Op. Dr. Ali ÇETİNKAYA Kliniği
Abdi İpekçi Caddesi Park apt. No:1 Nişantaşı, Şişli, İstanbul

Ofiste alınan güvenlik önlemleri

Göster

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, her yaştan çocuk

Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi Randevusu

Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi Randevusu

2012 yılında Sağlık Bilimleri Üniversitesi Ankara Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi kliniğinde uzmanlık eğitimine başladım. İhtisasım süresince çok sayıda estetik, rekonstrüktif ve mikro cerrahi ameliyatı öğrenme ve gerçekleştirme fırsatı buldum. 2014 yılında Monza/İtalya’da düzenlenen Uluslar arası Mikro cerrahi Kursu’na katılarak uluslararası geçerliliği olan mikro cerrrahi yeterliliğine hak kazandım. 2015 yılında Sağlık Bakanlığı’nın desteğiyle Özbekistan’da düzenlenen yurtdışı sağlık hizmetleri kapsamında, yaklaşık 10 gün boyunca çok sayıda dudak-damak yarığı ve yanık hastasının ameliyatlarını gerçekleştirdim. Yurtdışı ve yurtiçi çok sayıda kongre ve kursa katılarak bilgi ve becerilerimi arttırdım.

2017 yılında ihtisasımı tamamlayarak “Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Uzmanı” unvanını aldım.

2017-2019 arasında Aydın Atatürk Devlet Hastanesi’nde çalıştım. Bu süre zarfında çok sayıda estetik ve rekonstrüktif ameliyat yaptım. 2020 yılı itibarıyla Aydın’da kendime ait özel kliniğimde çalışmaktayım.

İyi derece İngilizce ve orta derece Almanca bilmekteyim. Türk Tabipler Birliği, Türk Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Derneği ve Estetik Plastik Cerrahi Derneği üyesiyim.

Katıldığım Kongre ve Kurslar

7 - 9 Kasım 2013 Makale Hazırlama ve Sunum Kursu, Ankara
7 Kasım – 9 Kasım 2013 7. Cerrahi Araştırma Kongresi, Ankara
24 – 27 Nisan 2014 6. Ulusal Rekonstrüktif Mikrocerrrahi Derneği Kongresi, Antalya
21 - 24 Ekim 2014 Mikrocerrahi Kursu Monza Üniversitesi Hastanesi. Nöroşirurji Bölümü Mikrocerrahi Laboratuvarı, Monza (İtalya)
3 - 4 Nisan 2015 9. Temel El Cerrahisi Kursu, Ankara
10 – 11 Nisan 2015 Breast Cancer Related Lymphedema Symposium, Ankara
17 Eylül – 20 Eylül 2015 9th Congress of the Balkan Association of Plastic, Reconstructive and Aesthetic Surgery Selanik (Yunanistan)
7 -18 Aralık 2015 Deney Hayvanları Kullanım Sertifikası Kursu, Ankara
2 Nisan 2016 Meme Kanseri Tedavisi Komplikasyonları Kursu, Ankara
9 – 10 Nisan 2016 TPRECD 9. Rinoplasti Kursu, Ankara
5 – 7 Mayıs 2016 TPRECD 2. Yüz Estetiği Kursu, Ankara
1 – 5 Nisan 2017 10. Plastik Cerrahi Asistan Okulu, Antalya
12 – 15 Nisan 2017 Nazım Çerkes Açık Rinoplasti Canlı Cerrahi Kursu, Istanbul
2 – 4 Haziran 2017 İstanbul Rhinoplasty Workshop
11 – 14 Ekim 2017 Türk Plastik Rekonstrüktif Estetik Cerrahi Derneği 39. Kurultayı, Antalya
17-21 Ekim 2018 Türk Plastik Rekonstrüktif Estetik Cerrahi Derneği 39. Kurultayı, Antalya
7-10 Haziran 2018 TPRECD 10. Rinoplasti Kursu ve 4. Yüz Estetiği Kursu, İzmir
29 Kasım-1 Aralık 2018 Preservation Rhinoplasty Course, Istanbul
12-13 Ocak 2018 Estetik Plastik Cerrahi Derneği 23. Ulusal Kongresi, İstanbul
7-9 Mart 2018 Bergamo to Istanbul Rhinoplasty Live Surgery Meeting, Istanbul
2-3 Mayıs 2019 Microlift and Stem Cell Course with Live Surgeries, Istanbul
4 Mayıs 2019 Dr. Serdar Eren Facelift Surgery Workshop, Istanbul
20-23 Haziran 2019 11th International Eurasian Aesthetic Plastic Surgery Course ISAPS Course, Istanbul
7-9 Kasım 2019 Bosphorus Breast Surgery Course by Dr. Akin Yucel, Istanbul
16-17 Kasım 2019 Estetik Cerrahi Okulu, Istanbul
13-15 Aralık 2019 Istanbul Live Surgery Rhinoplasty Course, Istanbul

Konum: Op. Dr. Ali ÇETİNKAYA Kliniği Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi Randevusu

Harika bir ekip ve doktor ile burun ameliyatı oldum benim ve ailemin güvenle geçirdiğimiz bir süreç oldu herşey haikaydı başından sonuna harika bir süreç detaylarıyla geçirdim güvenle kendinizi emanet edebilirsiz.

Uzun zamandır göz kapağı ve kaş kaldırma ameliyatı olmayı düşünüyordum ve bu konuda sürekli araştırma yapıp bir türlü cesaret edemiyordum.. Taaaki Ali Bey ile karşılaşana kadar. Öncelikle bu yolculukta bana sunulan güven konforu inanılmaz keyif vericiydi. Bir ameliyat oluyorsunuz üstelik bu görünüşüzle ilgili , işte tam bu noktada, her ayrıntıda ulaşabildiğim, ameliyat öncesi ve sonrasında, endişesiz üstelik heyecanla bir süreç geçirmeme vesile olan ve bu yolculukta bana eşlik eden, değerli bir hekime denk gelmek inanılmaz bir şans benim için. Kesinlikle insanı değerler üstüne kurulu hasta doktor ilişkisi, tecrübesi ile bilgisi ile cerrahi yaklaşımı ile fark yaratan çok kıymetli bir hekim. İyiki varsınız ve iyiki kendimi Ali Bey’in ellerine emanet etmişim. Yüzüm ile ilgili ulaşmış olduğum değişim oldukça memnuniyet verici ben ve çevrem tarafından. Bu süreci mutluluk içinde geçirmeme vesile oldukları için tekrar tekrar teşekkür ediyorum kendilerine.

I had a breastreduction surgery a month ago by Ali Cetinkaya.He is very good and talented doctor.I had very big and sassy boobs.He made them smaller.Now their size are very convenience ane they are upstraight.Thank you my doctor.

Çok teşekkür ederim hocam göz kapaklarım görüş açımı kapatıyordu sizin sayenizde görüş açım %100 arttı doğru ellere teslim etmişim gözlerime teşekkürler

Ali hoca rinoplasti ameliyatımı gerçekleştirdi. Ameliyat öncesi ve sonrasında oluşabilecek her şeyi detaylıca anlattı. Süreç hakkında sormam gereken sorular olduğunda kendisine ulaşabiliyorum. Yüzüme yakışan çok doğal bir burnum oldu kendisine teşekkür ediyorum.

İyi Ali hocamızı tanımışım ilk başta burun ameliyatı olucağım için çok korkuyordum ağzım vs. gibi şeyler çok olur diye ve burnumun durumu gerçekten çok kötüydü Ali hocam ameliyatımı yapmadan önce neler olucağını nelerle karşılaşabiliceğimizi tek tek en ince ayrıntısına kadar anlattı. Ameliyatımı olduktan sonra hiçbir şekilde ağrım olmadı ve gerçekten kötü burnumu Ali hocam o kadar güzel yaptı ki ellerine sağlık iyi ki Ali hocam ameliyatımı yapmış. Ameliyat sonrası kontrollerde kendisi o kadar çok ilgili ki herşey için çok teşekkürler. Çevremde tavsiye edebiliceğim en iyi doktor. Herşey çok güzeldi gerçekten çok teşekkürler.

Konum: Op. Dr. Ali ÇETİNKAYA Kliniği Diğer

Uzun arastirmadan sonra Ali Hocamla yolarimiz kesisti,ve hayatimda nekadar doğru karar aldiğimi anladim...ben göğüs implanti ve diklestirme yaptirdim ve okadar cok memlunumki ta Avusturyadan kalkip gitim ve iyikide gitmisim....aklinizda biraz olsun süphe varsa korkusuz bir sekilde kendinizi Ali Hocama teslim edebilirsiniz memlun kalacağinizdan cok eminim...Hersey icin cok ama cok Tesekür ederim, sayenizde kendime olan öz güvenim geri geldi.

Ş

Ali hocamla yollarımız kesiştiği için kendimi çok şanslı hissediyorum. Meme büyütme ameliyatı oldum, ilk görüşmemizde aklımdaki tüm soruları daha ben sormadan tana tane benim anlayabileceğim dilden anlattı ki bu çok önemli bir detay. Hiç acele etmeden muayenemi yaptı, nasıl bir protez olması gerektiği konusunda tercih yapmamda açıklamaları çok etkili oldu. 275 cc damla model proteze karar verdik ama ameliyattan çıktığımda 210 cc damla modelle çıkmıştım. İşte o anda bir kez daha çok doğru karar verdiğimi anladım. Çünkü benim istediğim görüntüyü beni sabırla uzun uzun dinleyerek çok iyi anlamıştı ve ameliyat esnasında ölçü denemeleri yapıp tam istediğim formu bulmuştu. Ameliyattan sonra hiç ağrım olmadı diyebilirim 1 hafta evde dinlendim korsemi sürekli küçülterek ödem atma konusunda destekledim vücudumu, 1.5 ay oldu ameliyat olalı dikiş izlerim neredeyse gözükmüyor bile. Ağrı ve izler konusunda doktor eli çok önemliymiş bunu anladım. Çünkü bu tecrübeyi yaşayan insanlardan dinlediklerim pek iç açıcı değil. Velhasıl Hocama bir kez daha burdan da teşekkürü borç bilirim. Saygılar…

Konum: Vanity Meme Estetiği

22 Mart 2022 tarihinde meme dikleştirme ve implant operasyonumu gerçekleştiren sevgili doktorum Ali beye buradan ayrıca teşekkür etmek isterim.Kendisi alanında uzman ve donanımlı bir hekim olarak bana hem yapılacak işlemler hakkında yaptığı bilgilendirmeler ile , süreç boyunca verdiği güven duygusu , operasyon öncesi ve sonrasında son derece konforlu bir iyileşme süreci geçirmem konusunda verdiği destek sayesinde iyileşme sürecim çok kolay ve hızlı gerçekleşti. Yıllardır bsns sıkıntı veren göğüslerime uyguladığı ve gerçekleştirmiş olduğu muhteşem sonuçlar sayesinde kendime güvenimi yeniden kazanmamda son derece önrmli rol oynamıştır.Kendisine ulaşmam yine yakın bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine olmuştur.Keşke kendisini çok daha önce tanısaydım.Mutlu bir kadın olarak yoluma devam ederken kendisine tekrar teşekkür ediyor ve başarılarının devamını diliyorum.

Konum: Vanity Meme Büyütme

Ali Hocama saç prp, massater botoks, yanak ve gözaltı ışık dolgusu yaptırdım ve en sonunda da göğüs büyütme ameliyatı oldum. Hepsinden o kadar çok memnunum ki kendisini hekim olarak çok başarılı bulmamın yanısıra güleryüzü ve samimiyeti için de ayrıyetten teşekkür ederim. Canım Ali Hocam