Aferez
Özel Gaziosmanpaşa Hastanesi
Afp Kan Testi(Alfa-Fetoprotein Kan Testi)
Enjeksiyon Im
Tam Kan Sayımı-Hemogram
Terapötik Aferez
Çocuk Immünizasyonu(Aşılanması)
ne...
2014 aralık ayında kendim ve ailem için çok zorlu bir süreç başladı hayatımızda. 56 yaşında bir lösemi hastasıyım. Bu yaşta bu denli ağır bir hastalığa yakalanmış olmam ilk başta ki kabullenme ve tedaviye ikna olma süresinde bana çok zorluklar yaşatmış hayata bakış açımı olumsuz karanlık bir hale getirmiş olsa da doktorumun azmi inancı ve vermiş olduğu moralle bana tekrar yaşamı sevmeyi öğretti. Teşhis ve tedavi süresinde güler yüzünü inancını ve üstün bilgi birikimini benden esirgemeyerek hastalığımi en hafif şekilde geçirmemi moralimi her daim yüksek tutarak bana yaşamın güzelliğini hatırlatan kıymetli doktorumu her an yüzüm gülümseyerek anıyorum.
Güzel doktorum sayın Alev Erikçi ye sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.
Gülen yüzünün hiç solmamasi dileğiyle
Nevin Özer...
sü...n
Kronik hematolojik rahatsızlığımda çok başarılı bir teşhis ve tedavi süreci yöneten Dr. Alev Hanım'a ne kadar teşekkür etsem az. Hastalarına olan ilgisi ve yakın takibi bu zor hastalık süreçlerinde moral depolamamızı sağlıyor.
Alev Erikçi isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Alev Erikçi, Hematoloji. Size Alev Erikçi tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Afp Kan Testi(Alfa-Fetoprotein Kan Testi), Terapötik Aferez, Splenektomi, Mezenkimal Kök Hücre, Lökoferez, Kemik İliği Transplantasyonu(Periferik Hematopoiet, Karaciğer Kan Testleri, Enjeksiyon Iv, Fotoferez, Çocuk Immünizasyonu(Aşılanması).
Alev Erikçi adresi nerede?Alev Erikçi şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Merkez Mahallesi Çukurçeşme Caddesi No:51 Gaziosmanpaşa
Adresine gitmek zorunda kalmadan Alev Erikçi isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Alev Erikçi online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Alev Erikçi isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Alev Erikçi bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Alev Erikçi ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Alev Erikçi hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Alev Erikçi hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.