z.....
Ayak bileğimdeki osteokondral lezyon şikayetiyle Ali hocama gittim.Kendisiyle beraber tedavi sürecimi planladık.Yaklaşık 2 saat süren bir ameliyat gerçekleştirdi.Ameliyat öncesinde ve sonrasında en ince ayrıntısına kadar her şeyi güler yüzüyle bizlere anlattı.Daha iyi olmam için ameliyat sonrasında prp tedavisi uyguladı.Harika bir doktor, harika bir insan.Sağlık, mutluluk ve başarı sizinle olsun hocam
mu...
Aşil tendonu kopması ile gittim. Ameliyat öncesi ve sonrası ilgi ve alakası için çok teşekkür ederim. Kesinlikle tavsiye ediyorum tanıştığınız andan itibaren Ali Hocamın samimiyeti ile iyileşme süreceniz zaten başlamış demektir.
k.....
Dr. Ali beyle Kayseri fakultede tanıştım çocuğumun ayağındaki doğuştan egrilik nedeniyle. Uzun zaman isteyen bir tedaviydi. Sivas'a tayini çıktı oraya gittim. Nevşehire tayini çıktı oraya gittim. Yani demem o ki mükemmel doktor. İnsanlığı bilgisi kalbi çok güzel. Kendi çocuğu gibi davrandı herzamn. Allah ondan razı olsun
ka..._
Nevşehir; ayak bileğimdeki platin plaka ve vidaların alınması ameliyatını mükemmel gerçekleştiren ali hoca ayrıca insana verdiği güven ve işindeki mahirliği ile sürekli allah razı olsun dediğim nadir doktor
sa...n
Bir arkadaş tavsiyesiyle hastaneniz dr ali beye muayeneye geldik. Göstermiş olduğu ilgi ve alakadan dolayı çok teşekkür ederiz başarılarınızın devamını dilerim
ba...0
Doktor ali beye annem kalça çıkıklıgından ameliyat oldu. Doktor ali beye ilgi ve alakasindan dolayi, samimiyetinden dolayı hasta hassasiyetinden dolayı, teşekkür ederim. Ayrıca hemşerilerin ilgi alakasından özelliklede merve hemşirenin samimiyeti ve ilgisinden çok ama çok memnunuzz herşeyy için çok çok tşk ederizz saygılarımla mervee hemşire seviliyosun
ba....
Yıllardır diz bölgemde yaşadığım şeyi ameliyata bile gerek kalmadan tedavi etmeyi başaran bir doktor tavsiye üzerine tanıdım kendisini ve şimdi bütün dostlarıma tavsiye ediyorum emeğinize sağlık Ali hocam
ha...ı
2 hafta önce Ali Hansuya menisküs ameliyatı için annemi getirdim.Çok doktor gezdık ama hic birisi bu kadar ilgili ve alakalı olmadı başta doktorum Ali HANSU'ya ve magnette çalışan tüm personele hastalara şevkatle yaklaştıkları için maddiyatı düşünmeden var gücüyle yanımızda olduğu için teşekkürler bundan sonra sadece MAGNET'e geleceğiz.Herkese tavsiye ediyorum tamamen aile hastanesi.
tu...8
Annemin menisküs ve eklem içi sıvı azalmasından dolayı birçok Dr gittik genelde sonuç aynıydı ama Ali beyin ilgisi samimiyeti hastaya maddi olarak bakmaması,tamamen hasta odaklı çalışması bizi çok memnun etti kesinlikle tavsiye ederim...
Ali Hansu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ali Hansu, Ortopedi Ve Travmatoloji.
Ali Hansu adresi nerede?Ali Hansu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Gevher Nesibe Mahallesi Gür Sokak No : 4 Kocasinan
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ali Hansu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ali Hansu online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Ali Hansu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ali Hansu bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ali Hansu ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Ali Hansu hakkında ne düşünüyor?Toplam 9 hasta / danışan, Ali Hansu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Kocasinan bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Kocasinan bölgesinde SGK kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Kocasinan bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Kocasinan bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Kocasinan bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Kocasinan bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Kocasinan bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Kocasinan bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Kocasinan bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Kocasinan bölgesinde Yapı Kredi Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Kocasinan bölgesinde Inter Partner Assistance kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Kocasinan bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Kocasinan bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Kocasinan bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Kocasinan bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Kocasinan bölgesinde AIG Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Kocasinan bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Kocasinan bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Kocasinan bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları