bu....
Ali Erkan Hocam, 21 Aralık 2018 tarihinde, Beşevler Semt Kliniğinde başımda bulunan 3 adet yağ kistini aldı.Küçük bir operasyon olmasına rağmen ilgi gösterdi. Beni cesaretlendirdi. İşine gösterdiği ciddiyet, dikkat ve özen, şüphesiz övgüyü hak etmektedir. Kendilerine tekrar teşekkürlerimi sunuyorum. M.Selami GÜZEL
Kasık fıtığı ameliyatı nedeniyle Ali Erkan Uçar'a başvurdum. Ancak kendisi değil, asistan hekimler muayene ediyormuş. O yüzden orada tanışamadım ama ameliyatı onun yapmasını istedim. Kabul ettiğini söylediler. Ameliyat sonrası yaşanan bir sorun(komplikasyon) nedeniyle ertesi gün yeniden ameliyat oldum. Birlikte çalıştığı asistan hekimler emek veren ve sorulara yanıt veren kişiler. Onlara buradan teşekkür ediyorum. Ancak Ali Bey hastanede kaldığım 7 gün boyunca sadece 2-3 kez kontrole geldi ve hiçbirinde durumumla ilgili ne açıklama yaptı ne de beni muhatap aldı. Bu noktalarda sadece asistanlara ulaşabildim. Yaşanan sıkıntının hekimden kaynaklandığı iddia edemem. Ancak hekim tarafından bir açıklama yapılmamış olması ne yazık ki insanda güvensizlik yaratıyor, hem de sıkıntılı bir ameliyat geçirmişken.
Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
mi...r
Sn. Dr. Ali Erkan Uçar kasık fıtığı ameliyatımı yaptı. Kendisinden çok memnun kaldım. Elleri dert görmesin onun. Gönül rahatlığı ile herkese tavsiye ediyorum.
ab...a
Değerli insan Opr. Dr.Sayın Ali Erkan UÇAR Hocama kasık fıtığı ameliyatı oldum çok memnunum,tüm hastalara tavsiye ediyor ve kendilerine şükranlarımı sunuyorum.Elleri dert görmesin.
he...i
MERHABALAR HERKESE.... BEN ALİ ERKAN BEY'E AMELİYAT OLDUM. DAHA ÖNCEDEN HİÇ TANIMIYORDUM.... ÇOK İYİ , İLGİLİ BİR DOKTOR. BEN ÇOK DOKTORA GİTTİM AMA İNSANIN YÜZÜNE BAKMAYA TENEZZÜL ETMİYORLAR.AMA ALİ ERKAN HOCAM HİÇ ÖYLE BİRİ DEGİL.VE EKİBİNDEKİ ASİSTANLAR DA ÇOK İYİ... BİZİ AMELİYAT İÇİN CESARETLENDİRDİ ELİNDEN GELENİ GERÇEKTEN YAPTI.ALLAH RAZI OLSUN HEPSİNDEN.... HERKESE TAVSİYE EDERİM.MUTLAKA ALİ ERKAN BEY'E GÖRÜNÜN....
Ali Erkan Uçar isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ali Erkan Uçar, Genel Cerrahi.
Ali Erkan Uçar adresi nerede?Ali Erkan Uçar şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Üniversiteler Mahallesi 1604. Caddesi No:9 Çankaya
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ali Erkan Uçar isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ali Erkan Uçar online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Ali Erkan Uçar isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ali Erkan Uçar bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ali Erkan Uçar ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Ali Erkan Uçar hakkında ne düşünüyor?Toplam 5 hasta / danışan, Ali Erkan Uçar hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 4.5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Çankaya bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
Çankaya bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
Çankaya bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
Çankaya bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
Çankaya bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
Çankaya bölgesinde T.C. Ziraat Bankası A.Ş. Mensupları kabul eden Genel Cerrahlar
Çankaya bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
Çankaya bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
Çankaya bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
Çankaya bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Genel Cerrahlar
Çankaya bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
Çankaya bölgesinde Merkez Bankası Mensupları kabul eden Genel Cerrahlar
Çankaya bölgesinde Türk Telekom Sağlık Ve Sosyal Yardım Vakfı kabul eden Genel Cerrahlar
Çankaya bölgesinde Türkiye Halk Bankası A.Ş. Emekli Sandığı Vakfı kabul eden Genel Cerrahlar
Çankaya bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar