve Göğüs Cerrahisi Eğitim Ve Araştırma Hastanesi ile iletişime geçin.
Hastalar / danışanlar İstanbul Süreyyapaşa Göğüs Hastalıkları Ve Göğüs Cerrahisi Eğitim Ve Araştırma Hastanesi hakkında ne düşünüyor?Toplam {number_of_opinions} hasta veya danışan, {clinic_name} hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama {avg_rating} yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul Süreyyapaşa Göğüs Hastalıkları Ve Göğüs Cerrahisi Eğitim Ve Araştırma Hastanesi nerede?İstanbul Süreyyapaşa Göğüs Hastalıkları Ve Göğüs Cerrahisi Eğitim Ve Araştırma Hastanesi adresi Başıbüyük Mevkii Göğüs Ve Kalp Damar Hastalıkları Maltepe şeklindedir.
Maltepe bölgesindeki Ağız Ve Diş Sağlığı klinikleri
Maltepe bölgesindeki İç Hastalıkları Uzmanı klinikleri