Özel Mimaroba Tıp Merkezi
Batıköy Mahallesi E-5 Karayolu Üzeri No: 204/A, Büyükçekmece, İstanbul
Herhangi bir hizmet eklenmemiş
Tüm görüşleriniz değerli.
Moderasyon sürecimiz hakkında daha fazlasını öğrenin.
gü...k
Telefon numarası doğrulandı
Merhabalar, Doktor Ali Bey'e arkadaşımın yakınını kaybetmesi sonucu bu haftasonu cenaze sonrası gittik. Kendisine diazem kullanmadığı ve bizi sadece hafif bir sakinleştirici iğne vurarak gönderdiği için çok teşekkür ederiz. Sonradan arkadaşımı götürdüğüm psikologta kendisinin yaptığı tedaviyi ve verdiği tavsiyeleri takdir etti. Ayrıca benim göz tedavim içinde kendisine teşekkür etmek isterim. Arkadaşımda şimdi çok daha iyi hiç ilaç kullanmadığı halde. Saygılar, Gülşah.
Ali Hikmet Bayraktar isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ali Hikmet Bayraktar, Aile Hekimliği.
Ali Hikmet Bayraktar adresi nerede?Ali Hikmet Bayraktar şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Batıköy Mahallesi E-5 Karayolu Üzeri No: 204/A Büyükçekmece
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ali Hikmet Bayraktar isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ali Hikmet Bayraktar online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Ali Hikmet Bayraktar isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ali Hikmet Bayraktar bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ali Hikmet Bayraktar ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Ali Hikmet Bayraktar hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Ali Hikmet Bayraktar hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.
Büyükçekmece civarındaki ilçelerden bazıları
Yakın zamanda aranan bazı hastalıklar