ay....
4,5 yaşındaki kızımı ve 3 yaşındaki oğlumu sürekli devam eden grip, beta, yüksek ateş gibi şikayetlerinden dolayı kaç tane doktora götürmüştüm bilmiyorum Ali Bey’den önce. Hatta kızımın vücudunda kızıl noktalar vardı, yine iki ayrı doktora götürmüştüm ama Ali Bey tanısını koyabildi. Şimdi her türlü şikayetlerinde doğrudan kendisine götürüyorum, vakit kaybetmeden çocuklarıma müdahale edebiliyoruz. Allah razı olsun kendisinden ve herkese tavsiye ediyorum.
nu...y
Annem diyabet ve tansiyon hastası aynı zamanda böbrek yetmezliği var. Ali Bey takip ediyor. Kendisi mükemmel bi insan ve doktor. Herkese tavsiye ediyorum.Allah razı olsun kendisinden.
Ali Galip Dönmez isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ali Galip Dönmez, Aile Hekimliği.
Ali Galip Dönmez adresi nerede?Ali Galip Dönmez şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Namık Kemal Mahallesi Sütçü Caddesi.No:8 Ümraniye
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ali Galip Dönmez isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ali Galip Dönmez online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Ali Galip Dönmez isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ali Galip Dönmez bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ali Galip Dönmez ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Ali Galip Dönmez hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Ali Galip Dönmez hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.