s....b
Kronik geniz akıntısı şikayeti ile gittim. Çözülmez denilen rahatsızlığımı tedavi ederek beni inanılmaz derecede mutlu etti.
Bir çok hastahane ye başvurmama rağmen bu sorunum çözülememişti. Allah hocamdan razı olsun. Sonsuz saygı ve sevgilerimi sunuyorum.
ye...n
Alerji-sinüzit döngüsünden beni kurtaran saygıdeğer hekim. Burun spreyine bağımlı olmuştum. Çok başarılı olduğunu düşünüyorum. Ayrıca güleryüzlü ve ilgili bir doktor.
mi...r
Devlet hastanesinde iki ayrı doktora gittiğim halde kulağımdaki rahatsızlık için bir sonuç alamadım. Öneri üzerine gittiğim bu doktor bir seferde olayı çözdü. Üç haftadır süren rahatsızlığım bir müdahele ile geçti. kesinlikle tavsiye ederim...
mi...r
Konusunda çok iyi bir Uzman.KBB konusunda sıkıntısı olan herkeze kesinlikle öneririm.Kulak buşonlarımı alırken hiç bir ağrı ve sızı duymuyorum.
Ali Haydar Sağlam isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ali Haydar Sağlam, Kulak Burun Boğaz.
Ali Haydar Sağlam adresi nerede?Ali Haydar Sağlam şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kale Mahallesi Himaye-i Eftal Sokak No:1 İlkadım
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ali Haydar Sağlam isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ali Haydar Sağlam online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Ali Haydar Sağlam isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ali Haydar Sağlam bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ali Haydar Sağlam ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Ali Haydar Sağlam hakkında ne düşünüyor?Toplam 4 hasta / danışan, Ali Haydar Sağlam hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İlkadım bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
İlkadım bölgesinde SGK kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
İlkadım bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
İlkadım bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
İlkadım bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
İlkadım bölgesinde Inter Partner Assistance kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
İlkadım bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
İlkadım bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
İlkadım bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
İlkadım bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
İlkadım bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
İlkadım bölgesinde İmece Destek Danışmanlık Hizmetleri kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları