fa...m
Hamileligimin 20. Haftasindan sonra tiroidlerimde bir sıkıntı farkedildi. Bir cok kurumda bircok doktorla konustum.. 25. Haftasinda Akin Hocamla tanistik. Yapilan tetkiklerde tiroid bezlerinde kanser riski tasiyan noduller tespit edildi. Hamilelikten sonrasinin beklemenin buyuk risk tasiyacagini ogrendik. Bizim icin zorlu bir surecti hamile olarak ameliyata girmem gerekiyordu... Doktorlarin cogu empati kurmadan icimde bulundugum durumu daha kotu bir dille anlatamazdi. Ama Akin hocam o naif ve bilgili tavriyla ona guvenebilecegimizi hissettirdi. Hamileligin verdigi o duygusalligi oyle bir ozveriyle karsiladaki... sanki yillardir taniyor gibi o kadar sicak o kadar iyi bir insan ki kelimeler yetersiz kaliyor. Ameliyatimiz cok basarili gecti. Oglum bir bucuk yasinda ,bende o da saglikliyiz. Gözüm kapali önerebilecegim alaninda uzman bir doktor. En onemlisi kalbi guzel samimi,icten,duyarli. Iyi ki yollarimiz kesişti sizinle...Sizi cok seviyoruz hocam.
m....u
Tiroid nodüllerimi aldırmak için birçok hastane araştırdıktan sonra özel ortadoğu hastanesinde mehmet akın tarım hocamda ameliyat olmaya karar verdim. Ameliyat öncesi süreçte doktorumun ilgili ve samimi tavırlarından dolayı kendimi çok rahat ve güvende hissettim. Hocam alanındaki kapsamlı bilgisiyle sorduğumuz soruları büyük bir özveriyle yanıtladı ve ameliyatla ilgili bütün endişelerimizi giderdi. Ameliyattan sonraki süreçte de hocamın güler yüzlü ve pozitif yaklaşımından dolayı bu süreci çok hafif atlattım hocam beni her konuda çok iyi motive etti. Hocama İlgi ve desteğinden dolayı sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum, gönül rahatlığıyla herkese tavsiye edebileceğim bir doktor. ( not : hastane idare ve yönetiminden de her anlamda çok memnun kaldım onlara da ayrıca çok teşekkür ediyorum .)
öz....
Kendisine annemin göğsündeki tümör nedeniyle başvurduk.Çok başarılı bir ameliyat geçirdik.Beyefendiliği mütevazi ve sakin tavrıyla gerçekten mükemmel bir profesör.Gönül rahatlığıyla gidebilirsiniz.Minnetarız sayın hocam
Akın Tarım isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Akın Tarım, Genel Cerrahi.
Akın Tarım adresi nerede?Akın Tarım şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Ziyapaşa Mahallesi 67055. Sokak No:1 Seyhan
Adresine gitmek zorunda kalmadan Akın Tarım isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Akın Tarım online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Akın Tarım isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Akın Tarım, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Akın Tarım isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Akın Tarım bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Akın Tarım ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Akın Tarım hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Akın Tarım hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Seyhan bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
Seyhan bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
Seyhan bölgesinde SGK kabul eden Genel Cerrahlar
Seyhan bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
Seyhan bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
Seyhan bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
Seyhan bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Genel Cerrahlar
Seyhan bölgesinde Türkiye Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar