Gzt.Hasan Tahsin Cd. 253 Sk. No:43, Konak
.....
17 Mayis 2016 da Aort Anevrizması Ameliyatımı gerçekleştiren ekibin başındaydı ve şükürler olsun tamamen sağlığıma kavuştum.Ali Hocam Türkiyenin büyük bir tıp otoritesidir.Allah bin kere razı olsun.
Nurettin
mi...r
Adım İbrahim Erkmen. 2005 yılında sayın doktorum beni Özel Gazi'de ameliyat etti. 2 gün içerisinde geldiğim gibi tekrar yürüyerek hastaneden çıktım. Şükranlarımı iletiyorum. Tanıdığım en mükemmel doktor. Allah ona uzun ömürler versin. Çalışmalarında başarılar dilerim.
mi...r
Hem bilgili hem cana yakın hem de alçak gönüllü bir doktor. Verdiği yemine sadık adam gibi adam bir doktor. Onu tanıdığıma şükürler olsun.
he...i
adam gibi adamdır tabiri varya bu doktor için az gelir saygılar hem bilgili hem cana yakın alçak gönüllü viçdanlı ve hikokrat yeminine sadık bir doktorumuzdur onu tanıdıgıma bin şükürler olsun.
se...z
doktorumun uyguladığı tedavi gayet başarılıydı.bizzat kendisi ilgilendi,yapılabilecek tüm tedavi yöntemlerini geciktirmeden uyguladı.
si...m
doktoruma ulaşmak istiyorum depremden sonra cep telefonunu kaybettm bana yardımcı olunmasını istiyorum çok ıyı mükemmel bir doktordur
ib...n
ismim ibrahim erkmen 2005 yılında sayın doktorum özel gazide ameliyat etti.ona şükranlarımı sunuyorum.2 günde geldiğim gibi yürüyerek çıktım hastaneden.tanıdığım en mükemmel doktor allah ona uzun ömürler versin.çalışmlarında başarılar
Ali Gürbüz isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ali Gürbüz, Kalp Ve Damar Cerrahisi.
Ali Gürbüz adresi nerede?Ali Gürbüz şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Gzt.Hasan Tahsin Cd. 253 Sk. No:43 Konak
- 1421 Sok.Kahramanlar Mah. No:29 İzmir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ali Gürbüz isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ali Gürbüz online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Ali Gürbüz isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ali Gürbüz bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ali Gürbüz ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Ali Gürbüz hakkında ne düşünüyor?Toplam 7 hasta / danışan, Ali Gürbüz hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Konak bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Kalp Ve Damar Cerrahları
Konak bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Kalp Ve Damar Cerrahları
Konak bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Kalp Ve Damar Cerrahları
Konak bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kalp Ve Damar Cerrahları
Konak bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Kalp Ve Damar Cerrahları
Konak bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Kalp Ve Damar Cerrahları
Konak bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Kalp Ve Damar Cerrahları
Konak bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Kalp Ve Damar Cerrahları
Konak bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Kalp Ve Damar Cerrahları
Konak bölgesinde Compugroup Medical Bilgi Sistemleri A.Ş. (CGM ) kabul eden Kalp Ve Damar Cerrahları
Konak bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Kalp Ve Damar Cerrahları
Konak bölgesinde Türkiye Sigorta kabul eden Kalp Ve Damar Cerrahları